Fevri Hareket Etmek

Oyy olaya opusen ciftten girmem hos olmadi sanirimTamam yaptigim seyi savunuyorum onlari cocuklarin gormemesi icin soylendim, ama benim asıl sorunum tanimadigim insanlara karsi bir anlik sinirle cikismam cunku delikanli baya ters ters bakti bana ve kizim vardi yanimda bir an dusundum gelip birsey yada soylense ne yaparim diye,2 can var bana emanet cunku..

Canim cocuk parkinda opusmek mi ozel hayat?

Ozgurlukler sinirsiz degildir.Toplumun rahati soz konusuysa bireysel ozgurluk ikinci plandadir.Bir annenin cocuguyla cocuk parkinda dolasma ozgurlugu, birilerinin opusme ozgurlugunden once gelir
Tabi ki de bende böyle düşünüyorum.Fakat konu sahibi bu şekilde davranmaya devam ederse alacağı tepki kötü olabilir.Her nekadar yanlış bile olsa yaptıkları şey 2 kişinin özeline giriyor.Bunu tabi ki de insan içinde yapmamaları lazım fakat insanlar zaten toplum kurallarına uyup,birbirlerine saygılı olsaydı şuan ülke bu durumda olmazdı.Terbiyesiz,hadsiz birine çatarsa konu sahibi sanane lan bu benim özelim diye bir tepki alabilir.Dahada kötüsü dayak bile yiyebilir bunu anlatmak istedim.
Siz etrafına saygısı olmayan,bencil,cahil bir insana istediğiniz kadar toplum kuralından bahsedin o yine bunu anlamaz ve benim özelim der,kabul etmez hatasını.

Bende ifrit oluyorum çocuk Parkında sevişenlere. Geçen gün oğlum Oturdukları bankın altına girdi farketmediler bile o kadar kendilerinden geçmişler.

Iyi de ben zaten kimse acik giymis bilmem ne diye kimseye laf atmam.ya gercek haksizlik yada ahlak disi bir durum olacak yoksa banane kimin nasil davrandigindan.Derdim opusen falanda degil o bir ornek dedigim gibi 2 emanet can var yanimda onlar adina korktum ve sorunum fevri davranmak.Tek olsam zaten zaten eminim.kafaya boyle takmazdim.

canım benim sen konunda tamamen haklısın, çoluk çocuğu etkiliyor terbiyesizler, gitsinler uygun neresi varsa orda yapsınlar, bize ne elalemin ahlakından ama çocuklar etkileniyor malesef, ama karışma bence, yani çocuğa falan zarar gelmesin, parka da götürme zaten parklar milletin öpüşme yeri olmuş genelde, hayır napıyorsanız yapın kimseyi ilgilendirmez ama ulu orta ne bu rahatlık yani, çook rahatsız edici görüntü ve kimsenin hakkı yok rahartsız etmeye milleti iğrençliğiyle. ÖZEL hayatlarını gitsinler özelde yapsınlar, insanları rahatsız ediyorlarsa ona tabiki de sınırlama gelir, özel hayat kimse karışamaz diye diye anormal insanlar türedi, tabiki özel hayata kimse karışamaz ama başkasını rahatsız ediyorsa ki park çocukların yeri ozaman hakları asla yok

Arkadaşim haksizliga vs sussumassin ama seni ilgilendirmeyen bakmassan gormeyecegin seylere laf atmak yanliş..
Birinin digerini bicaklamasi, onumuzdekinin cantasindan cuzdaninin calinmasi, adamin birinin kucuk cocugu tacizi, oyobuste adamin birinin kadina dayamasi vs...bakmazsak gormeyecegimiz seylerdir.Her toplumun hassasiyeti vardir. olmalidir da...Esiyle cikmis bir hanimin da biriletinin uyarisini alacak kadar rahatsizlik verecegini sanmam.Mahalle muftulugune de gerek yok tabii.

Anneye cocugu " napiyolar" dese anne zorda kalacak.spor yspiyolar diyemez ya..Cocuklarin cinsellugi kontrollu kesfetmedi gerek

Valla toplum hicte herseye laf soyleyen bi toplum degil sokak ortasinda kadini olduruyordu esi herkes film izler gibi izledi ???Neden
Yapmayin Allah askina sanki herseye cok mudahale ediyomusta en son o mu kaldi ??

O kadina gorede benim kiyafetim ahlak dişi olamaz mi olabilir ona gore oyle demekki napabilirim ?? Bu laf atmasini mesru yapmaz ayni sekilde disardada olsak esimin dudagina opucuk kondurup cekilebilitorum bunada laf eden olabilir ve ben edenin alnini karislarim insallah ederlerde gorurum siz bilirsiniz

Not evet bazilari isin suyunu cikartiyor onada duzgunce yanlarina gidip oyle bir uyarmalisin ki ters cikamasin yumsak sekilde.. oyle yandan gecerken agzinin icinden homurdanmak degil olay bence

O an dedim zaten ihbar ediceksin sunlari diye :)
Etseydiniz keşke, göz yumula yumula bu hale gelmedi mi bu toplum ?
Burada bile görmemezlikten gel, bakma olsun bitsin, kafanı çevir deniliyor
Git onlara bulaş demiyorum ama her şeyin bir yolu var ihbar edilebilir

Manitamla durakta otobus beklerken bizi yanyana gorunce cemkiren sen miydin kiz yoksa
Yok o ben olamam :)Ben namus bekcisi degilim ki her gordugumu cekip ayirayim bunlar parki karsisinda bildigin yapismisti yoksa benimde esim disarda belime sarilir,elele gezeriz hatta yanagima opucuk bile kondurur.

Alın karışlamak o kadar kolay değil, ki bahsettiğiniz durum karşısında hiç kolay değil

Yok o ben olamam :)Ben namus bekcisi degilim ki her gordugumu cekip ayirayim bunlar parki karsisinda bildigin yapismisti yoksa benimde esim disarda belime sarilir,elele gezeriz hatta yanagima opucuk bile kondurur.
Oyle tipleri hic sevmem. Kadikoy modaya gidince her bank basinda kucak kucaga oturmus opusen ciftler goruyorum midem bulaniyo. Cimlere yatip sevisenlerini de gordum. Yakinda tabela ascaklar damsiz girilmez diye

Bugun bende aksam saatlerinde bir adam caddenin karsisina geciyordum ustume surdu arabayi araba 180 derece dondu sadece soylenmekle kaldim malesef.Bence dikkat edin bosverin cunku insanlarin ne oldugu belli olmaz sinirli ani olur,ofkeli biridir,psikopattir,ruh sagligi yerinde olmayabilir ordan uzaklasin.Benim annemde gozunu dikip bakar dayak yicez bigun senin yuzunden derim hep korkarim ben bence sizde yapmayin :)

Alın karışlamak o kadar kolay değil, ki bahsettiğiniz durum karşısında hiç kolay değil

Yapamayacağım hiçbirseyi soylemiyorum kb esimin dudagina opucuk kondurdum diye veya kiyafetimi ters buldu diye homurdanacak kadını öyle bir karışlarım daha oyle birsey yaparken düşünür. Yapmadiysam eşimin beni cekistirip rezil olcaz bilmem nolacak gurultu cikartma paniginden.. gayet guzel yaparım hiç cekinmem merak etmeyin

Evet cok degisik insanlar var,kucuk bir mesele ne boyutlara variyo.Bi kac ay once kirmizi isikta bi motorlu ustumuze surdu ona da kizdim o da bana kizdi hem suclu hem guclu

konu sahibi zaten suyunu çıkaranlar için konuşmuş, alın karışlamak o kadar kolay değil, o lafı söyleyen de göze almıştır zaten alın karışlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…