• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna sonucu cvs yaptırma

Usg de erkekten kıza dönmesi de garip belki daha küşük diye görülemiyordur. Bir sürü video görüyoruz 22. Hafta detaylıya kadar kız denen sonra erkek cıkan bebekleri. Umarım sağlıklıdır kız veya erkek hicbir sorunla karsılasmazsınız.
Erkek dediklerinde 12-13. haftalardaydım, en son 16+1de baktı perinatolog, erkeğe benzetemedi. Bazen kızlarda ödemden dolayı genital organ pipiye benziyor yakında daha net görürüz dedi. Hayırlısı Allahtan tek dileğim sağlıklı olması, kız olsun erkek olsun hiç önemli değil tabii ki 🙏

13, 18, 21 ve X-Y kromozomları inceleniyor. Sağlıklı olup olmadığı, fazla-eksik kromozom olup olmadığı detaylı bir şekilde inceleniyor, ama bir arkadaşla yazıştık cinsiyet yazmıyormuş amniyosentez sonucunda (bu arada kendisi de Elazığ'da yaşıyor sanırım konuşmak isterseniz pmks nicki). Kromozom dizisi sağlıklı geldikten sonra sorun değil cinsiyet kısmı zaten, detaylı ultrasonda cinsiyetle ilgili detaylar çok daha net belli oluyormuş. Sizi çok iyi anlıyorum, 3 hafta geçti ve ben daha yeni kabullenebildim durumu. Yapılacak olanlar belli, dua edip sağlıkla atlatmayı dilemekten başka çaremiz yok. İnşallah iyi haberler veririz karşılıklı 🙏
Evet tabii ki yeterki sağlıklı olsunlar diğer her şey ikinci plana düşüyor. Evet konuşabilirim kendisiyle ben de yabancısı sayılırım buranın doktorlar konusunda belki fikir alırım çok teşekkür ederim😊 inşallah dediğiniz gibi olur kolaylıkla atlatırız bu sürece gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim❤️

Evet tabii ki sizi hatırlıyorum☺️ gerçekten çok üzüldüm Allah kolaylaştırsın sabrını versin inşallah kısa zamanda tekrar kucağınızı doldursun.. şu an o belirsiz süreci yaşıyorum ben de işkence gibi geliyor. Sizin tam olarak bozukluk neydi acaba gerekli bütün testleri yaptırdınız mı karar vermeden önce🙏🏼
ultrason bulguları o kadar vahim ki sadece ense kalınlığı için bile alınmalı bebek dediler, 6,8 4,9 5,3 böyle farklı farklı çok ölçüm oldu, fetal verdik trizomi 22 çıktı, yaşamla bağdaşmıyor ve bebeğin karnımda günden güne bulguları çoğalıyor. kan dolaşım bozukluğu, eksiklikler vs buraya yazmak istemediğim bir sürü şey var. hamileliğin ilerlemesi mümkün değilmiş zaten kalbi durur dayanamaz dediler, fetal ve ultrasonla sonlandıralım diyen bir sürü doktor var amniyosentezinde sonucunun aynı çıkacağından eminim şüphem yok. Daha tam karar vermedim ama amniyoyu beklemek benim için daha trajik siz beklerken bir umut yaşayacak bir bebeği doğurma ihtimalini bekliyorsunuz ben her ihtimalde kurtaramayacağım bir bebeği doğuracağım için büyüyüp ölü doğum olmasındansa şimdi düşük olmasını daha az acı buluyorum…

ultrason bulguları o kadar vahim ki sadece ense kalınlığı için bile alınmalı bebek dediler, 6,8 4,9 5,3 böyle farklı farklı çok ölçüm oldu, fetal verdik trizomi 22 çıktı, yaşamla bağdaşmıyor ve bebeğin karnımda günden güne bulguları çoğalıyor. kan dolaşım bozukluğu, eksiklikler vs buraya yazmak istemediğim bir sürü şey var. hamileliğin ilerlemesi mümkün değilmiş zaten kalbi durur dayanamaz dediler, fetal ve ultrasonla sonlandıralım diyen bir sürü doktor var amniyosentezinde sonucunun aynı çıkacağından eminim şüphem yok. Daha tam karar vermedim ama amniyoyu beklemek benim için daha trajik siz beklerken bir umut yaşayacak bir bebeği doğurma ihtimalini bekliyorsunuz ben her ihtimalde kurtaramayacağım bir bebeği doğuracağım için büyüyüp ölü doğum olmasındansa şimdi düşük olmasını daha az acı buluyorum…
Ah canım benim o kadar üzüldüm ki okurken acını kalbimde hissettim inan. Doğru karar vermişsin sanki olay zaten yeterince üzücüyken daha da trajik hale gelmesini beklemek çok yıpratıcı olur. Ben de ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim o zaman o kadar sorguladım ki sonra insan anlıyor demekki bunda da bir hayır var diyorsun rabbim gönlünü ferahlatsın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Ah canım benim o kadar üzüldüm ki okurken acını kalbimde hissettim inan. Doğru karar vermişsin sanki olay zaten yeterince üzücüyken daha da trajik hale gelmesini beklemek çok yıpratıcı olur. Ben de ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim o zaman o kadar sorguladım ki sonra insan anlıyor demekki bunda da bir hayır var diyorsun rabbim gönlünü ferahlatsın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Belki yanlış düşündüğüm veya telaffuz ettiğim yerler vardır bu arada sizi etkileyecek bir şey yazdıysam kusura bakmayın ❤️ biliyorsunuz zor bir süreç mental olarak insan asla iyi hissedemiyor, bazen nefesimin içime sıkışıp kaldığını hissediyorum. Şeyin de farkındayım bu kadar olumsuz konuşulduktan sonra ben biraz panikledim olacaksa olsun daha fazla bağlanmayım korkusuna da kapıldım. Bilmiyorum zihnim çok bulanık, allah hepimize kolaylık versin 🙏🏻

Belki yanlış düşündüğüm veya telaffuz ettiğim yerler vardır bu arada sizi etkileyecek bir şey yazdıysam kusura bakmayın ❤️ biliyorsunuz zor bir süreç mental olarak insan asla iyi hissedemiyor, bazen nefesimin içime sıkışıp kaldığını hissediyorum. Şeyin de farkındayım bu kadar olumsuz konuşulduktan sonra ben biraz panikledim olacaksa olsun daha fazla bağlanmayım korkusuna da kapıldım. Bilmiyorum zihnim çok bulanık, allah hepimize kolaylık versin 🙏🏻
Allah yardımcınız olsun gönlünüze ferhalık versin çok zor bi karar kalbi atan bebeğinizden vazgeçmek ama fetalde sonuçta bi olasılık testi ikili üçlüye göre hassasiyeti daha yüksek yanılma ihtimali olmazmı?

Back
X