Fetal DNA

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Arkadaşlar ikizlere gebeyim. Perinatologa gidiyorum, doktorum ikili test için kan sonuçlarının ikizler de çok güvenilir olmadığını, ultrasonun daha önemli olduğunu söyledi. Nedendir bilmem fetal dna için önce ultrasaona bakalım sonra konuşuruz dedi. Gerek görmedi gibi geldi bana, sonuçlar güzel çıkarsa.

Kendisine çok güveniyorum aslında. Çok başarılı bir adam ama işte 🙈

Ben gene de yaptırmak istiyorum. Yaptıranlar var mı? Nerde yaptırdınız? Lütfen bir yazın ya sabahtan beri nette bakıyorum bir sürü yer var bir sürü fiyat var yardımcı olursanız çok sevinirim 😇

Biz ikili testimiz yüksek risk çıktığı içim yaptırmıştık sonucumuz temiz geldi çok şükür kzızkmızda sağlıkla doğdu darısı size olsun
Ben geçen ekim ayında yatım TC de İzmir tepecik araştırma hastanesi ve İstanbul Ümraniye di sanırım ücretsiz yapıyor ayrıca Ankara düzen labı yapıyor fiyatlar bakacağınız şeylere bağlı olarak değişiyor
Bizde internetten araştırdık bulunduğumuz şehirde bir klinik kanı alıp özel tüplere koyup Almanya’ya gönderiyor orayla konuştuk kanı yolladık 11. Gün sonucumuz geldi öok şükür ama doktorunuz ne derse onu dinleyin gerek görmezse yaptırmayın bence çünkü o 10 gün aşırı stresli bir durum be doğuracaksanız bebeklerinizi anne karnında herhangi bir müdahale yapılmıyor ben bir daha anne olacaksam bu tür hiç bir test yaptırmayı düşünmüyorum 🙂

Back