Fesat ve sinsi degilim ben

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Eski konumu belki hatırlarsiniz.Sevgilimle baristik hersey suan eskisinden daha guzel.Sorun şu ki sevgilimin kiz kankasi bizi kiskaniyo.Kiz bizi tanistirdi.Hep iyi olalim diye çabaliyo gozukuyo ama sanmiyorum.Bu kiz yuzunden kavga ettikten sonra kizin lafini bile acmiyorum kafamda cok rahat.Kizla hic konusmuyorum.Sevgilim whatsapa ne yazsa kiz aynini yaziyo.Sevgilim kaldiriyo kiz kaldiriyo.Ben bu aralar aşkla ilgili guzel resimler koydum ve söz falan yazdim.Sen benim kiymetlimsin falan gibi.Baktim kiz da Allah beni fesat ve sinsi insanlardan korusun yazmis.bu fesat ve sinsi ben oluyorum.Onlari kiskandigim icin.Ama bu kiz niye beni kiskaniyo bunu anlamiyorum.Agzima geleni saycam kendimi zor tutuyorum.Aramiz iyi olunca kuduruyo ya.Psikolojik tedavi goruyo.Abisine falan da takik.Ama benden kiskanmasini anlamiyorum halaa

Cocuga surekli mesaj atiyo.Gecen gunaydin tatlim yazdigini gordum.Yaa kanka falan demeyi gecmis kiz

Yanı sacmalık ergense ergen canım sevgılınde ergen degıl ya harem mı kurmaya calısıyr bence ya sevgılın o kızdan uzaklassın ya sen sevgılınden uzaklas

Sanki bu kız hakkında başka bir konu daha açmıştın ona yorum yapmıştım galiba hatta neyse bu kız pek salak bence sevgilinde gözü var

Yanı sacmalık ergense ergen canım sevgılınde ergen degıl ya harem mı kurmaya calısıyr bence ya sevgılın o kızdan uzaklassın ya sen sevgılınden uzaklas
Ben kizdan uzaklastim.Uzun yillardi tanisiyolar.birbirinin yakin arkadaslariyla bile cikmislar.Yuz yuze gorusmuyolar hic.Mesajda konusuyolar.

Kiz mi seni takip ediyor sen mi? Kiz mi seni kiskaniyor sen mi onu?

Duygularin tek tarafli degil gibi gorunuyor. Cocugu aradan cikartin iliskiyi ikiniz yasayin.

Belki senden sonra adam kıymete bindi
Whatsapp durumlarını niye onunkinin aynısından yapsın ki yani ne mana?
Dikkat çekme çabasında sürekli.Ben kizin ona aşik oldugunu dusunerek fesatlik yapiyomuşum.Bak kiz bi kez whatsapa sen benim icimsin kimse bilemez yazdi.Aradan zaman gecti.Sevgilim bu sozu yazdi.Baktim kiz hemen aynini yazdi.bi de ask sozu.Sevgilim kaldirana kadar kaldirmadi durumu.Bi ara ben yazdim bu sozu bana kiz mesaj atmis.Yok benim yazdigim sozu yaziyon soyle boyle falan.Nefret ediyorum ondan cok sogudum

Kiz mi seni takip ediyor sen mi? Kiz mi seni kiskaniyor sen mi onu?

Duygularin tek tarafli degil gibi gorunuyor. Cocugu aradan cikartin iliskiyi ikiniz yasayin.
Hahah.Yaa ben sevgilisi olarak kiskaniyorum.Ama bak kiz mesafeli olsa boyle ayni sozu yazma çabasinda olmasa bu kadar kiskanmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…