Fevri davranmak

Alacağım tepkiyide biliyorum ya cocuk musun sen felan diyecek
22 yaşındayim aslinda biraz torpuledim daha da torpulemeye ihtiyacim var :)

Alacağım tepkiyide biliyorum ya cocuk musun sen felan diyecek
22 yaşındayim aslinda biraz torpuledim daha da torpulemeye ihtiyacim var :)

Zamanla başarırsın. Eskiden ben de çok alıngandım. Allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum. O dönemde nasıl arkadaşlarım, eşim dostum varmış da yanımda kalmışlar diye şaşırıyorum hala Şu an hiç öyle bir yapım yok. Değişiliyor merak etme, olur zamanla :)

Alingandim bende zamanında onu astim ama her seye bozulurdum:)) tum negatif ozelliklerde bende toplanmış:)

Nasil bir adim atacağımı bilemedim. Naber ya öldün mü yazsam acaba:)
benimle irtibatını kesen bir arkadaşım
bir zaman sonra ' naber ya , öldün mü ' diye mesaj gönderse çok sinirlenirdim.
irtibatı kesen senmişsin böyle mesaj olmaz.

yakınlık derecesine ve olan olaya bakmak lazım. ama hatalıysan bu tükürdüğünü yalamak olmuyor. özür dilemek de bi erdemdir diye boşa dememişler.

Benzer bir durum yaşıyorum. Karşılıklı kendimizi doğru görüyoruz. Ben fevri davranmamıştım ama suskunluğum da çok koymuş..
Şahsen umurumda değil. O kişi senin için ne kadar değerli ona göre hareket et..

yirmilarin basinda bende öyleydi. Gercekten klise gelicek ama belli bir yastan olgunlastiktan sonra insan bu tür huylarini büyük ölcüde törpülüyor

ya bende de var bu durum, ani parlayıp pişman oluyorum. Doğrudan karakterle mi yaşla mı alakalı acaba :/

Benimde senin gibi bir arkadaşım var,aynı şeyleri bana yapıyor.
Yılların hatırı deyip tümmm saçmalıklarına göz yumup affettim her defasında.
Ama her defasında ondan arşın arşın uzaklaştım güven,sevgi,samimiyet konusunda.
Aynı şekilde biz yine tartıştık bu hafta,hayatımdan tamamen gitmesini isteyince çevir kazı yanmasın hemen özürler acıtasyonlar.
Ama benim içimde tamamen bitti kendisi,whatsapptan durumlarımı görmesini engelledim,facede kısıtladım vs kendi kendine kaybolsun.
İnsanlar kimsenin kuklası değil,sizin olmasını istediğiniz kişi olmak zorundada değiller,kendi sıkıntı ve dertleri mücadeleleride var.
Mızmız,insana ilallah ettireceklerine hiç olmasın böyle arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…