- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Biz 25.kiz 18Yaşlarınız kaç?
Yok baristirmadi tanistirdi ama baya kiskaniyo ciddenSevgılını kıskanıyrdur onu sevıyrdur dıcemde o zaman sızu neden barıstırsın dımı... anlamadım ben dengesız heralde
Cocuga surekli mesaj atiyo.Gecen gunaydin tatlim yazdigini gordum.Yaa kanka falan demeyi gecmis kizSevgılını kıskanıyrdur onu sevıyrdur dıcemde o zaman sızu neden barıstırsın dımı... anlamadım ben dengesız heralde
Ergen oldugu cok belli hatta akıl yaşı 15-16 falan gibi. Ugraşmaya değmez.Biz 25.kiz 18
25 yaşındaki adamın 18 yaşında kankasımı var. kanka değildr bence o sadeceBiz 25.kiz 18
Yasina gore olgun bi kiz.Mesela sevgilim yasadiklarimizi zaman unutturamaycak yaziyo kizda aynini yaziyo.Bu sozun anlami ne alakada yaziyo.Hasta resmen hastaErgen oldugu cok belli hatta akıl yaşı 15-16 falan gibi. Ugraşmaya değmez.
Cocuga surekli mesaj atiyo.Gecen gunaydin tatlim yazdigini gordum.Yaa kanka falan demeyi gecmis kiz
Ben kizdan uzaklastim.Uzun yillardi tanisiyolar.birbirinin yakin arkadaslariyla bile cikmislar.Yuz yuze gorusmuyolar hic.Mesajda konusuyolar.Yanı sacmalık ergense ergen canım sevgılınde ergen degıl ya harem mı kurmaya calısıyr bence ya sevgılın o kızdan uzaklassın ya sen sevgılınden uzaklas
Yaa sevgilimde diyo gozu olsaydi seni niye araya soksun diyo.Sanki bu kız hakkında başka bir konu daha açmıştın ona yorum yapmıştım galiba hatta neyse bu kız pek salak bence sevgilinde gözü var
Kiz yasina gore olgun.hep buyuklerle takilio25 yaşındaki adamın 18 yaşında kankasımı var. kanka değildr bence o sadece
Belki senden sonra adam kıymete bindiYaa sevgilimde diyo gozu olsaydi seni niye araya soksun diyo.
Davranışları hala çocukça ama.Kiz yasina gore olgun.hep buyuklerle takilio
Sevgilim whatsapa ne yazsa kiz aynini yaziyo.Sevgilim kaldiriyo kiz kaldiriyo.Ben bu aralar aşkla ilgili guzel resimler koydum ve söz falan yazdim.Sen benim kiymetlimsin falan gibi.Baktim kiz da Allah beni fesat ve sinsi insanlardan korusun yazmis.bu fesat ve sinsi ben oluyorum.Onlari kiskandigim icin.Ama bu kiz niye beni kiskaniyo bunu anlamiyorum.
Dikkat çekme çabasında sürekli.Ben kizin ona aşik oldugunu dusunerek fesatlik yapiyomuşum.Bak kiz bi kez whatsapa sen benim icimsin kimse bilemez yazdi.Aradan zaman gecti.Sevgilim bu sozu yazdi.Baktim kiz hemen aynini yazdi.bi de ask sozu.Sevgilim kaldirana kadar kaldirmadi durumu.Bi ara ben yazdim bu sozu bana kiz mesaj atmis.Yok benim yazdigim sozu yaziyon soyle boyle falan.Nefret ediyorum ondan cok sogudumBelki senden sonra adam kıymete bindi
Whatsapp durumlarını niye onunkinin aynısından yapsın ki yani ne mana?
Hahah.Yaa ben sevgilisi olarak kiskaniyorum.Ama bak kiz mesafeli olsa boyle ayni sozu yazma çabasinda olmasa bu kadar kiskanmazdimKiz mi seni takip ediyor sen mi? Kiz mi seni kiskaniyor sen mi onu?
Duygularin tek tarafli degil gibi gorunuyor. Cocugu aradan cikartin iliskiyi ikiniz yasayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?