S smn1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Eylül 2025 33 5 1 27 Dün 15:56 Konu Sahibi Konu Sahibi smn1 #1 Fetal dna da riskli çıkıp sağlıklı çocuğu olan var mı çok merak ediyorum amniyosentez önerdiler yaptırmak istemiyorum.
Fetal dna da riskli çıkıp sağlıklı çocuğu olan var mı çok merak ediyorum amniyosentez önerdiler yaptırmak istemiyorum.
amanbocegi Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Eylül 2021 130 28 48 Dün 16:15 Konu Sahibi Konu Sahibi smn1 #2 smn1 .!.: Fetal dna da riskli çıkıp sağlıklı çocuğu olan var mı çok merak ediyorum amniyosentez önerdiler yaptırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... DNA testi negatif yada pozitif olur sizde nasıl çıktı ? 2li testiniz mi yüksek riskli çıkmıştı.
smn1 .!.: Fetal dna da riskli çıkıp sağlıklı çocuğu olan var mı çok merak ediyorum amniyosentez önerdiler yaptırmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... DNA testi negatif yada pozitif olur sizde nasıl çıktı ? 2li testiniz mi yüksek riskli çıkmıştı.
S smn1 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Eylül 2025 33 5 1 27 Dün 17:52 Konu Sahibi Konu Sahibi smn1 #3 amanbocegi .!.: DNA testi negatif yada pozitif olur sizde nasıl çıktı ? 2li testiniz mi yüksek riskli çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Benimki öyle değil de yüzde 36 yüksek riskli diyor fetal dna
amanbocegi .!.: DNA testi negatif yada pozitif olur sizde nasıl çıktı ? 2li testiniz mi yüksek riskli çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Benimki öyle değil de yüzde 36 yüksek riskli diyor fetal dna