P pimpirikliana Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2026 Mesajlar 17 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 32 Çarşamba 14:18 Konu Sahibi Konu Sahibi pimpirikliana #21 utopyali .!.: Teşekkür ederim gönlünüzde varsa darısı size olsun. 2 ay korunun demişti ama gebeliğin büyük küçük olmasıyla alakalı süre değişiyormuş Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun 21 haftalık sonlandırıldı benim sizin kaç haftalıktı bi de sonlandırmadan sonra kürtaj yapıldı mı bana ihtiyaç yok diye yapılmadı
utopyali .!.: Teşekkür ederim gönlünüzde varsa darısı size olsun. 2 ay korunun demişti ama gebeliğin büyük küçük olmasıyla alakalı süre değişiyormuş Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun 21 haftalık sonlandırıldı benim sizin kaç haftalıktı bi de sonlandırmadan sonra kürtaj yapıldı mı bana ihtiyaç yok diye yapılmadı
U utopyali Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 683 Emoji Skoru 479 Puanlar 103 Yaş 35 Perşembe 11:59 Konu Sahibi Konu Sahibi pimpirikliana #22 pimpirikliana .!.: Allah razı olsun 21 haftalık sonlandırıldı benim sizin kaç haftalıktı bi de sonlandırmadan sonra kürtaj yapıldı mı bana ihtiyaç yok diye yapılmadı Genişletmek için tıkla... 20ydi benimde arkadaşım, yapılmadı parça kalmayınca gerek görmüyorlar
pimpirikliana .!.: Allah razı olsun 21 haftalık sonlandırıldı benim sizin kaç haftalıktı bi de sonlandırmadan sonra kürtaj yapıldı mı bana ihtiyaç yok diye yapılmadı Genişletmek için tıkla... 20ydi benimde arkadaşım, yapılmadı parça kalmayınca gerek görmüyorlar
P pimpirikliana Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2026 Mesajlar 17 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 32 Perşembe 20:25 Konu Sahibi Konu Sahibi pimpirikliana #23 utopyali .!.: 20ydi benimde arkadaşım, yapılmadı parça kalmayınca gerek görmüyorlar Genişletmek için tıkla... Anladım çok sağolun cevap verdiğiniz için
utopyali .!.: 20ydi benimde arkadaşım, yapılmadı parça kalmayınca gerek görmüyorlar Genişletmek için tıkla... Anladım çok sağolun cevap verdiğiniz için
omor Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 486 Emoji Skoru 705 Puanlar 103 Perşembe 22:18 Konu Sahibi Konu Sahibi pimpirikliana #24 Başınız sağolsun. Kendinizi suçlamayın. Psikolojik destek alın, rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıkla doğacak bir bebişle doldursun
Başınız sağolsun. Kendinizi suçlamayın. Psikolojik destek alın, rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıkla doğacak bir bebişle doldursun
P pimpirikliana Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2026 Mesajlar 17 Emoji Skoru 4 Puanlar 1 Yaş 32 Cuma 07:43 Konu Sahibi Konu Sahibi pimpirikliana #25 omor .!.: Başınız sağolsun. Kendinizi suçlamayın. Psikolojik destek alın, rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıkla doğacak bir bebişle doldursun Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun teşekkür ederim psikolojik destek alacağım inşallah
omor .!.: Başınız sağolsun. Kendinizi suçlamayın. Psikolojik destek alın, rabbim tez zamanda kucağınızı sağlıkla doğacak bir bebişle doldursun Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun teşekkür ederim psikolojik destek alacağım inşallah