Fethi Orak mı, Yakup Avşar mı?

bomba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
41
2
36
İstanbul
arkadaşlar, geçen hafta kulağım çok ağrıyordu,kbb dr una gittim,kulağımda sorun olmadığını burnumda deviasyon olduğunu söyledi,acil ameliyat dedi,başka dr a gittim o da öyle dedi,zaten fark ettim ki sağ burunumdan hiç nefes almamışım ve elime de yeni oluşan bir kemik geliyor
madem deviasyon oluyorum estetikle brb olim diyorum,yarın fethi orak pazartesi yakup avşar a gidiyorum.araştırmalarım ve referanslar sonucu 2 ye indirdim.
İçinizde bu dr lara ameliyat olmuş lar varsa paylaşabil,r misiniz,hangisine karar vermeliyim?
Çok teşekkürler

hiç mi Fethi Orak / Yakup Avşar yorumu yapabilecek yok!!!!!!!!!!

arkadaşlar 2 dr a da gittim, sonuç olarak kesinlikle Yakup avşar,ikisi arasındaki farklar inanılmaz

1.Yakup A. son teknoloji kullanıyor,burnu kırma kesme yok,tampon dahi kullanılmıyor, kendisi Amerika da bile devrim yaratmış,eğitim veriyor yeni tekniğiyle
2.Fethi bey ne tasarım ne vektröl çizim bişey yapmıyor, pek canayakınlığı da yok, direk ameliyata gel diyo ki,sorular kafada uçuşuyo,Yakup bey heykelinize kadar yapıyor, kaç kişiyle görüştüm, ayrıca 2 günlük 3 günlük ameliyatlıları görünce ne morluk ne ağrı zaten anlıyosunuz doğru yerde olduğunuz
3.Fethi bey hala tampon kullanıyor
4.İletişim kurma açısından Yakup bey ve ekibi hepsinin tell eri var, birsürü insanla görüşebiliyosunuz.Fethi bey de sekreter dışında kimseyle tel de göüşemiyosunuz

tek dezavantajı Yakup avşar ın verdiği fiyat ;Fethi bey in 2 katı ama sebebini anlıyorsunuz gidince,ve değer işte bu diyorsunuz

Sevgiler herkese

çizim yapılsa ne olur aynısının çıkacağı ne belli ameliyattan sonra ?? yaptığı burunlara bakılarak karar verilmesi gerek derim

Öncelikle ameliyat konforu açısından Yakup Avşar üzerine tanımam ne bir morarma ne tampon üstelik 6 yıl oldu. micro cerrahi ile kapalı ameliyat oldum profilimde fotoğrafları görebilirsin.

Ancak şekil olarak bakarsak Fethi Orak'ın burunlarını görmediğim için kıyaslama yapamayacağım. Sevgiler:)

Sizin fotoğraflarınızı görmem mümkün mü?Yazdıklarınız çok kafama yattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…