Ilk ense kalinligi odemli dedilerfetal incelemede ultrasonda bulgu olarak ne söylediler
ileri ki haftalarda bagırsak parlaklıgının olabilecegini neye dayanarak söylediler peki?Ilk ense kalinligi odemli dediler
Burun hipoplazik cok kisa kemik
Kalpte ters a dalgasi
Sonrali haftalarda gittigim prof da bagirsaklarda da ileriki zaman parlaklik olacagini soyledi. Yani ultrasonda bulgu coktu ama ilk ikili testim yuksek gelmisti
Bana hiçbir şey demediler hiç bulgu yoktu neredeyse sadece böbreklerde genişleme bağırsakta çok hafif parlaklik ancak amniyosentezde pozitif ciktifetal incelemede ultrasonda bulgu olarak ne söylediler
peki ikili testiniz de risk yüksek mi cıkmıştı?Bana hiçbir şey demediler hiç bulgu yoktu neredeyse sadece böbreklerde genişleme bağırsakta çok hafif parlaklik ancak amniyosentezde pozitif cikti
birde bebeginiz kız mıydı erkek mi?Bana hiçbir şey demediler hiç bulgu yoktu neredeyse sadece böbreklerde genişleme bağırsakta çok hafif parlaklik ancak amniyosentezde pozitif cikti
Evet canim1/50den yüksekti kızdı cinsiyetipeki ikili testiniz de risk yüksek mi cıkmıştı?
acıkcası beniöde aynı belirtilerim var.Evet canim1/50den yüksekti kızdı cinsiyeti
tek fark benim erkek ve ikili düşük . artık fetal nasıl gelecek bilmyrmEvet canim1/50den yüksekti kızdı cinsiyeti
Hayırlısı olsun canım inşallah guzel haberler alırsın beklemek çok zor biliyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah ne kadar oldu test verelitek fark benim erkek ve ikili düşük . artık fetal nasıl gelecek bilmyrm
hersey bu hafta belli olacak kuzum. aklım bi sende bi bende .Bizim tek şansımız ikili testin düşük cıkması
Cnm merhaba test sonucun belli oldu muhersey bu hafta belli olacak kuzum. aklım bi sende bi bende .
günler yaklaştıkca .
çok şükür belli oldu canım .rapora göre sorun gözükmüyor şuan içinCnm merhaba test sonucun belli oldu mu
Maşallah canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Allahçok şükür belli oldu canım .rapora göre sorun gözükmüyor şuan için
amin cok teşekkür ederim . Burada olan olmayan herkesi rabbim evladı ile sınamasınMaşallah canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Allah
Amin canm inşallahamin cok teşekkür ederim . Burada olan olmayan herkesi rabbim evladı ile sınamasınherkes saglıcakla kucagına alsın inşallaj
amin cok teşekkür ederim . Burada olan olmayan herkesi rabbim evladı ile sınamasınMaşallah canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin Allah
merhaba , merak ettim bebeği dünyaya getirme kararı aldınız mı ?Amin canm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?