- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi kahveyesil
-
Ya cocuk parkinin orda olmasi gaza getirdi birazda ama asil sorun simdiye kadar cikistiklarim bir laf etmedi colugum cocugum var tek olsam neysede onlara zarar gelmesin diye cenemi tutmayi ogrenmeliyim.valla haklısınız bende gördüğüm zaman söyleniyorum, napıyorsanız yapın ama ulu orta nedir yani, çok çirkin bir görüntü oluşuyor haberleri yok
Kesinlikle oyle guzel bir dille uyarmayi ogrenmeliyim.TepkiyiBir şeyleri düzeltebilme içgüdüsüyle elimizi taşın altına koymak istiyoruz belki ama öfkeli yaklaşımın
işe yaradığını görmedim duymadım hiç.
Etkili uyarının yollarını bilmemiz lazım.
Bilmiyorsak üç maymunu oynamak en iyisi.
Travestilere dek gelmezsiniz umarım :)
Ya cocuk parkinin orda olmasi gaza getirdi birazda ama asil sorun simdiye kadar cikistiklarim bir laf etmedi colugum cocugum var tek olsam neysede onlara zarar gelmesin diye cenemi tutmayi ogrenmeliyim.
Yok bir haksizlik birseyde gorsem uyaririm yani cogu kisinin sustugu seye ben goz yummam.Ama pisi pisine basina isler geliyo insanin,haberlerde goruyoruz paranoya ysptim.Evet birgün başına birşey gelebilir :)) şahsen benim öyle yanimdan laf carparak geçecek kadın gider yanına "bana mı birsey diyosunuz anlamadim ?" Derim vereceği cevaba göre net tavrım oluşur.
Bende hoşlanmiyorum insan içinde kucak kucağa görmekten ama kafanı cevirirsin biter.
Sokak ortasinda dayak yiyen,bicaklanan kadina bicok kisi seyirci kalabiliyor degil mi ?? Ama opusene herkes atarlaniyor :)) Bence önce daha buyuk sorunlar icin gosterelim duyarliligimizi.
Dedigim gibi sen adamına denk gelmemissin henuz denk gelince vazgecersin :)
Opusen cifti bugun yasadigim icin ornek verdim,en yakin ornek oldugu icin,konunun devaminda da yazdim zaten bana yada baskasina ters birsey gorunce dilimi tutamiyorum diye yani sonucta hergun opusen cift gormuyorum ki bana bela olsunlar.Yoookkk.. bu opusene edene laf soyleyenler tehlikeli bir olay olunca dilini yutar riske giremez zatentek duyarli kisim opusen ciftler
Evet kesinlikle anlatmak istedigim bu, kizimin korkup aglamasi beni mahveder.Bir an nasil oluyor diyiveriyorun iste ama herseyi gormemek lazim.Olur da bir gün tepki verdiğiniz insanlar da size çıkışırsa hiç hoş olmaz. Konunuzda çok haklısınız ama karşı taraf her zaman olgun olmayabiliyor, cahilin tekine denk gelirseniz işiniz zor. Benim annem de tıpkı böyle sesisz kalamaz her olayda tepkisini fevri şekilde ortaya koyar ve başımıza çok iş açıldı bu yüzden. Hatta ben çok küçükken böyle biriyle kavga etmişti ve gerçekten çok korkmuştum hala unutamam o günüpsikolojim alt üst olmuştu uzun süre kendime gelememiştim..
Yani çocuğunuzu da düşünün kimseye bulaşmamaya çalışın :)
Canim cocuk parkinda opusmek mi ozel hayat?Haklısınız çocuğunuzun görmesini istememeniz en doğal hakkınız.Fakat karşı tarafta sanane sen ne karışıyorsun diye bir tepki verebilir size.Hatta psikopatına çatarsınız Allah korusun daha kötü tepkilerde alabilirsiniz.Yani karışmamanız en güzeli.Yanlış bile olsa neticede herkesin özel hayatı ne diyebiliriz ki.
Yoookkk.. bu opusene edene laf soyleyenler tehlikeli bir olay olunca dilini yutar riske giremez zatentek duyarli kisim opusen ciftler
Yok bir haksizlik birseyde gorsem uyaririm yani cogu kisinin sustugu seye ben goz yummam.Ama pisi pisine basina isler geliyo insanin,haberlerde goruyoruz paranoya ysptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?