fevrimi davrandım???

kızgınlığımın sebebi düşüncesizlik,çok kızıyorum böyle yapıldığında.evet direk söyleyebilirdim...

hımm evet şimdi yorumlara bakınca kıskanmış konumuna düştüm gerçekten.işte sinir olunca insan çıkıyo kelimeler ağızdan

Kayınvalideler ısrarcı oluyor böyle..
Sert konuşmamışsın, üzerinden düşünmeye değmez..

gitsin kendisi ne alacaksa alsın senin ne yapacağını da sana bıraksın sonuç da oğluna hediye almamış haklısın.k.validen sana baskı kuracağına kızına kursun

Eger icin rahat digilse git sakince konus kv ile,annecim yalnis anlama beni,ben aslinda benim de digilde ,oglumun ilk yas gunune elibos gelmesine kirildim,onun icin boyle tepki verdim diye....

bu konuşmada bişey yok bence...
fikrini sormuş sende ne düşünüyosan söylemişsin...
üstelik kendisi gidip hediyesini alabilir...
sen öyle dedin diye kızına hediye almaktan vazgeçmez zaten..
takılmana gerek yok yani...

gayet sakin konuşmuşsun
senin yerinde olsam ben kendimi tutamaz
hem kv hemde kızına saydırırdım
bu arada berabermi yaşıyorsunuz:44:

bence yerinde bir çıkışma olmuş,kendi kızı gitsin ne hediye alıyorsa alsın sana niye sorar ki ?

gayet yerinde olmuş kırıcak bişey söylememişsiniz. Gereksiz ısrar yapmış, mesaj ulaşmıştır o senin doğumgünün olmadı falan desede anlamıştır. siz konuyu tekrar gündeme getirmeyin bu sefer kıskanıyormuşsunuz gibi algılanır. Ama kayınvalideniz kıpır kıpır yine duramaz konuyu açarsa görümcenizin oğlunuzun doğum gününü önemsememesine kırıldığınızı o yüzden de içinizden gelmediğini söylersiniz.

bence çok iyi yerinde konuşmuşsunuz.yani kv kızına ne alıyosa alsın sana ısrarla sorması ne hediye alalım demesi mantıksız.bu arada beraber mi yaşıyosunuz.

Bence fevri davranmamissiniz, tavrinizda haklisiniz.. Hernekadar yüz göz olmamak icin üstü kapali konussanizda bazi insanlar israrla anlamak istemeyince böyle acik konusmak gerekiyor. Hala olarak oglunuzun dogum gününe eli bos gelmis, o onun ayibi. Yigeninin dogum gününe eli bos gelmemis bile olsaydi iki tane gelinlik caginda kizi olan bir kadina hedlye alinmasi tuhaf. Esi, kizlari, annesi alabilir ona bisey diyemeyiz ama sizden beklenilmesi tuhaf. Siz dogrusunu yapmissiniz.
Ayrica hediye almak icin illede dogum günü olan kisinin parti yapmasi gerekmiyor. Bir gül bile olsa yeter, hediyeyi gectim hatirlanmak bile güzeldir. Kayinvalidenizin kutladin mi da aliyim demesi ayip olmus.

Eger icin rahat digilse git sakince konus kv ile,annecim yalnis anlama beni,ben aslinda benim de digilde ,oglumun ilk yas gunune elibos gelmesine kirildim,onun icin boyle tepki verdim diye....

yok gidip söylemem daha bişey,mesaj yerine ulaştı heralde daha konuşmadı.

ayyy arkadaşım yok ya ne fevrisi Allah aşkına.bnce olabilecek en doğal bir tepki bu. herkesin çocuğu kendıne kıymetlı ya bn anne olunca bunu öğrendim. kv. niz el, boş gitmk istemiyorsa giderken alsın size niye söylüyor ki.bu kv.ler biraz garip varlıklar. :) ohh ağzına sağlık. bnc bunda bısy yok amaaaan bnde daha vahim bişi okucam sandım :) sizin de davete icabt etmeniz en güzel hediye bence bişey derlerse sızde böyle dersınız olur biter. kolay glsin

Onlar hiç düşünmüolar bir şey söylerken kırarmıyım diye bi kerede sen fevri çıkmış ol boşver gayette yerinde söylemişsin aslında söyletmiş belki habire tekrarlamasa sende söylemicektin iyi yapmışsın boşver

daha vahim konularımızda var zulada ama dökmiyim diyorum burdabunlar çıtırçerezlerimiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…