Biliyorum farkındayım, ama burada sıralasam anlarsınız arter damarlarından birisi eksik, şüpheli arsası var, burun ve ağız yok, gelişim geriliği var, mesane boş yüksek ihtimalle süzülüm yok, kafatasının etrafında aşırı ödem var, kan dolaşımı bozukluğu var. 16.haftayı görmez kalbi durur her gün bir bulgu eklenecek dediler. Zaten buna artık siz karar vermiyorsunuz kurul toplanıp karar verecek ki mecburen sonlanması için karar verecekler dedi ayrı ayrı bir sürü doktor. Ha şey var tabi ki zorla sonlandırma yapmayacaklar ama o zaman bütün risk size kalıyor farkına bile varmazsınız sizi zehirler dediler. Yine de bekleyebilirsek amniyoyu bekliycem zaten sonuçtan eminim yazdığım gibi. Benim içinde çok acı bilmiyorum. İnsan allak bullak oluyor, burada yazma sebebim de içimdekini kusmaya çalışmam. Çünkü bir yerden devam etmek zorundayım, evde bir çocuğum daha var ve yaşı büyük olayların farkına varacak kadar. Böyle yasımı içimde yaşamaya çalışıyorum bütün gün ağlayıp akşam çocuğum eve gelince bir şey yokmuş gibi onunla ilgileniyorum hayat çok garip hissettiriyor böyle olunca. Yani hep dediğim gibi ikisinden birisi olmasaydı, ya fetal temiz çıksaydı yada fetal riskli ama bu kadar ultrason bulgusu olmasaydı belki kabul etmem daha zor olurdu. Ki fetal temiz olsaydı bile iki bulgu yanyana gelince yine risk artıyor çok artıyor zaten sadece enseye bakıp bile mümkünü yok sağlıklı değil diyorlar. Arkadaşın konusunu çok karıştırdım daha fazla anlatmayım