- 21 Mart 2013
- 524
- 179
- 333
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
basınla ilgili bi suç işledikleri için içeride değiller ki şu an.silahlı terör örgütü kurmaktan suçlanıyorlar.elkaide terör örgütüyle eşdeğermiş.zaten bu cemaat ayaklarına yaptıkları çok şeye bizzat şahit de oldum.iyi oldu.sapla saman ayrılmalı cemaat hükümet kavgası başka ama bunun içine basın özgürlügü girince farklı düşünmek gerekir
dünya müslümana cehennem kafire cennet
kadincagiz cemaate yapilanlardan dolayi, dayanamayip evi terk ediyor, cocuklarinin yanina gitti evet(cocuklarida cemaatten)Twitterde bir söylenti dolaşıyor bülent arınç'ın hanımı cemaat yüzünden evi terk etmiş ve çocukların yanına gitmiş diye
bu cemaat yuvada yıkıyormuş
basınla ilgili bi suç işledikleri için içeride değiller ki şu an.silahlı terör örgütü kurmaktan suçlanıyorlar.elkaide terör örgütüyle eşdeğermiş.zaten bu cemaat ayaklarına yaptıkları çok şeye bizzat şahit de oldum.iyi oldu.
Hak yiyen,b.k Yesin!!!
polis olmak için pmyo da sınava girdim gözümün önünde cemaaten arkadaşım mülakata girmeden polis oldu.başka arkadaşım ikm oldu .hak yiyolar haktan hukuktan bahsederler bir de.dershanelerine gittim kendi belirli dershanelerine göndermek için beni yanlış tercih yaptırdılar.cemaatlerine katılmadım diye dershanede dışladılar vs vs.geriki terör örgütü falan fistan bilmiyorumNe gibi şeyler merak ettim ?
aynen arkadaşım.tüm dünyaya yayılmış değişik bişey bunlar.bunlardan olanlarda öyle.hak hukuktan bahseder ama bilmezler .Her muhalif kesime terörist damgasını yapıştırıyorlardı empati yapmaları içün onlara bir fırsat
buna benzer şeyleri bende duydum..Twitterde bir söylenti dolaşıyor bülent arınç'ın hanımı cemaat yüzünden evi terk etmiş ve çocukların yanına gitmiş diye
bu cemaat yuvada yıkıyormuş
nerde o günler..çıksa yakalansa ne olacak acaba çok merak ediyorum
öyleymiş gibi görünmek makbul:)devir o devir şimdi:)aynen arkadaşım.tüm dünyaya yayılmış değişik bişey bunlar.bunlardan olanlarda öyle.hak hukuktan bahseder ama bilmezler .
onu demek istemedi aslında canım..kafir de ne oluyor açarmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?