• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal DNA sonucum yüksek risk yok

eczmabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
64
15
88
39
Fetal DNA sonucum yüksek riskim yok çıktı . Erkek bebişim geliyor.Yanılma ihtimali olabilir mi ? Yaşım 40 kan sulandırıcı iğne ,tablet kullanıyorum .progestan 50 mg ampul 200 lğk ovül estrofem kullanıyorum . 2 gebelik yaşadım ikisi de düşüktü .Bu üçüncü gebeliğim herşey olumlu geçiyor .Tekrar bir olumsuzluk yaşanabilir mi .Herşey temiz geldi.

Fetal DNA sonucum yüksek riskim yok çıktı . Erkek bebişim geliyor.Yanılma ihtimali olabilir mi ? Yaşım 40 kan sulandırıcı iğne ,tablet kullanıyorum .progestan 50 mg ampul 200 lğk ovül estrofem kullanıyorum . 2 gebelik yaşadım ikisi de düşüktü .Bu üçüncü gebeliğim herşey olumlu geçiyor .Tekrar bir olumsuzluk yaşanabilir mi .Herşey temiz geldi.
Fetal dna yanılma payı çok çok çok az. Düşükler her zaman embriyo kaynaklı olmuyor rahim ve hormonlar da çok önemli. Progestan rahim ağzını koruyor umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🩷

Fetal dna da yanılma payı çok düşük. Testiniz temiz çıktıysa bir sorun yoktur endişelenmeyin. Zaten 20. Hafta sonrası detaylı usg yapılacak o zaman da net öğrenirsiniz. Ayrıca progestan kullanıyorsunuz o da problem olmasını önleyecektir. Benimde kaybım var şuanki bebeğim erkek çok şükür 32 ye kadar geldik bende hep endişeliydim aynı şeyler yaşanır mı diye ama stres yapmaya gerek yokmuş sizde endişe edip bebeğinizi de üzmeyin. Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 ❤️

Back
X