cebellato 🧿💙🧿 Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 553 225 23 27 Perşembe 14:58 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #21 gunesh9 .!.: InshAllah bende kı sebeb oksparı yapıb vermemiş yani sizde olmaz bir şey Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımıza
gunesh9 .!.: InshAllah bende kı sebeb oksparı yapıb vermemiş yani sizde olmaz bir şey Genişletmek için tıkla... İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımıza
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.837 925 43 37 Perşembe 16:18 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #22 cebellato .!.: İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımıza Genişletmek için tıkla... Amın amın ınshAllah zaten benım yarın detaylı ulutrason randevum var
cebellato .!.: İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hayırlısıyla alalım kucağımıza Genişletmek için tıkla... Amın amın ınshAllah zaten benım yarın detaylı ulutrason randevum var
cebellato 🧿💙🧿 Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 553 225 23 27 Perşembe 19:26 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #23 gunesh9 .!.: Amın amın ınshAllah zaten benım yarın detaylı ulutrason randevum var Genişletmek için tıkla... Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım
gunesh9 .!.: Amın amın ınshAllah zaten benım yarın detaylı ulutrason randevum var Genişletmek için tıkla... Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.837 925 43 37 Perşembe 21:16 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #24 cebellato .!.: Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım Genişletmek için tıkla... 11-14 hafta( ense kalıgı falan ölçülüyor ) arası ılk 2 cıde 21-24 hafta arası ( perınatolok yapıyor bunu ıkısınde) ınterntde araşdır ıstersen
cebellato .!.: Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım Genişletmek için tıkla... 11-14 hafta( ense kalıgı falan ölçülüyor ) arası ılk 2 cıde 21-24 hafta arası ( perınatolok yapıyor bunu ıkısınde) ınterntde araşdır ıstersen
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.837 925 43 37 Dün 23:27 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #25 cebellato .!.: Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım Genişletmek için tıkla... Ben gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyım
cebellato .!.: Aa bana hiçbir şey demedi doktor detaylı ultrason daha büyük haftalarda yapılmıyor muydu canım Genişletmek için tıkla... Ben gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyım
cebellato 🧿💙🧿 Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 553 225 23 27 Dün 23:42 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #26 gunesh9 .!.: Ben gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyım Genişletmek için tıkla... Ayy canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah maşallah darısı ben de güzel haberler alsın inşallah dua et bana da
gunesh9 .!.: Ben gıtdım bugun ense kalınlıgı tum organlarına bakdılar cınsıyyetıde erkek dedı hoca bırde 21 cı haftada gıdceyım Genişletmek için tıkla... Ayy canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah maşallah darısı ben de güzel haberler alsın inşallah dua et bana da