Natera panaromada nipt yaptıranlar

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
580
279
23
34
Naterada nipt yani fetal dna yaptıranlar cevaplarsa çok sevinirim. Dün kanım austine ulaştı. Kargo teslim edildikten kaç gün sonra sonucunuz çıktı?

Merhaba ben natera panaroma da yaptırdım 27 mayısta kan verdim 30 mayısta amerikaya ulastı 9 haziranda da sonucum cıktı 2 hafta suruyor demislerdi dedikleri sureye gore cıktı sabırlı olun ve dua edin sonucların temiz çıkması ıcın Allah hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin

Merhaba ben natera panaroma da yaptırdım 27 mayısta kan verdim 30 mayısta amerikaya ulastı 9 haziranda da sonucum cıktı 2 hafta suruyor demislerdi dedikleri sureye gore cıktı sabırlı olun ve dua edin sonucların temiz çıkması ıcın Allah hayırla ve saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin
Teşekkürler benim de sonucum çıktı. 31 mayısta vermiştim 9 haziranda çıktı. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.

Naterada nipt yani fetal dna yaptıranlar cevaplarsa çok sevinirim. Dün kanım austine ulaştı. Kargo teslim edildikten kaç gün sonra sonucunuz çıktı?

2 hafta sürüyor, sizi arıyorlar

9 nisanda kan verdim. 17 nisanda sonuçlar çıktı.
Ücreti ne kadar kızlar

toplam ödediğim ücret oydu. doktorum yönlendirdi evet. doktorumdan dolayı indirim yaptıklarını söylediler
Evet bana da doktorumdan dolayı indirimli fiyatın bu olduğu söylendi. Doktorunuz kimdi acaba? Bu firmaya yaptıracak olanlar bu konuyu bence en başında konuşsunlar neye göre fiyat değişiyor. Ben testi yaptırdıktan sonra öğrendim maalesef farklı fiyatlar verdiklerini.

Op.dr merve cavldk onun tavsiyesiyle panaroma da yaptırrım türkişte bir saglık kabini var yapı kredi bankasının yukarısında sonrasında başka durumlar oldu kendisi artık doktorum degil baska bir doktora gidiyorum

Back
X