Ben de tarama testi yaptırmadan direk fetalcdna yaptırdım. Nipty genoxda yaptırdık. Benim gittiğim hastanede yaptırdım 4200 gibi bir rakamdı galibaHanımlar ben tarama testlerine güvenmiyorum eşimle aynı fikirdeyiz zaten, risk diyerek büyükte olsa düşükte olsa korkutacaklar ve kesin sonuç veremeyecekler. Bizde daha kesin olan fetal dna testini düşündük yakın zamanda son 1 -2 ayda yaptıran annelere soruyorum ücreti nedir nerede yaptırdınız bilgilendirir misiniz?
Bakılabilen her şeye bakılırsa ücreti kaça çıkar acaba?Ben bu testi yapan laboratuvarda çalışıyorum. Fiyat sorarken panel içeriklerini de sorarsanız daha iyi olur mesela temel panel kromozom 13,18,21 x,y ye bakıyor geniş panel mikrodelesyonlara da bakıyor buna göre fiyat değişiyor. Testi yaptırırken en az 10 haftalık gebe olmanız lazım yeterli dna toplanması için kandan. Fiyat vermem doğru olmaz şimdi reklam sayılır belki şunu söyleyeyim bu testte bebeğin cinsiyetini söylemek yasak. Bebeğin cinsiyetini söyleyen yerlere yaptırmamanızı öneririm
Ben de bunu merak ettimBakılabilen her şeye bakılırsa ücreti kaça çıkar acaba?
Ben de bunu merak ettim
Ayrıca bakılması gereken her şeye bakın demek mi gerekiyor testi yaptırırken? Ayrım nasıl oluyor?
Ve şunu da merak ediyorum fetal dna yaptırınca gebelikte yapılması gereken hangi taramalardan muaf olunuyor?
Benim yaptırdığım yerde en kapsamlısı sanırım 550 dolardı.Bakılabilen her şeye bakılırsa ücreti kaça çıkar acaba?
Acaba nasıl ulaşabilirim sizin yaptırdığınız yere?Benim yaptırdığım yerde en kapsamlısı sanırım 550 dolardı.
İkili üçlü dörtlü tarama testinden muaf oluyorsun yaptırınca. Detaylı ultrason giriyorsun
Panorama firmanın ismi. Panorama fetal DNA yazınca çıkıyor. Ama Türkiye'de yapılanlardan biraz pahalı. Amerika'ya gidiyor çünkü. Dilerseniz bir de genoksu arayıp fiyat alırsınızAcaba nasıl ulaşabilirim sizin yaptırdığınız yere?
Panorama firmanın ismi. Panorama fetal DNA yazınca çıkıyor. Ama Türkiye'de yapılanlardan biraz pahalı. Amerika'ya gidiyor çünkü. Dilerseniz bir de genoksu arayıp fiyat alırsınız
Bakılabilen her şeye bakılırsa ücreti kaça çıkar acaba?
Biz panorama firmasına gönderiyoruz ücreti 8500 TL ama doktor herhangi bir mikrodelesyondan şüphelenmediyse en geniş paneli yaptırmaya hiç gerek yok bence temel panel yeterli oluyor o da 5500 TLBen de bunu merak ettim
Ayrıca bakılması gereken her şeye bakın demek mi gerekiyor testi yaptırırken? Ayrım nasıl oluyor?
Ve şunu da merak ediyorum fetal dna yaptırınca gebelikte yapılması gereken hangi taramalardan muaf olunuyor?
merhabalar, firmanın iletişim numarası yada internet sitesi var mıdır ulaşabileceğim ?Biz panorama firmasına gönderiyoruz ücreti 8500 TL ama doktor herhangi bir mikrodelesyondan şüphelenmediyse en geniş paneli yaptırmaya hiç gerek yok bence temel panel yeterli oluyor o da 5500 TL
Bebeğin cinsiyetini söyleyen yerlere yaptırmanın sakıncası nedir?Ben bu testi yapan laboratuvarda çalışıyorum. Fiyat sorarken panel içeriklerini de sorarsanız daha iyi olur mesela temel panel kromozom 13,18,21 x,y ye bakıyor geniş panel mikrodelesyonlara da bakıyor buna göre fiyat değişiyor. Testi yaptırırken en az 10 haftalık gebe olmanız lazım yeterli dna toplanması için kandan. Fiyat vermem doğru olmaz şimdi reklam sayılır belki şunu söyleyeyim bu testte bebeğin cinsiyetini söylemek yasak. Bebeğin cinsiyetini söyleyen yerlere yaptırmamanızı öneririm
Çok olmuş yazalı ama bende takıldım bu soruya. Özelden falan cevap alabildiniz mi? Benim doktorumda yaşım nedeniyle bu testi mutlaka önerdi ve detaylı anlatırken cinsiyetini de ogrenecegimizi belirtti.Bebeğin cinsiyetini söyleyen yerlere yaptırmanın sakıncası nedir?
Merhabalar, hayır cevap alamadım. Yani politika olarak cinsiyetin söylenmek istenmemesi anlıyorum aslında. Çünkü maalesef toplumda cinsiyete göre gebeliğin devamı ya da sonlandırılması kararını verebilecek insanlar da var.Çok olmuş yazalı ama bende takıldım bu soruya. Özelden falan cevap alabildiniz mi? Benim doktorumda yaşım nedeniyle bu testi mutlaka önerdi ve detaylı anlatırken cinsiyetini de ogrenecegimizi belirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?