- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Öf ya çekiniyorum azcik. Bi de fevri kararlar alip pisman olucagimi bildigi icin herkes hic ustelemezler. Nasilsa ben U dönüşü yapicam. Bi vazgecemedim su huyumdan.Olmazsin.
Bende senin gibiyim fevri hareket ederim,sonra kuzu kuzu giderim.
Aileme çok yaparım bunu,tabi onlara kolay oluyor yapışıyorum yanaklara sorun çözülüyor.
Arkadaşlarım için aynısını yapmadım,ya kestim ya da fevri davranmayacak kadar değer verdigim için biraz minimum düzeyde kontrol altına aldım sinirlerimi. Ama alamasam ve değer veriyorsam hemen sırnaşır mesaj atardım.
Nasil bir adim atacağımı bilemedim. Naber ya öldün mü yazsam acaba:)Hatanızı anlamış, telafi etmek istiyorsanız edin bence.
Aranızda klişe olmuş cümleler var ise onları söyleyin, önce hiç bir şey olmamış gibi davranın, tepkisine göre rotanızı çizersinizNasil bir adim atacağımı bilemedim. Naber ya öldün mü yazsam acaba:)
Bence komik bir twit veya caps at,hahahaha falan de birseylerden bahset mesela ne komik oldugundan falan ,ise yarıyor:))))Nasil bir adim atacağımı bilemedim. Naber ya öldün mü yazsam acaba:)
En son senle daha görüşmek istemiyorum demistim. Bunun uzerine komik caps biraz salakca olmaz miBence komik bir twit veya caps at,hahahaha falan de birseylerden bahset mesela ne komik oldugundan falan ,ise yarıyor:))))
O da benim gibi cins biri :)) ne tepki verir bilemiyorum ama büyük.ihtimal veryansin eder. Ani cikislarin tepkilerin takintilarin diye sıralamaya başlar . o yuzden poncik bir sekilde muhabbete dalmam lazim:))Hatani anlamis olman cok guzel. Arkadasin anlayisli bir insansa sana hak verecektir. Sen daha iyi bilirsin huyunu ona gore bir msj yaz. Öldün mu falan yazma :) hic hos degil bence
Dalgalandım da duruldum, yandım da söndüm sanaEn son senle daha görüşmek istemiyorum demistim. Bunun uzerine komik caps biraz salakca olmaz mi
Bu tatli olur:)Bi kahve icelim mi de :)
Öf ya ne zormus cekindim biraz:)Dalgalandım da duruldum, yandım da söndüm sana<<< :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?