fesat kisiyi ispiyonlamali mi?

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
iki arkadasim var. bunlar beni guvendikleri bir kiz arkadasiylariyla tanistirmak istediler. hepimiz bayaniz tamamen iyi insanlar birbirini tanisin diye dusunduler.

bu arkadaslarim sehir disinda oldugundan ben surekli kizla beraberdim. bildiginiz evimi otel gibi kullandi, sadece beni degil herkesin evini kullandigini gordum. evde kalmasini gectim evi sahipleniyor;" odevimi onlarda yapacaktim ama cok konusuyorlardi yapamadim" diye de soyleniyor. ailesiyle kaliyor ama anlaşamadigindan baskalarini kullaniyor.

mesela 10 arkadasi var, hepsinde kaliyor, bana geliyor, hepsini kotuluyor. tamamen iyi niyet suistimalcisi. calisip para kazanmasina ragmen param yok demesi falan cok igrenc. Bu şekilde başkaları ona para yardımında bulunuyor, yemeğini çekiyor falan filan. Yani hep bir suistimal var.

ben kizla artik gorusnuyorum. ortak arkadaslarimiza da bisey demedim ama kendimi yiyorum. ne yapsam?

Son düzenleme:
Sen mesafeni koymuşsun. Diğer arkadaşların sorarsa dersin istismar edildiğini düşündüğüm için ilişkimi kestim gibi bir kısa cümle yeter..

Arkadaşıma durumu anlattım, senin hakkında da bunları diyor diyemedim. Sadece arkasından konuştuğu insanlarla kanka profili veriyor dedim. O da "zorla götürüyorlar, hayır diyemiyordur" dedi. Kız çok fesat ya, arkadaşım da kendini kötü hissetmesin diye daha başka şeyler diyemedim. Bir insan internete para vermemek için sana gelebilir miyim der mi ya, maaşlı bir kız, dibinde internet kafe var, saati bir lira!!! Kızla arkadaş olduğuma çok pişman oldum.

Mesafeni koru, yine evine gelirse ben olsam bahaneler ile başımdan savardım. Bir de böyle insanlarla hiç arkadaşlık kuramam ben ya. Sen koru bence mesafeni, zamanla kopar bağlar zaten.

Hangisiyle mesafeyi koruyayım? İnternet için beni kullanansa onunla görüşmüyorum, diğer arkadaşımla görüşüyorum ikimizin ortak arkadaşı bence iyi bir kız zararını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…