- 19 Şubat 2019
- 288
- 175
- 103
- Konu Sahibi Mavilibulut
-
Bende bebe yağı ile dinleyebiliyorum 2 hadtadır ama hep sağ tarafımdan geliyo ses acaba uyduruyomuyum kendi kendimeBen hemşireyim, sağlık ocağında kendi bebeğimin sesini 14. Haftada zar zor duymuştum, arkadaşla birlikte baktık probu karnımda epey gezdirdim. İlk haftalarda kalp sesi kasıkların ortasında, göbek deliğinin epey altında oluyor. Ha bir de ultrason jeli kullanmak gerekiyor.
120nin üzerinde bir ses duyuyorsan bebektir :)Bende bebe yağı ile dinleyebiliyorum 2 hadtadır ama hep sağ tarafımdan geliyo ses acaba uyduruyomuyum kendi kendime
O şwkilde duymuyorum uğulltu gibi geliyo daha çok120nin üzerinde bir ses duyuyorsan bebektir :)
Bende jel yok acaba o yüzden öyle duynuş olabilirm mi acaba120nin üzerinde bir ses duyuyorsan bebektir :)
Ben jelsiz hiç duyamadım, yağ ile denemedim ama zor olur sanırım. Bizdeki dopplerde ekranda nabız sayısı yazıyor, sizde öyle bir ekran var mı? El bileğine kendi nabzına tutsan senin kalp atım sayını gösterir, tık tık tık sesi duymak lazım.Bende jel yok acaba o yüzden öyle duynuş olabilirm mi acaba
Evet evet varBen jelsiz hiç duyamadım, yağ ile denemedim ama zor olur sanırım. Bizdeki dopplerde ekranda nabız sayısı yazıyor, sizde öyle bir ekran var mı? El bileğine kendi nabzına tutsan senin kalp atım sayını gösterir, tık tık tık sesi duymak lazım.
bebeğiniz erkektir :))Bende bebe yağı ile dinleyebiliyorum 2 hadtadır ama hep sağ tarafımdan geliyo ses acaba uyduruyomuyum kendi kendime
Evett erkek olduğunu öğrendim ama hep aynı yerden duymam tereddütte bıraktı benibebeğiniz erkektir :))
belli bir aya kadar öyle. benim ki de kız hep solda korkmayın :)Evett erkek olduğunu öğrendim ama hep aynı yerden duymam tereddütte bıraktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?