Fevri Hareket Etmek

Evet cok degisik insanlar var,kucuk bir mesele ne boyutlara variyo.Bi kac ay once kirmizi isikta bi motorlu ustumuze surdu ona da kizdim o da bana kizdi hem suclu hem guclu

Insanlar bi tuhaf iste ablacim Bide sey yapabilirsiniz mesela gorurseniz cok dikkatli bakmayin biraz ilerleyin polisi arayin evinize gidin ya da uzaktan bi yerden bakin boylelikle iciniz rahat eder

konu sahibi zaten suyunu çıkaranlar için konuşmuş, alın karışlamak o kadar kolay değil, o lafı söyleyen de göze almıştır zaten alın karışlamayı
Kac kere anlattim disarda ki ciftlerle sorunum yok kaldi ki bende esimle elele kolkola gezerim,o benim icin bir ornekti sadece ama sanki ben her gordugum cifte karisiyormusum gibi oldu derdim ciftler degil fevri davranmak bosverin polemik olmasin.

Belki gidicek tenha yerleri yok,belki ayri kalicaklar bi sure,belki o an birbirlerini cok opmek istediler rahat birakin yahu opusen insanlari

Kıyafetinizin ters bulunması ile diğer dediğiniz farklı şeyler önce onu bir belirteyim
Kıyafetinizi değil ama eşinizin dudağına öpücük kondurmanızı toplumun normal karşılamasını beklemeyin

Kac kere anlattim disarda ki ciftlerle sorunum yok kaldi ki bende esimle elele kolkola gezerim,o benim icin bir ornekti sadece ama sanki ben her gordugum cifte karisiyormusum gibi oldu derdim ciftler degil fevri davranmak bosverin polemik olmasin.

millet işine geldiği gibi algılıyor farklı yerlere çekiyor, park çocuklar için yapılmış gitsinler başka yerde yapsınlar, çoluk çocuğun önünde ne yapıyorlar yani, heraldeki lafımı söylerim defolsun gitsinler arkadaşım ordan hayret bişey

Bi de insanlarin uygunsuz davranisini gorup agzinda biseyler geveleyen homurdayan soylenen insanlar cok cok gicik oluyor haberiniz olsun.Hoslanmadigin seyi belirtms yolu var yolu var.Kendi kendine soylenmek cok sinir bozucu karsidaki insan icinde.

Belki gidicek tenha yerleri yok,belki ayri kalicaklar bi sure,belki o an birbirlerini cok opmek istediler rahat birakin yahu opusen insanlari
Ay hala opusen insan diyorsunuz,cocuk parki diyorum hanimefendi sizin cocugunuz seyretse o manzarayi hosunuza gider mi,evet diyorsaniz hicbirsey demiyorum.

Rahat kaldıkları için zaten öyle davranıyorlar, onlar rahat olsunlar diye neden kendimden ödün vereyim, yok bakma yok görme, yok bırak öpüşsünler yok ne bileyim ne.. daha neler...
Bu iyimser yaklaşımınızı daha farklı yönlere harcayın lütfen

Bi de insanlarin uygunsuz davranisini gorup agzinda biseyler geveleyen homurdayan soylenen insanlar cok cok gicik oluyor haberiniz olsun.Hoslanmadigin seyi belirtms yolu var yolu var.Kendi kendine soylenmek cok sinir bozucu karsidaki insan icinde.
E ne diyeyim diyecegimi dedim onlarda ayrildi iste,coluk cocugun oldugu ortamda ne ayip sey dedim onlarda gayet duyup ayrildi ne yapsaydim gidip birini saga oburunu sola mi firlatsaydim.

Valla toplum hicte herseye laf soyleyen bi toplum degil sokak ortasinda kadini olduruyordu esi herkes film izler gibi izledi ???Neden
Yapmayin Allah askina sanki herseye cok mudahale ediyomusta en son o mu kaldi ??
Ben de bakilsin gorulsun m
Bence ayibinz 1 degil 2 olur.Olcululuk iyidir.Makul ahlak seviyesinde olmakla kimse bir sey kaybetmez.Yine de herkesin dunya gorusu farklidir.Sizinkinde saygi duyulacak yan goremedim.Ayrica kimseyi paralama ozgurlugun yok ,niyetin olabilir...Bence sonrasinda sen de bi daha yaparken cok dusunursun

Sizi bu davranışın kaynağı rahatsız etmiyor da homurdanan insan mı rahatsız ediyor ?

Y
E ne diyeyim diyecegimi dedim onlarda ayrildi iste,coluk cocugun oldugu ortamda ne ayip sey dedim onlarda gayet duyup ayrildi ne yapsaydim gidip birini saga oburunu sola mi firlatsaydim.
hayir canim kibar bir sekilde uyarmaniz daha iyi olur diyorum.Homurdanmak soylenmek cok sinir bozucu

Ay hala opusen insan diyorsunuz,cocuk parki diyorum hanimefendi sizin cocugunuz seyretse o manzarayi hosunuza gider mi,evet diyorsaniz hicbirsey demiyorum.
Olur mu ya özgürüz ya her yerde istediğimizi yapabiliriz :)

Biz Anladık sizi merak etmeyin. Laf anlatmaya da çalışmayın çünkü anlatamazsınız.

Ulu orta yiyiseni tamam ben de hoslanmam,ama dudaga opucuk kondurandan da rahatsiz olmam.Savasmayalim seviselim diyorum :d

Sizi bu davranışın kaynağı rahatsız etmiyor da homurdanan insan mı rahatsız ediyor ?
Evet cunku genctir bilmez yapar.O an atesi basina vurur yapar.Hic bi zaman sevdigimi ulu orta dudaktan opmek istemiycek kadar ahlakli olamadim.He opulcek yer var yer var dogru.Ama gidip gencler burda cocuklar var diye tatli dille uyarmakla homurdanmak soylenmek farkli seyler

e valla dayanamadım anlatıcam. annemle alışverişten dönüyoruz, eve yürürken 3 tane boşnak oldukları belli uzun iri kız yol vermeden geçti. annem de döndü ee bütün yolu kapatmışsınız dedi. sen misin bunu diyen. tam ortadaki kız sanane lan falan dedi. (şimdi alt bilgi veriyorum kendi hakkımda savunma sporu biliyorum ben) anneme yürü gidelim dedim. annem yok hala çemkiriyor, kız çemkiriyor. baktım kız annemin üstüne yürüdü ben uçtum. işin sonunda evet kızlar anneme dokunamadı, büyük hasar verdim ama karakoldaydık, saçlarımın çoğu yolunmuştu, kızlardan birinin masraflarını ödedik. gerek yok yani. burada kızlar bize çarpıp geçtiler, annem haklıydı ama yine de gerek yok.

Olur mu ya özgürüz ya her yerde istediğimizi yapabiliriz :)

Biz Anladık sizi merak etmeyin. Laf anlatmaya da çalışmayın çünkü anlatamazsınız.
Keske baska bir ornek verseydim,bugun yasadigim icin ve cocugun ters ters bakmasi isgillendirdigi icin o ornegi verdim yoksa trafikte kirmizi da gecenle yasasaydim onu yazardim sorun herseyi gorup duymanin basima bela olacagi.Yoksa banane elalemin iliski durumu

çok özurdılerım ama gece gece tum keyfımı yerıne getırdıgınız ıcın saolun ..gercekten cok kotu bırsey yasamıssınız ama bu kadar guzel anlatıllmazdı..rabbım bırdaha ole ınsanlarla karsılastırmasın

Bu arada cocugum yok onun adina konusanam ama kendim hic opusen insan gormekten rahatsiz olmadim ,seviyesine gore ne guzel cift masallah der mutlu olurum ya da abartiysa guler gecerim sevgidem rahatsiz olunmaz

:))Ben savunma sporu da bilmiyorum isin kotusu ve celimsiz bir insanim Ama neyime bilmem gene de haksizlik oldu mu kendimce olaya dahil olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…