• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna sonucu cvs yaptırma

Konuyla ilgili bilgim yok fakat hakkınızda hayırlısı en güzeli sağlıklısı olsun demeye geldim 🙏🤲🏼 umarım fetal hatalıdır ve sonraki tetkikleriniz temiz gelir sağlıkla kucaklarsınız

Cvs içinde sonuç karışabilir arkadaşım bizzat yaşadı sonuç temiz geldi ancak bebek hasta doğdu annenin dnası çalışılmış. En temizi amniyosentez ama ben tekrar firmayla iletişime geçip ikinci bir kanı vermenizi de öneriyorum
Sizden sonra görüştüm kendileriyle ama 4ün üzerinde fraksiyonel olduğu için tekrarlanmayacağını söyledi maalesef. Bir umut bekledim ama işim cvsye kaldı

Üniversite hastanesine yönlendirdi doktor ama özel bi yerde yaptırma imkanım varsa daha hızlı sonuç için bakmak istiyorum aslında
Ben de üniversite hastanesinde yaptırdım. İşlem hemen aynı gün yapıldı ön sonuç 2 hafta falan sürdü. Ayrıca doktor ilk gittiğimde bana da çok negatif konuştu. Sanki yapıyoruz ama boşuna bu test yanlış çıkmaz der gibi bir tavrı vardı. Sonuç temiz gelince benden çok o şaşırdı.

Ben de üniversite hastanesinde yaptırdım. İşlem hemen aynı gün yapıldı ön sonuç 2 hafta falan sürdü. Ayrıca doktor ilk gittiğimde bana da çok negatif konuştu. Sanki yapıyoruz ama boşuna bu test yanlış çıkmaz der gibi bir tavrı vardı. Sonuç temiz gelince benden çok o şaşırdı.
Allah doktorun da hayırlısını nasip etsin gerçekten. Hamile psikolojisinden anlayan doktorlar kadın doğum doktoru olsun. Benim kendi özel hastanede gittiğim doktor bugün resmen tamam desem o an alcak çocuğu öyle negatif konuştu %3 hata payı var dedi. Test sonucuna bakıyorum doğruluk payı %70 diyor cinsiyet anomalilerinde. Ezber bilgi konuşuyorlar

Allah doktorun da hayırlısını nasip etsin gerçekten. Hamile psikolojisinden anlayan doktorlar kadın doğum doktoru olsun. Benim kendi özel hastanede gittiğim doktor bugün resmen tamam desem o an alcak çocuğu öyle negatif konuştu %3 hata payı var dedi. Test sonucuna bakıyorum doğruluk payı %70 diyor cinsiyet anomalilerinde. Ezber bilgi konuşuyorlar
Tek bi doktorla sınırlı kalma canım perinatolojiyede git anlat durumu kimi doktor cidden insan psikolojisinden anlamıyor hele hele bi anne adayının hiç kasap gibiler

Maalesef öyle.. bugün gezdim doktor doktor bakalım herkes farklı bi şey söylüyor
İnşallah sonuçlarınız temizdir bebeğiniz sağlıklıdır çünkü cinsiyet anomalilerinde fetal dna nın doğruluk oranı %70 civarı yani yanılma oranı yüksek siz gönlünüzü ferah tutun gerekirse ünüveriste hastanelerine gidin

İnşallah sonuçlarınız temizdir bebeğiniz sağlıklıdır çünkü cinsiyet anomalilerinde fetal dna nın doğruluk oranı %70 civarı yani yanılma oranı yüksek siz gönlünüzü ferah tutun gerekirse ünüveriste hastanelerine gidin
İsminizin sonunda 23 var Elazığ’da mısınız acaba? Ben Elazığ’da gittim bugün üniversite hastanesine ama ne acıdır ki kendi laboratuvarları bile yokmuş çok şaşırdım. Özele göndereceğim sanırım test yaptırıp.. dualarınız için çok teşekkür ederim beni ayakta tutan tek şey 🙏🏼

İsminizin sonunda 23 var Elazığ’da mısınız acaba? Ben Elazığ’da gittim bugün üniversite hastanesine ama ne acıdır ki kendi laboratuvarları bile yokmuş çok şaşırdım. Özele göndereceğim sanırım test yaptırıp.. dualarınız için çok teşekkür ederim beni ayakta tutan tek şey 🙏🏼
Hayır elazığla alakam bile yok balıkesirdeyim🤭denediğim kullanıcı adlarının hiçbirini kabul etmeyince sonunda bunu kabul ettirebildim.isterseniz çevre illeride araştırın öyle karar verin siz bilirsiniz yinede evlat söz konusu olduğunda anne yüreğinin endişeleri asla son bulmaz bilirim

Back
X