Doğuma Hazırlık Fetal doppler kullananlar bakabilirmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mavilibulut

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
288
175
103
İyi geceler canım kk :KK36: ben 14+2 deyim, evde kendim dinlemek için cihaz aldım ama hala duyamıyorum. 12 de duyulur dediler ama nedense ben bir türlü kullanamadım. Mod ayarı yada bebişin yerini bulmakta mı sorun yaşıyorum bilgisi olan varmıı? Endostall markası

Evde kullanmıyorum ancak dün bebeğimin hareketlerini hissedemedim diye sağlık ocağına gittim onlarda böyle bir cihaz kullanıyorlar kalp atışı duymak için 19+4 olmama rağmen duyulmadı hemşirede daha bebek küçük vs gibi birşeyler söyledi ama benım ömrüm gitti o 1 dakikada

Ben hemşireyim, sağlık ocağında kendi bebeğimin sesini 14. Haftada zar zor duymuştum, arkadaşla birlikte baktık probu karnımda epey gezdirdim. İlk haftalarda kalp sesi kasıkların ortasında, göbek deliğinin epey altında oluyor. Ha bir de ultrason jeli kullanmak gerekiyor.

Ben hemşireyim, sağlık ocağında kendi bebeğimin sesini 14. Haftada zar zor duymuştum, arkadaşla birlikte baktık probu karnımda epey gezdirdim. İlk haftalarda kalp sesi kasıkların ortasında, göbek deliğinin epey altında oluyor. Ha bir de ultrason jeli kullanmak gerekiyor.
Bende bebe yağı ile dinleyebiliyorum 2 hadtadır ama hep sağ tarafımdan geliyo ses acaba uyduruyomuyum kendi kendime 😂😂🤦🏻‍♀️

Bende jel yok acaba o yüzden öyle duynuş olabilirm mi acaba
Ben jelsiz hiç duyamadım, yağ ile denemedim ama zor olur sanırım. Bizdeki dopplerde ekranda nabız sayısı yazıyor, sizde öyle bir ekran var mı? El bileğine kendi nabzına tutsan senin kalp atım sayını gösterir, tık tık tık sesi duymak lazım.

Ben jelsiz hiç duyamadım, yağ ile denemedim ama zor olur sanırım. Bizdeki dopplerde ekranda nabız sayısı yazıyor, sizde öyle bir ekran var mı? El bileğine kendi nabzına tutsan senin kalp atım sayını gösterir, tık tık tık sesi duymak lazım.
Evet evet var

Back
X