fesat mıyım kuruntulu mu?

Sen dururken ona yardıma geleyim mi diye sorması saçma olmuş bu konusa haklısın herkes kendi eşini düşünsün bir zahmet

nihayet beni anlayan biri
rica etsem ne yaşamıştınız

Aslında olay kıskançlık değil kızda bir sorun yok sevgiliniz üstüne vazife olmayan saçma diyaloglara girmiş ama onunda niyeti kötü değil sadece saçmalamış rahatsız olurdum bende gereksiz olmuş konuşmaları siz de çok büyütmeyn bu tarz şeyleri hayat geçmez bu şekilde yorulursunuz

Böyle yaşamak çok zor değil mi? Hayat zaten zor iyice zorlaştırmanın ne anlamı var? Allah sevgilinize sabır versin.

Dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım?
Kıskanmışsın, gözünde büyümüş.
Rahatsız olduğun noktaları anlattığında, çocuk gönlünü almaya çabalamış. Genelde biz buralarda zeytinyağı gibi üste çıkan hödüklere alışığız.
İlişkide heyecan arıyorsan bunun üstünden yapıp da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.

O kıza karşı negatifliğinizi sevgilinize belli etmeniz çok çok yanlış
Olmayan şeyi de oldurursunuz bunu yapmayın
Yani böyle bir ortamda herkes birbirinin kankasıysa herhalde ters bir durum yoktur.

Birde başkalarının yanında uzun uzun bakışmalar sürekli sevgiliyle cilveleşmeler beklemek veya bunu yapmak diğer kişilere saygısızlık gibi geliyor bana.
kıza karşı negatif değilim kızla alakası yok durumun iyi de anlaştık
sinirim nişanlıma
ya aksine onlar cilveleşiyordu biz normaldik

Konunuzda sizin masa toplarken kizin bulasiga basladigini yazmissiniz. :) Simdi ben yikadim o sadece duruladi diyorsunuz durulamak bulasiga baslamak degildir o ortamda hicbirimiz olmadigimiz icin kafaniza gore anlatiyordunuz artik bilemicem.
bulaşıkları önce sudan geçirdi
kirli kirli köpükleyemezdik herhalde değil mi?
sonra ben köpükledim
sonra o duruladı
umarım anlamışsınızdır artık

Bir Bayram günü nişanlı mla arkadaşına kahvaltıya gitmiştik. İnanılır gibi değil de adı Tuğçe idi nişanlı min sevgilisinin adı. Sürekli nişanlı mla o bayan kanka aaagi kanka yukarı modunda. Kahvaltı ederken nişanlı m Tuğçe nin yediği yemedi gi şeylerle ilgileniyor ve işlerin nasıl neler yapıyorsun vs vs diye sürekli onunla ilgileniyor du. Hatta Tuğçe seviyor diye elleriyle kahve yapmıştı. Resmen delirmis tüm. Sonra ınstagram Facebook tan eklemislwe sürekli yazışmalar falan. Ne hissettiysem doğru çıkmıştı malesef.
inanamıyorum yaa
sonra ne oldu siz nasıl tepki verdiniz nasıl ayrılık oldu
üzüldüm:(

Hem fesat hem kuruntulusun, kendine zarar ama.
Guzel bıgun ve gecenin akabinde mutsuz uyumussun.

Hı evet yardım etme konusunda nisanlın ayıp etmıs, yardım edecekse sana etsin ona degıl

Aslında olay kıskançlık değil kızda bir sorun yok sevgiliniz üstüne vazife olmayan saçma diyaloglara girmiş ama onunda niyeti kötü değil sadece saçmalamış rahatsız olurdum bende gereksiz olmuş konuşmaları siz de çok büyütmeyn bu tarz şeyleri hayat geçmez bu şekilde yorulursunuz
aynen kızla alakası yok aptallık tamamen sevgilimde

Dertsiz başına dert mi arıyorsun arkadaşım?
Kıskanmışsın, gözünde büyümüş.
Rahatsız olduğun noktaları anlattığında, çocuk gönlünü almaya çabalamış. Genelde biz buralarda zeytinyağı gibi üste çıkan hödüklere alışığız.
İlişkide heyecan arıyorsan bunun üstünden yapıp da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.
benim dememle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşecekse en azından evlenmeden görmüş olurum

Hem fesat hem kuruntulusun, kendine zarar ama.
Guzel bıgun ve gecenin akabinde mutsuz uyumussun.

Hı evet yardım etme konusunda nisanlın ayıp etmıs, yardım edecekse sana etsin ona degıl
bana bir kez bile sormadı yardım edeyim mi diye
şimdi de evet saçma davrandım diyor
ne anlamı var artık geçti o günüm zehir oldu benim

ayrıntı atlamak istemedim konu iyi anlaşılsın diye
eh bende iş yapıyordum bana yardım edeyim demedi ben buna bozuldum zaten
ikimize de dese sorun yok

Ev sahibi senmisin? Sana niye yardim etsin?

Gercekten yaşlariniz 28-29 olamaz. Burda linç yeme diye öyle diyorsun. Bence ya liselisin ya üni ilk yil ve arkadaşlar bir apartman tutmuş.

Konuşmalariniz bile vicik vicik. Olgun bir adam böyle saçma bir suçmalamadan sonra hemen "seni seviyorum" demez. "Bu ne saçma sapan bir düşünce, beni ne ile itham ediyorsun" der.

Ev sahibi senmisin? Sana niye yardim etsin?

Gercekten yaşlariniz 28-29 olamaz. Burda linç yeme diye öyle diyorsun. Bence ya liselisin ya üni ilk yil ve arkadaşlar bir apartman tutmuş.

Konuşmalariniz bile vicik vicik. Olgun bir adam böyle saçma bir suçmalamadan sonra hemen "seni seviyorum" demez. "Bu ne saçma sapan bir düşünce, beni ne ile itham ediyorsun" der.
ev sahibi diye birşey yok
evin sahibi adam
o kız da şehir dışında yaşıyor ilk defa gelmiş o eve
yaşlarımız doğru neden yalan söyleyeyim bana ne katkısı var
suçlama dediğim şey kıza ilgi duyuyor falan değil
bana hiç sormamışken ona defalarca yardım edeyim mi diye sorması

ev sahibi diye birşey yok
evin sahibi adam
o kız da şehir dışında yaşıyor ilk defa gelmiş o eve
yaşlarımız doğru neden yalan söyleyeyim bana ne katkısı var
suçlama dediğim şey kıza ilgi duyuyor falan değil
bana hiç sormamışken ona defalarca yardım edeyim mi diye sorması
Valla aynı diyalogları yılbaşı gecesi biz de yaşadık. Yalnız burda eltim ve kayınbraderimdi fark, ve sürekli yardım lazımmı diye bana soran, sabah kahvaltıda (bizde kaldılar) hamaratlığına ağzım açık bakıyorum diyen kayınbraderimdi. Çünkü eltim kişisi yalandan yarım el 1-2 bişey yapıp bütün işi bana yıkmıştı :D Ama bu onun tarzı yani, kendilerinin evinde bile yemekleri kayınbraderimle ben yaparız, o eşimle salonda oturur, bir ihtimal belki masa hazırlar.. yani kadının tarzı bu ve çalışmıyor ev hanımı ben çalışıyorum :D Komik ama gerçek :D Genelde eşi ya da partneri biraz tembel olanlar kendilerini mahçup hissettikleri için böyle bir tavıra giriyorlar bence öyle bişey olma ihtimali yüksek ;) Demekki tuğçeyi çok ayakta çok meşgul gördü genel olarak yardıma ihtiyacı olduğunu düşündü ;)

merhaba kızlar iyi yıllar öncelikle
dün gece nişanlım ben nişanlımın kankası ve onun sevgilisi 4müz yılbaşını kutladık. nişanlımın kankası mesleği gereği ailesinden ayrı yaşıyor yani bekar evi var. bu arada kankasıyla sevgilisi de ilişkilerinde ciddiler evlilik düşünüyorlar. kankasının sevgilisiyle benden önce tanışıklığı var nişanlımın yani kankası tanıştırmış önceden, birbirlerine kanka diyorlar neyse dün toplandık erkekler mangalla uğraşırken bizde masayı hazırladık. kısa bi zaman önce kaza yaptım ayağım sargıdan yeni çıktı soğukta durunca sızlıyor ama yine de oturup kalmadım kıza elimden geldiğince yardım ettim zaten herşeyi hazır almıştık birkaç lazım olan tabak bardak yıkanacaktı onları yıkadık kız of sular çok soğuk falan dedi gittim az bir iş kalmıştı nişanlım kıza seslendi tuğçe geleyim mi yardıma diye oda yok yok dedi sonra oturduk sofraya sohbet muhabbet nişanlım dibimde ben sürekli gözlerine bakıyorum hani şirin bir ortam romantik moda falan bağladım. yalan yok nişanlım bana çok ilgilidir ama dün bir tuhaftı kankasıyla ama en çok da tuğçeyle muhabbet etti beni yok saydı gibi oldu. sabah oldu kahvaltı ettik ben masayı topluyorum silicem kız bulaşığa başladı nişanlım da zorlandığında söyle ben devam ederim dedi sonra da sen baya hamaratmışsın ya dedi kız da bak ya aşkım bisey söyle şuna dalga geçiyor benimle dedi.

benim bu olaya canım fena sıkıldı içim tuhaf oldu isterseniz fesat diyin ama rahatsız oldum. sonra fotoğraf çekinmelik bir yer var oraya gidelim diye anlaşmıştık gittik çekindik sonra biz onları çektik kız beğenmedi fotoyu sevgilisi de yeter ya kahve içmeye gidelim dedi kız bozuldu nişanlım da hadi hadi kanka geçin çekeyim kız üzüldü dedi o da yok kanka ya gidelim dedi kahve içmeye gittik nişanlım her zamanki gibi bana ilgili alakalı benim canım sıkkın ne oldu diyip duruyor birşey yok diyorum gün böyle bitti sonra telefonlaştık ben dedim güzel bir gündü falan o dedim senin modun düştü ama sonradan aşkım dedi. bende dedim yanımızda tartıştılar ya ben gerildim biraz dedim aşkım zaten bir daha plan pek yapmayalım onlarla ya biz başbaşayken daha iyiyiz onlar iyi insanlar ama bizim kadar olgun değiller dedi bende katılıyorum dedim ve ekledim yukarıdaki rahatsız olduğum konuları. şaşırdı. benim ilgim alakam hep sende aşkım bir an ilgim dağılmış olabilir ama farkında bile değilim dedi. bana yardım edeyim bile demedin çok tuhafıma gitti bu dedim buna cevap yok. hamaratsın dedin ne alaka dedim ya biz hep dalga geçeriz kankamla hani ev işinden anlamaz diyerekten ondan öyle dedim şaka anlamında dedi. hiç komik değil dedim. bu ne duyar kasmak ne gerek vardı beni salak bi duruma düşürdün dedim başladı seni seviyorumlara. dün seninle uyudum bide bugüne bak aşkım ya of falan yazdı. bende iyi geceler uyusam iyi olacak dedim ve yazmadım sonrasında. üzgün suratlar koydu ve sanırım uyudu. bu arada yaşlar 28-29 bizim. arkadaşların da 28-24
istediğiniz kadar eleştirin
buraya konu açtıysam göze almışımdır kızlar
fesat mıyım kuruntulu muyum beni sarsın nlur..
Bi daha onlarla birşey yapmayalım dediginde susacaktın o konuyu söylemicektin bence.daha ne desin

Back
X