Fetal dna testi yaptıranlar????

Teşekkür ederim inşallah hepberaber. Benimki henüz çok erken ama işte doktor önümüzdeki yolu anlatınca insan araştırmaya başlıyor. Aynı şeye anlam verememişiz. Özel bi soru olmazsa kaçıncı haftada hangi tarihte ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim? Bebeginizle birlikte Sağlıklı günler dilerim.

12. Haftada yaptırdım. Fiyatı tam net hatırlamıyorum maalesef ama 300-400 dolar gibi bir şeydi sanırım. Ve sorduğumuz bir kaç firmadan hep yakın fiyatlar almıştık.

Panorama firmanın ismi. Panorama fetal DNA yazınca çıkıyor. Ama Türkiye'de yapılanlardan biraz pahalı. Amerika'ya gidiyor çünkü. Dilerseniz bir de genoksu arayıp fiyat alırsınız
Oraya gönderdim bende kaç günde çıktı sonucunuz hatırlıyormusunu ?

Bebeğin cinsiyetini söyleyen yerlere yaptırmanın sakıncası nedir?
ben bunu daha önce doktorumdan sebebini öğrenmiştim. Genellikle Doğu'da erkek bebek olmayınca sonlandırılması istenebiliyormuş bunun önüne geçilmesi bakımından ülkemizde bu teste göre cinsiyet belirleme tespitini önermiyorlar. ama yaptırdığınız firmalar test sonucunda bunu gördükleri için tabiki sizinle paylaşıyorlar yani bu bir güvensizlik yaratmaz. Yorumu saçma buldum.

Evet ben de böyle biliyorum ve makul da buluyorum. Ben de “cinsiyet açıklayan yerlere yaptırmayın” tavsiyesine anlam veremedim açıkçası.

Tek yumurta ikiziyim ve doktorum bunu yaptırmamı önerdi ama 14 haftalık yani 10 haftalığı geçince olmuyor mu ?

Nerde yaptırdınız

Nerde yaptırdınız
Ben genokstan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…