Fetal DNA 3 defa sonuc alinamamasi

Arzularrrrrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
715
298
103
35
Merhaba arkadaslar.Ben tup bebekle ikiz gebeyim 18 haftam tamam oldu bu gun.Ben 11-13-16 haftalar olmakla 3 defa fetal dna(nipt) test verdim ve hic birinde sonuc alinamadi.Sonuc alinmamasina sebep olarak ikiz olmasini ve ya beden kutle indeksini soylemisler.Cekim simdi 96 kilo,gebe kaldigimda 85 kiloydum.Kimde boyle problem oldu,lutfennn yorumlayin.Amniyosentez onerdiler,ama riskden dolayi ben istemiyorum.Kimde sonuc alamayip normal cocuk olduysa luften,ama lutfen yazin moral olsun.Cok kotuyum hakikaten.Icimde supheler var,acaba cocuklarda kromozal bozukluk mu var?Detayli ultrasona gidicem 10 ocak falan.O zamana kadar kafayi yemesem iyi

Sanırım ikizlerde sonuç alınaması çok karşılaşılan bir şey çünkü googleda hakkımda çok bilgi var. Okuduğum kadarı ile sonuç alınamamasının bebeklerin sağlık durumu ile hiç bir ilgisi yok. 16. haftada detaylı ultrasona girmediniz mi?

Merhaba canim.Cok tesekkur ederim,icimi rahatlattiniz bir az.InsaAllah oyledir.Hayir girmedim daha detayli ultrasona.Benim doktorum en son 11 haftada bakti bana.Sonra da her defa sonuc alinmadikca,git nipt tekrar ver,cevap cikinca gelirsin dedi.Simdiye kadar geldik.Hic burun kemigi,ense kalinligini bile olcmedi zamaninda ultrasonda((

Ben sizin yerinizde olsam doktor değiştirim.

Her nipt için tekrar ödeme yaptınız mı?

Ben sizin yerinizde olsam doktor değiştirim.

Her nipt için tekrar ödeme yaptınız mı?
Hayir,ilk defasinda odedik,sonraki 2 defa odemedik ama simdi alinmadi ya.Parayi tam geri iade etmiyorlar.Yok kargo parasi tutuluyor,yok yol harci falan.Her defasina kargo ucun ayri ucret,sonucta az bir kisim iade ediceklermisDoktorum guvendigim tek perinatoloq hem ginekoloq o uzden istemiyorum

Bence doktorunuza güveniniz yersiz. Bunu 36 haftalık hamileyken en yakın arkadaşım olab doktorumu değiştirmiş biri olarak söylüyorum. Bazen inanmak istiyoruz ama dışarıdan bakınca durum ayan beyan ortada oluyor.
Doktorunuzun sizi bu kadar kontrolsüz bırakması normal değil. Bence ihmal ediliyorsunuz.

Merhaba. Aynı durumu bende yaşadım ve ikiz hamileyim 19 haftalık. Gebeliğin 11.haftasinda yaptırdım 18 gün sonra yetersiz DNA dan sonuçlanmadı. Ertesi gün tekrar kan verdim yine 18gun sonra aynı sonuç geldi. Benim hatam doktorumun çalıştığı lab.a değil kendim bulduğum bir lab.a test yaptırmak oldu. Doktoruma söylediğimde bir kez de kendi lab.na test yaptırıp sonra duruma göre bakilacagini söyledi. Aynı gün orda test verdim ve 3 gün sonra sonuç çıktı genoksta ve yüksek risk saptanmamıştır olarak geldi çok şükür. 2 gün önce detaylı USG ye girdim ve herşey çok normal dedi doktorum herhangi bir olumsuzluk yok amniyosentezede gerek yok ama aynı lab.da 2 kez sonuclanmadigi icin rapora amniyosentez önerildi diye belirtmek zorundayım ama gereği yok dedi. Sizde içinizi ferah tutun. Çok can sıkıcı bir süreç gerçekten. İkiz gebeliklerde ve tüp bebeklerde olabiliyormuş bu durum.

Birde ücret iadesini tam yapmaları gerekiyor. Bizim odedigimiz rakamı tam olarak iade ettiler ve doktorumun çalıştığı yerde aynısını söyledi. Kesintisiz iade diye.

Bilemiyorum canim belki de

Ayy ne guzel canim benim gercekten cok mutlu oldum,tebrik ederim sizi oncelikle.InsaAllah bende de oyle olur.Benim doktorum onerdi o laboratuvari,bilemiyorum artik.Gercekden bir daha yaptirip o kadar beklemege gucum yok artik.Cok bunaldim.insaAllah 2 haftaya detayli ultrasonla bakariz artik

Birde ücret iadesini tam yapmaları gerekiyor. Bizim odedigimiz rakamı tam olarak iade ettiler ve doktorumun çalıştığı yerde aynısını söyledi. Kesintisiz iade diye.
Ben yurtdisindayim.burda sonuclari turkiyeye gonderiyorlar.o sebepten kargo parasi diyorlar ama yapmamalari gereken bir durum

Fiktim yok maalesef ama amniyosentez Dr isteseydi ben de yaptiriridim. Iyi bir dr. Bulup baktirabikirsiniz.

Merhabalar, bende ikili tarama testinde yüksek risk çıktı
Hiçbirsey yaptirmadim, doğum yapalı 5 gün oldu, çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu
İçinizi ferah tutun

Merhabalar, bende ikili tarama testinde yüksek risk çıktı
Hiçbirsey yaptirmadim, doğum yapalı 5 gün oldu, çok şükür bebeğim sağlıklı doğdu
İçinizi ferah tutun
Cok tesekkur ederim canim.İkili taramada oyle cika biliyor cogu zaman.o testin dogru cikma olasiligi cok az

merhabalar arkadslar bende iki kez kan verdim fakat ikisinde de yetersiz dna olarak sonuc geldi. Amniosentez onerdi doktorum ama risklerinden korkuyorum benimle ayni durumda olan birileri var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…