ben de sizlere katılmak istiyorum.167 boyunda 61 kiloyum hedefim 55. iki gün önce diyete başladım her zaman başlar sonra iki gün sonra bozarım bu sefer erkek arkadaşımla iddaya girdik diyet olarak değil de yasak yiyecekler belirledik eğer yasak yiyeceklerden yersem ben ona ceza olarak para vericem yok ben aralık ayına kadar bırakmazsam o bana istediğim bir şeyi alıcak.biraz maddiyata kaçtı ama herşey benim için

o çok emin bir hafta içinde bozucağıma. Yasakları açıklıyorum siz de diyete uymasanız bile yasaklara dokunmayın bence yeterli olur.
cips (iki üç günde yiyen biriyim)
gazlı içecekler hazır meyve suları bunun yerine maden suyu yada ev yapımı şekersiz hoşaflar olabilir
fast food ( en büyük düşmanım acıktığımda direk canımın istediği şeyler )
patetes kızartması
ve tatlılar ( tatlı krizimi eti formun çikolatalı portakallı bir bisküvisiyle aşıyorum diyeti düzgün uyguladığım gün ödülüm oluyo ama çok değil sadece bir tane şekersiz çayla iyi gidiyor)
hamur işleri ve beyaz ekmek
bunlar dışında aşırıya kaçmadan istediğim şeylerden az miktarda yiyebilceğimi düşünüyorum diyete tabi ki uymaya çalışıcam. hadi kızlar birlikte başaralım. ben 55den birden 61-62 ye cıktım ve hayatımda daha önce kilo alıp verme durumu olmamıştı. o yüzden diyet yada sporla zayıflayanlara imreniyorum inşallah beraber başarabiliriz.