Fesat ve sinsi degilim ben

Hep benle bulusuyo konusuyo dertlesiyo.yeri geliyo cevap bile atmiyo kiza.Kiza deger veriyo cunku zamaninda birlikte cok aglamislar otuurp icmisler

Hep benle bulusuyo konusuyo dertlesiyo.yeri geliyo cevap bile atmiyo kiza.Kiza deger veriyo cunku zamaninda birlikte cok aglamislar otuurp icmisler
2sn bile almaz silmek, yeter ki silmek istesin. Zamanında benim de ne arkadaşlarım vardı 2sn mi almadı silmek, hele ki bana takıntı yapan ruh hastası biriyse zaten silmek zarf olmuştur, değer vermenin de ötesinde bi şey var sevgilinde bu kıza karşı.

kız şimdi 18 yaşında hangi zamanında çok içmiş bunlar yahu..
bu kız sende kalıcam diye ailesine yalan söyleyip senin sevgilinin evine içmeye giden kız değil mi ?

kız şimdi 18 yaşında hangi zamanında çok içmiş bunlar yahu..
bu kız sende kalıcam diye ailesine yalan söyleyip senin sevgilinin evine içmeye giden kız değil mi ?
Evet o kiz .ben hayatlarinda yokken.Bi cocuk daha var ortak arkadas o falan hep ucu takilirmis bunlar.Hep kahvaltiya gider birlikte takilirlarmis.kiz bunlarin gozbebekleri.diger cocugunda sevgilisi var zaten.Kizla gorusmuyo o da suan

ilgilenirseniz kaile almış olursunuz iş uzar, ne sevgilinize nede o bayana bu konuda hiçbirşey söylemeyin, muhattap bulunamayan konu kapanır gider yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…