- 5 Mart 2024
- 580
- 279
- 23
- 34
- Konu Sahibi Gizmooberoo
Naterada nipt yani fetal dna yaptıranlar cevaplarsa çok sevinirim. Dün kanım austine ulaştı. Kargo teslim edildikten kaç gün sonra sonucunuz çıktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler benim de sonucum çıktı. 31 mayısta vermiştim 9 haziranda çıktı. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.Merhaba ben natera panaroma da yaptırdım 27 mayısta kan verdim 30 mayısta amerikaya ulastı 9 haziranda da sonucum cıktı 2 hafta suruyor demislerdi dedikleri sureye gore cıktı sabırlı olun ve dua edin sonucların temiz çıkması ıcın Allah hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Naterada nipt yani fetal dna yaptıranlar cevaplarsa çok sevinirim. Dün kanım austine ulaştı. Kargo teslim edildikten kaç gün sonra sonucunuz çıktı?
Merhaba ben natera panaroma da yaptırdım 27 mayısta kan verdim 30 mayısta amerikaya ulastı 9 haziranda da sonucum cıktı 2 hafta suruyor demislerdi dedikleri sureye gore cıktı sabırlı olun ve dua edin sonucların temiz çıkması ıcın Allah hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
2 hafta sürüyor, sizi arıyorlar
Ücreti ne kadar kızlar9 nisanda kan verdim. 17 nisanda sonuçlar çıktı.
Çok ilginç yönlendiren doktora göre farklı fiyatlar veriliyor. Çok adil bir fiyatlandırma politikaları olmasa da güvenilirliği açısından tercih sebebim oldu. 490 $ + kdv yani toplamda 539$ ödedik.Ücreti ne kadar kızlar
ben 450 dolar ödedimÜcreti ne kadar kızlar
Kdv dahil mi? Doktorunuz mu yönlendirdi?ben 450 dolar ödedim
toplam ödediğim ücret oydu. doktorum yönlendirdi evet. doktorumdan dolayı indirim yaptıklarını söyledilerKdv dahil mi? Doktorunuz mu yönlendirdi?
Evet bana da doktorumdan dolayı indirimli fiyatın bu olduğu söylendi. Doktorunuz kimdi acaba? Bu firmaya yaptıracak olanlar bu konuyu bence en başında konuşsunlar neye göre fiyat değişiyor. Ben testi yaptırdıktan sonra öğrendim maalesef farklı fiyatlar verdiklerini.toplam ödediğim ücret oydu. doktorum yönlendirdi evet. doktorumdan dolayı indirim yaptıklarını söylediler
Ben doktorumun yonlendirmesiyle kdv dahil 17bintl ödedim şehire gore de degısıyor olabilir fiyatlarÜcreti ne kadar kızlar
Yeni mi yaptırdınız? Hangi şehirdesiniz?Ben doktorumun yonlendirmesiyle kdv dahil 17bintl ödedim şehire gore de degısıyor olabilir fiyatlar
Yeni mi yaptırdınız? Hangi şehirdesiniz?
Samsun’da hangi doktor hangi hastaneye gidip yaptırdınız acaba ? Nerde yaptırdınızYeni verdim evet 27 mayısta samsun da yasıyorum
Alıntıyı eklemeden cevaplamıs bulundum bir üstteki mesaja bakabilirsinizSamsun’da hangi doktor hangi hastaneye gidip yaptırdınız acaba ? Nerde yaptırdınız