Fesat ve sinsi degilim ben

Ben kizdan uzaklastim.Uzun yillardi tanisiyolar.birbirinin yakin arkadaslariyla bile cikmislar.Yuz yuze gorusmuyolar hic.Mesajda konusuyolar.

Eee yuz yuze bıle grusmedıgı kız yuzunden bu kadar tantanaya gerek yok byle kankalık olmz zaten grusmuyrmus mesaJlasmayıversın . sevgılın kızdan daha ergen

Eee yuz yuze bıle grusmedıgı kız yuzunden bu kadar tantanaya gerek yok byle kankalık olmz zaten grusmuyrmus mesaJlasmayıversın . sevgılın kızdan daha ergen
Kiz hep mesaj atiyo genelde o da cevap veriyo.Eskiden hep bulusur sadece ikisi takilirmis.ama artik hep benle bulusuyo

Sizin barışmanız nasıl oldu?
Bunlar flörtleşiyordu, inat uğruna seninle o çocuğun arasını yaptı ve şu an pişman. Bu fikrimde ısrarcıyım, kızın duyguları tek taraflı değil.

Sevgilin hala bu kızla görüşüyor mu nasıl mantıktır bu 25 yaşındaki adam 18 yaşında ergenliğinden yeni çıkmış kızla kanka olmuş.
Sadece mesajda gorusuyo.Kiz olgun yasina gore de baya buyuk gosteriyo.hep buyuklerle sevgili oluyo hatta

Bunlar flörtleşiyordu, inat uğruna seninle o çocuğun arasını yaptı ve şu an pişman. Bu fikrimde ısrarcıyım, kızın duyguları tek taraflı değil.
Yok beni aradi sevgilim.Bulustuk konustuk oyle.Yok bir seneyi gecik birlikteyiz.Ama su son zamanlarda kiz baya azitti

İnat falan degil.Ona karsi bisey hissetse birlikte olirlardi

Neden barıştın anlamadım?
Kız seni bahane ederek çocuğun evinde kalmaya gidiyordu farkında mısın?
Neden tek kızda suç buluyorsun ki sevgilin çok mu normal sence?
Bile bile lades demişsin bu çocuk yine üzecek seni.

Kiz biz ayriyken bana barisma artim geri dönme git başkasiyla ol falan dedi.Hatta bana o seni sorarsa soylemicem sana falan dedi.Bana dogum gununu kutlamicam kusum onla demisti.Ama baktim mesaj atmis.Whatsapa resimlerini koymius falan

Aralarinda cinsel bisey oldugunu sanmiyorum.Bizde sevgilimle kaldik evde ama oyle bisey olmadi.Kiz hayatimizdan ciksa rahat edicezde

İnat falan degil.Ona karsi bisey hissetse birlikte olirlardi
Canim benim sen her böyle istesem onla olurdum diyene inanıyor musun, bak durumu bi gözden geçir. Kızla gece içebilmek için senle tartıştı bu adam, kızla sadece mesajlaşıyorlarsa şimdiye iletişimi kopardı, niye koparmıyor sevgilin, bi de taktığını düşünüyor yani sevgilin açısından tehlikeli de bi durum? Niye o kıza bu kadar kıymet veriyor bunları bi sorgula derim.

Aralarını aç kızım yoksa o sizinkini açacak tanıştırırken ileri gitmezsiniz diye düşündü ya da adam senle çıkınca kıymete bindi
Söyle ona küçüklerle takılsın

O gun kizin evden cikamiycagini bildigi icin evet demis.kiz israr etmis.ben fevri davraninca aramiz bozuldu.Bana dediki ikiniz bi yandan bana baski trip yapiyonuz biktim dedi.Kiz buna dertlerini falan anlatiyo hep.bu da anlatiyo cogu seyini

Aralarını aç kızım yoksa o sizinkini açacak tanıştırırken ileri gitmezsiniz diye düşündü ya da adam senle çıkınca kıymete bindi
Söyle ona küçüklerle takılsın
Haha anlasamiyomus kucuklerle.Daha önce baska kizlarlada tanistirmis ama kisa surmus.boyle beklemiyodu cok pisman oldu.Aralari zaten cok samimi degil.Baya soguttum merak etme ama kiz boyle varya ayni sozu falan yaziyo.bem cocugun ustune gidicem ki aramiz bozulcak buna cabaliyo

O gun kizin evden cikamiycagini bildigi icin evet demis.kiz israr etmis.ben fevri davraninca aramiz bozuldu.Bana dediki ikiniz bi yandan bana baski trip yapiyonuz biktim dedi.Kiz buna dertlerini falan anlatiyo hep.bu da anlatiyo cogu seyini
Güzelim saf mısın sen, bu adam senden çok değer veriyor o kıza farkında mısın, vermese o kız yüzünden senle tartışmaz. Kendisine takıntısını olduğunu düşünse dakikasında konuşmayı keser ne dertleşmesi, sen varsın gelir senle dertleşir, biraz aç gözünü.

Aralarinda cinsel bisey oldugunu sanmiyorum.Bizde sevgilimle kaldik evde ama oyle bisey olmadi.Kiz hayatimizdan ciksa rahat edicezde
Çok saf düşünüyorsun bu kadar emin olma bence.
Sevgilin istese kız hayatınızdan çıkar, çıkmadığına göre elbet vardır çıkarları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…