Erkek arkadasimla benim küs oldugumuz bir kiz arkadasimiz var.Bu kizin yakin arkadasiyla iki sene önce konusmus bir hafta.Gece on iki bucukta arkadasim bana sevgilimi aramami ve ona nerde oldugunu sormami istedi.arkadasim sevgilimin are arabasini o bi ara konustugu kizin kapisinin önunde gormus.Aradim sevgilimi basta soylemedi sonra disardayim dedi.Delirdim tabi ben.Anlatcam sana dedi.O bi ara yakin oldugumuz kiz evden kacmis.Annesi sevgilimi aramis al onu getir evden kacti nolur diye.Kizi alip o bu ara konustugu kizin evine goturmus.Orda oturup kahve icmis.o bi a da konustugu kiz beni biliyo ve suan zaten onunda sevgilisi var.Ben o gece delirdim ve gece ciktim kizin evinin oraya gittim.Cunku o kizlarla ayni ortamda olmasina dayanamiyorum.Sorum su ki ben fesatlik mi yapmisim.Kiskandim onu.Dun bana senle bir omur gecmez fesatsin herseyin altinda birsey ariyosun bana guvenmiyosun dedi.Ayrica o gece evden kacan kizin annesi anlatti dogru soyluyomus.Ben fesatmisim.Hep fesatsin diyo.Yani nasil fesat olmiyim napim.O kus oldugumuz kiz yuzunden hep kavga ediyoruz

Bi de bazen konusmalarin beni skoyo bis konusuyosun olgun ol diyo.Sizce ona mesaj atip artik ozgur birakcagimi mi soylim.Yoksa davranislarimla mi belli edeyim ?