İnşzallah gebeliğin sağlıkla ilerler canım… birbirimize dua edelim. Allah göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin inşallah. Bende az önce doktora gittim kesin yaptır diyor amniyosentez yanlış olma ihtimali var mi diye soruyorum gittiğim her doktorda hayır diyor %99 doğru diyor ama burdaki tüm yazılarda çoğu yanlış gelmiş özellikle cinsiyet kromozomlarında bir de bu detaylıda bir belirti vermiyormuş Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım kucağımıza bende detaylıdan korkuyorum inşallah bir şey çıkmaz ya ilk gebeliğimde detaylıda sorunlar çıkmıştı. Siz şuan kaç haftalıksınızÇok geçmiş olsun kızlar doktorum bana Cinsiyetle alakalı testlerin yanlış pozitif vermesi daha yüksek demişti ben iki kere fetal dna yaptım ilkinde Monosomy x sonuç vermemiş ikincisinde Monosomy x yüksek riskli geldi amniyosentez yaptırmak istemedim detaylı usg girdim birkaç kere Allaha şükür bi sıkıntı olmadı gayet sağlıklı bebek dedi doktor, tekrar bi detaylıya daha gireceğim sonrası artık doğum inşallah, hepimiz bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız inşallahDualarım sizinle