- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi kahveyesil
-
Tabi ki de bende böyle düşünüyorum.Fakat konu sahibi bu şekilde davranmaya devam ederse alacağı tepki kötü olabilir.Her nekadar yanlış bile olsa yaptıkları şey 2 kişinin özeline giriyor.Bunu tabi ki de insan içinde yapmamaları lazım fakat insanlar zaten toplum kurallarına uyup,birbirlerine saygılı olsaydı şuan ülke bu durumda olmazdı.Terbiyesiz,hadsiz birine çatarsa konu sahibi sanane lan bu benim özelim diye bir tepki alabilir.Dahada kötüsü dayak bile yiyebilir bunu anlatmak istedim.Canim cocuk parkinda opusmek mi ozel hayat?
Ozgurlukler sinirsiz degildir.Toplumun rahati soz konusuysa bireysel ozgurluk ikinci plandadir.Bir annenin cocuguyla cocuk parkinda dolasma ozgurlugu, birilerinin opusme ozgurlugunden once gelir
Iyi de ben zaten kimse acik giymis bilmem ne diye kimseye laf atmam.ya gercek haksizlik yada ahlak disi bir durum olacak yoksa banane kimin nasil davrandigindan.Derdim opusen falanda degil o bir ornek dedigim gibi 2 emanet can var yanimda onlar adina korktum ve sorunum fevri davranmak.Tek olsam zaten zaten eminim.kafaya boyle takmazdim.Arkadaşim haksizliga vs sussumassin ama seni ilgilendirmeyen bakmassan gormeyecegin seylere laf atmak yanliş..
Bigun avmdeyiz esimle yuruyen merdivenlerdeyiz onumuzde iki kadin bana bakip bisey dedi tam hatirlamiyorum anlamadım . Esimle oynasmiyoruz normal duruyoruz ki oynassak bile tepkim ayni olurdu . Anlamadigim icin esime baktim oda bisey demeyince takildim kadinin pesine esim tutuyor napiyorsun bak yaparsan seni birakir giderimfilan deyip beni cekistirdi durdu ama yalniz olsam rezil ederdim o kadini saglam şekilde :))) oyuzden yok bana ters bilmem ne diye millete laf carpmayin belkide giyimim o kadina ters geldi ve bisey dedi yani kendince ters bisey gordu demekki ..
Kimsenin ahlak polisligini yapmaya soyunmayın. Ciddi sekilde yanina gidebilseydim ve ters cevap verseydi o kadini orada darp edebilirdim. Bu konulardada ben hassasim. Herkes işine baksin
Oyy olaya opusen ciftten girmem hos olmadi sanirimTamam yaptigim seyi savunuyorum onlari cocuklarin gormemesi icin soylendim, ama benim asıl sorunum tanimadigim insanlara karsi bir anlik sinirle cikismam cunku delikanli baya ters ters bakti bana ve kizim vardi yanimda bir an dusundum gelip birsey yada soylense ne yaparim diye,2 can var bana emanet cunku..
Birinin digerini bicaklamasi, onumuzdekinin cantasindan cuzdaninin calinmasi, adamin birinin kucuk cocugu tacizi, oyobuste adamin birinin kadina dayamasi vs...bakmazsak gormeyecegimiz seylerdir.Her toplumun hassasiyeti vardir. olmalidir da...Esiyle cikmis bir hanimin da biriletinin uyarisini alacak kadar rahatsizlik verecegini sanmam.Mahalle muftulugune de gerek yok tabii.Arkadaşim haksizliga vs sussumassin ama seni ilgilendirmeyen bakmassan gormeyecegin seylere laf atmak yanliş..
O an dedim zaten ihbar ediceksin sunlari diye :)Parkta sahilde orada burada uygunsuz davranış sergileyen kişileri ihbar edin, ne demek görmemezlikten gelmek hangi devirde yaşıyoruz
Birinin digerini bicaklamasi, onumuzdekinin cantasindan cuzdaninin calinmasi, adamin birinin kucuk cocugu tacizi, oyobuste adamin birinin kadina dayamasi vs...bakmazsak gormeyecegimiz seylerdir.Her toplumun hassasiyeti vardir. olmalidir da...Esiyle cikmis bir hanimin da biriletinin uyarisini alacak kadar rahatsizlik verecegini sanmam.Mahalle muftulugune de gerek yok tabii.
Anneye cocugu " napiyolar" dese anne zorda kalacak.spor yspiyolar diyemez ya..Cocuklarin cinsellugi kontrollu kesfetmedi gerek
Iyi de ben zaten kimse acik giymis bilmem ne diye kimseye laf atmam.ya gercek haksizlik yada ahlak disi bir durum olacak yoksa banane kimin nasil davrandigindan.Derdim opusen falanda degil o bir ornek dedigim gibi 2 emanet can var yanimda onlar adina korktum ve sorunum fevri davranmak.Tek olsam zaten zaten eminim.kafaya boyle takmazdim.
Etseydiniz keşke, göz yumula yumula bu hale gelmedi mi bu toplum ?O an dedim zaten ihbar ediceksin sunlari diye :)
Yok o ben olamam :)Ben namus bekcisi degilim ki her gordugumu cekip ayirayim bunlar parki karsisinda bildigin yapismisti yoksa benimde esim disarda belime sarilir,elele gezeriz hatta yanagima opucuk bile kondurur.Manitamla durakta otobus beklerken bizi yanyana gorunce cemkiren sen miydin kiz yoksa
Alın karışlamak o kadar kolay değil, ki bahsettiğiniz durum karşısında hiç kolay değilO kadina gorede benim kiyafetim ahlak dişi olamaz mi olabilir ona gore oyle demekki napabilirim ?? Bu laf atmasini mesru yapmaz ayni sekilde disardada olsak esimin dudagina opucuk kondurup cekilebilitorum bunada laf eden olabilir ve ben edenin alnini karislarim insallah ederlerde gorurum siz bilirsiniz
Not evet bazilari isin suyunu cikartiyor onada duzgunce yanlarina gidip oyle bir uyarmalisin ki ters cikamasin yumsak sekilde.. oyle yandan gecerken agzinin icinden homurdanmak degil olay bence
Oyle tipleri hic sevmem. Kadikoy modaya gidince her bank basinda kucak kucaga oturmus opusen ciftler goruyorum midem bulaniyo. Cimlere yatip sevisenlerini de gordum. Yakinda tabela ascaklar damsiz girilmez diyeYok o ben olamam :)Ben namus bekcisi degilim ki her gordugumu cekip ayirayim bunlar parki karsisinda bildigin yapismisti yoksa benimde esim disarda belime sarilir,elele gezeriz hatta yanagima opucuk bile kondurur.
Alın karışlamak o kadar kolay değil, ki bahsettiğiniz durum karşısında hiç kolay değil
Kizlar iyi geceler.Bugun aksamustu kizimla parka ciktik,tam parkin karsisinda bi kizla delikanli kucak kucaga öpüşüyordu.O an agzimin icinde soylendim bunlarda duymus olacak ki ayrilip bana dogru dik dik bakmaya basladilar,bi kizimla parka girdigimde goz ucuyla baktim hala parkin icine bakiyorlardi sonrasini bilmiyorum.
Sorun su sonra kendi kendime kizdim yanimda cocugun var,hamilesin insanlatin nasil bir insan oldugunu bilmezsin birak cek cocugunu gotur ordan ne soyleniyosun,ama bir de su var Istanbulda bi bos alan park coluk cocuk o sahneyi izlemek zorunda degil en azindan bir kuytuya gidin!
Uzatmiyim ben sokakta,trafikte ne bilim avm de bana yada baskasina ters bir durum gorduysem basliyorum kaba tabirle cemkirmeye kendim sonra da birgin yanindakilerin basini belaya sokacaksin diyorum kimin ne oldugu belli degil,herseyi gorup duyma ama mumkun degil.Bu kotu bor huy degil mi sizcede ve nasil basedebilirim bu huyumla?[/QUOsiz onlardan nasıl gıcık alıyosanız millette sizden öyle gıcık alıyor. Rahat bırakın insanları
Evet cok degisik insanlar var,kucuk bir mesele ne boyutlara variyo.Bi kac ay once kirmizi isikta bi motorlu ustumuze surdu ona da kizdim o da bana kizdi hem suclu hem gucluBugun bende aksam saatlerinde bir adam caddenin karsisina geciyordum ustume surdu arabayi araba 180 derece dondu sadece soylenmekle kaldim malesef.Bence dikkat edin bosverin cunku insanlarin ne oldugu belli olmaz sinirli ani olur,ofkeli biridir,psikopattir,ruh sagligi yerinde olmayabilir ordan uzaklasin.Benim annemde gozunu dikip bakar dayak yicez bigun senin yuzunden derim hep korkarim ben bence sizde yapmayin :)
O kadina gorede benim kiyafetim ahlak dişi olamaz mi olabilir ona gore oyle demekki napabilirim ?? Bu laf atmasini mesru yapmaz ayni sekilde disardada olsak esimin dudagina opucuk kondurup cekilebilitorum bunada laf eden olabilir ve ben edenin alnini karislarim insallah ederlerde gorurum siz bilirsiniz
Not evet bazilari isin suyunu cikartiyor onada duzgunce yanlarina gidip oyle bir uyarmalisin ki ters cikamasin yumsak sekilde.. oyle yandan gecerken agzinin icinden homurdanmak degil olay bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?