- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ben kizdan uzaklastim.Uzun yillardi tanisiyolar.birbirinin yakin arkadaslariyla bile cikmislar.Yuz yuze gorusmuyolar hic.Mesajda konusuyolar.
Evet yaa.Ben hasta artik diyorum ona.sevgilimde hasta ondan yapiyo takmis diyo.Davranışları hala çocukça ama.
Kendini olgun göstermeye çalışıyo gibi sadece..
Kiz hep mesaj atiyo genelde o da cevap veriyo.Eskiden hep bulusur sadece ikisi takilirmis.ama artik hep benle bulusuyoEee yuz yuze bıle grusmedıgı kız yuzunden bu kadar tantanaya gerek yok byle kankalık olmz zaten grusmuyrmus mesaJlasmayıversın . sevgılın kızdan daha ergen
Sadece mesajda gorusuyo.Kiz olgun yasina gore de baya buyuk gosteriyo.hep buyuklerle sevgili oluyo hattaSevgilin hala bu kızla görüşüyor mu nasıl mantıktır bu 25 yaşındaki adam 18 yaşında ergenliğinden yeni çıkmış kızla kanka olmuş.
Yok beni aradi sevgilim.Bulustuk konustuk oyle.Yok bir seneyi gecik birlikteyiz.Ama su son zamanlarda kiz baya azittiSizin barışmanız nasıl oldu?
Bunlar flörtleşiyordu, inat uğruna seninle o çocuğun arasını yaptı ve şu an pişman. Bu fikrimde ısrarcıyım, kızın duyguları tek taraflı değil.
İnat falan degil.Ona karsi bisey hissetse birlikte olirlardiSizin barışmanız nasıl oldu?
Bunlar flörtleşiyordu, inat uğruna seninle o çocuğun arasını yaptı ve şu an pişman. Bu fikrimde ısrarcıyım, kızın duyguları tek taraflı değil.
Aralarinda cinsel bisey oldugunu sanmiyorum.Bizde sevgilimle kaldik evde ama oyle bisey olmadi.Kiz hayatimizdan ciksa rahat edicezdeNeden barıştın anlamadım?
Kız seni bahane ederek çocuğun evinde kalmaya gidiyordu farkında mısın?
Neden tek kızda suç buluyorsun ki sevgilin çok mu normal sence?
Bile bile lades demişsin bu çocuk yine üzecek seni.
Canim benim sen her böyle istesem onla olurdum diyene inanıyor musun, bak durumu bi gözden geçir. Kızla gece içebilmek için senle tartıştı bu adam, kızla sadece mesajlaşıyorlarsa şimdiye iletişimi kopardı, niye koparmıyor sevgilin, bi de taktığını düşünüyor yani sevgilin açısından tehlikeli de bi durum? Niye o kıza bu kadar kıymet veriyor bunları bi sorgula derim.İnat falan degil.Ona karsi bisey hissetse birlikte olirlardi
Aralarını aç kızım yoksa o sizinkini açacakDikkat çekme çabasında sürekli.Ben kizin ona aşik oldugunu dusunerek fesatlik yapiyomuşum.Bak kiz bi kez whatsapa sen benim icimsin kimse bilemez yazdi.Aradan zaman gecti.Sevgilim bu sozu yazdi.Baktim kiz hemen aynini yazdi.bi de ask sozu.Sevgilim kaldirana kadar kaldirmadi durumu.Bi ara ben yazdim bu sozu bana kiz mesaj atmis.Yok benim yazdigim sozu yaziyon soyle boyle falan.Nefret ediyorum ondan cok sogudum
O gun kizin evden cikamiycagini bildigi icin evet demis.kiz israr etmis.ben fevri davraninca aramiz bozuldu.Bana dediki ikiniz bi yandan bana baski trip yapiyonuz biktim dedi.Kiz buna dertlerini falan anlatiyo hep.bu da anlatiyo cogu seyiniCanim benim sen her böyle istesem onla olurdum diyene inanıyor musun, bak durumu bi gözden geçir. Kızla gece içebilmek için senle tartıştı bu adam, kızla sadece mesajlaşıyorlarsa şimdiye iletişimi kopardı, niye koparmıyor sevgilin, bi de taktığını düşünüyor yani sevgilin açısından tehlikeli de bi durum? Niye o kıza bu kadar kıymet veriyor bunları bi sorgula derim.
Haha anlasamiyomus kucuklerle.Daha önce baska kizlarlada tanistirmis ama kisa surmus.boyle beklemiyodu cok pisman oldu.Aralari zaten cok samimi degil.Baya soguttum merak etmeAralarını aç kızım yoksa o sizinkini açacaktanıştırırken ileri gitmezsiniz diye düşündü ya da adam senle çıkınca kıymete bindi
Söyle ona küçüklerle takılsın
Güzelim saf mısın sen, bu adam senden çok değer veriyor o kıza farkında mısın, vermese o kız yüzünden senle tartışmaz. Kendisine takıntısını olduğunu düşünse dakikasında konuşmayı keser ne dertleşmesi, sen varsın gelir senle dertleşir, biraz aç gözünü.O gun kizin evden cikamiycagini bildigi icin evet demis.kiz israr etmis.ben fevri davraninca aramiz bozuldu.Bana dediki ikiniz bi yandan bana baski trip yapiyonuz biktim dedi.Kiz buna dertlerini falan anlatiyo hep.bu da anlatiyo cogu seyini
Çok saf düşünüyorsun bu kadar emin olma bence.Aralarinda cinsel bisey oldugunu sanmiyorum.Bizde sevgilimle kaldik evde ama oyle bisey olmadi.Kiz hayatimizdan ciksa rahat edicezde
Mesajda ya da yüzyüze ne fark ediyor ? Sevgilin görüşmeyecek o zaman ya da susup kabulleneceksi affettiğine göre kabullenmişsin zaten.Sadece mesajda gorusuyo.Kiz olgun yasina gore de baya buyuk gosteriyo.hep buyuklerle sevgili oluyo hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?