Fetal DNA trizomi 21 çıktı, down sendromlu bebek anneleri

Fish sonucum çıktı, o da aynı şekilde trizomi 21 çıktı, bebekte ultrasonda bir sıkıntı görünmedi, malum downlu bebeklerin %30-35i hiçbir bulgu vermiyor

Fish sonucum çıktı, o da aynı şekilde trizomi 21 çıktı, bebekte ultrasonda bir sıkıntı görünmedi, malum downlu bebeklerin %30-35i hiçbir bulgu vermiyor
Bundan sonrası için vereceğiniz kararda Allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin 🤲🏼🤲🏼

Arkadaşlar merhaba, ikili testim 1/19 gibi çok yüksek bir oran çıkmıştı, fetal DNA yaptırdım trizomi 21 yüksek risk. Amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum, bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum ama yanlış anlamayın bir sorum var, 1 kızım var şu an 1 yaşında, onu kucağıma aldığımda yaşadığım o tarifsiz duyguları bunda da yaşayabilecek miyim? Niye bilmiyorum içimde çok garip duygular var, ya ablası kadar sevemezsem, ya doğurduktan sonra istemezsen, çok korkuyorum :(( lütfen deneyimleyen anneler yardımcı olun.
Benimde ikili test 1/221 risk çıktı fetal DNA yaptı sonuç çıkmadı henüz aynı duyguları bende yaşıyorum aldırmayı bile düşündüm diyebilirim kaldı ki bunu yapacak biri asla değilken bende destek bekliyorum lütfen

Benimde ikili test 1/221 risk çıktı fetal DNA yaptı sonuç çıkmadı henüz aynı duyguları bende yaşıyorum aldırmayı bile düşündüm diyebilirim kaldı ki bunu yapacak biri asla değilken bende destek bekliyorum lütfen
Gönlünüzü fetah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. İkili test riskli olup fetal testte düşük risk çıkan çok var.

10. Haftadan sonra bebeği aldırmanız mümkün değil Türkiye’de yaşıyorsanız, ikili sonuca göre moralini bozma, 221de bir çıkmış, 220 sağlıklı bebek olma durumu varken bir tane kötü durum, yurtiçinde yaptırdım ben aynı cihazlarla bakılıyor, türk sağlıkcılar daha iyi ve kanın bekleme süresi olmadığı için daha kaliteli oluyor, sonuç 7 gün içinde çıktı. Benim ikili güzel çıktı ama nipt trizomi 21 ne yazık ki, o yüzden ikiliye çok takılmayın

Cvs daha riskli, ben de keşke amniyosentez yapılacak haftaya yakın nipt yaptırsaydım,Test yaptıracaklar burayı okuyorsa bence 16. Haftada sonucu öğrenecek şekilde yaptırın ya da size o tarihlerde bildirmelerini isteyin, öğrenince zaman geçmiyor
bende cvs yaptırmıştım ama korkulacak bir şey yokmuş 2 3 dk falan sürdü

Amniyosentez neden yaptırmak istemiyorsunuz, bende de trizonomi 21 saptandı ama yaptıracağım ben, belirsiz beklemek zor 😞
merhaba sonucunuz çıktımı aynı sorun bendede var cvs yaptırdım ilk rapor trizonomi 21 geldi 2. raporu bekleyin dediler ama korkuyorum 2. raporun temiz gelme ihtimalı var mı acaba

merhaba sonucunuz çıktımı aynı sorun bendede var cvs yaptırdım ilk rapor trizonomi 21 geldi 2. raporu bekleyin dediler ama korkuyorum 2. raporun temiz gelme ihtimalı var mı acaba
Nipt testim 21di amniyosentez ön sonuç 21di, kesin sonuç yani kültür sonucum da 21 çıktı. Ön sonuç denilen erken çıkan testte 13 18 21 ve cinsiyet anomalisine bakılıyor, erken sonuçta 21 çıktıysa devamında da maalesef çıkıyor. Ben tüm süreçleri yaşadım. Sonlandırdım maalesef 22. Haftamda

Arkadaşlar benim bebeğim 35 haftada dünyaya geldi, şu an yutkunmada zorlandığı için 5 gündür yoğun bakımda, görseniz dünyanın en güzel şeyi, Allahım beni ona olan sevgimle imtihan etmediği için ne kadar şükretsem az. İlk kızımı nasıl seviyorsam onu da öyle seviyorum, birkaç saat ayrı kalınca deli gibi özlüyorum. Şu an kızlarımın birinin yanına gidince diğerinden ayrı kalıyorum en zorlandığım kısım bu. Allahım beni bu güzelliğin annesi olmakla şereflendirdiği için, onu bana emanet ettiği için çok şanslıyım.

Back
X