- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
O değilde Bülent amcamız şimdi çok ağlardır malum gözü sulu bir (adamdır) parantez içine özellikle aldım bilmem anladınız mı?Twitterde bir söylenti dolaşıyor bülent arınç'ın hanımı cemaat yüzünden evi terk etmiş ve çocukların yanına gitmiş diye
bu cemaat yuvada yıkıyormuş
Güzyeli selam konyalımısın 42 yi görünce merak ettimAllah’ın varlığını ve birliğini inkâr eden, Müslüman olmayanlara verilen isim. Acımasız, zulmeden, zalim kimse. Arapça kökenlidir.ayrıca Dünya kâfire cennet, mümine zindandır.”Hadis-i Şerif
O değilde Bülent amcamız şimdi çok ağlardır malum gözü sulu bir (adamdır) parantez içine özellikle aldım bilmem anladınız mı?
Hıı memnun oldum bende en hasındanım diyim çevre ilçelerden falanmısın acabaa.s evet canım has gonyalı yımmm
Yani ama değil mi hiç bir gr zerre üzülmüyorum bunların sahte timsah gözyaşlarına tabi gerçeğinedeCamaatın sıkı savunucusuydu oturup ağlasın kendisi için , aile birliği çatırdıyor
Hım anladım iyi sevinim konyalı çok arkadaş var ama nedense pek girmiyorlar yada buralara uğrayan yok
Ben Konya lıyım ama tesadüf gördüm siyasetle pek aram yok:)aslında konyalı çok varda birbirimizi tanımayınca
memnun oldum canımBen Konya lıyım ama tesadüf gördüm siyasetle pek aram yok:)
Ben de de Konu dışından ceza almayak
Sende mi bacım ama sen epeydir kkdasın sanırım tanışalım kaynaşalım o zamanBen Konya lıyım ama tesadüf gördüm siyasetle pek aram yok:)
Aslında vardı galiba elifin topiği ama nerede bilmem baya vardı konyalılar topiği amahaklısın en iyisi konyalılar topigi açalım orda buluşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?