Sükür Internet sorunum tamamen cözülmüs durumda, daha SIK ugrayabilecegim :)
Kizlar olmuyor gercekten ben delirmek üzereyim gramm oynamiyor yaaaaaaaa...Bir ay oldu ayni kilo civarinda oynayip duruyorum. Sanirim sporu cogaltmam lazim ve yediklerimi azaltmam lazim olmuyor cünkü böyle
Bu arada kizlar sizlere bir öneride bulunmak istiyorum düsüncelerinizi almak isterim.
Simdi basligimiza bakarsak bayrama kadar kilo ver, ve sizde biliyorsunuz ki bayrama birkac haftacik kaldi. Simdi bu yüzden cogu ayrildi ve bildirimde bulunmuyor, bu kadar kisa sürede daha veremem diyip gidiyorlar. Birde bildirimler azaldikca, zevkde vermemeye basliyor. Bu yüzden benim tavsiyem, hepimizin daha kac kilo vermesi gerektigini yazarsak, ona göre bayrama kadar degilde, basligin ismini degistirip, ayni baslik altinda mesela Yilbasina kadar hedefimize ulasmak, hem böylelikle yeni katilimlarda olur mutlaka! Birde dikkatimi cekti, birkac tane daha bayrama kadar kilo verelim basliklari var!
Simdi sizin daha kac kilo vermeniz gerektiginizi merak ediyorum ona göre sene sonuna kadar uzatabiliriz! Bence suanda en mantiklisi bu. Sizler neler düsünüyorsunuz?
Ona göre yeni bir liste hazirlayabilirim. Yeni katilimcilarda olursa eklerim. Hem insanlarda yeni heyecan yeni motivasyon gelismis olur. Birde bence daha cok ne yediklerimizi, ve neler yaptigimiz hakkinda sohbet etmeliyiz. sadece yazip gitmek degil, herkese yardimda bulunup düsüncelerimizi yazmaliyiz. ben simdi bazi seyleri degistirmeyi düsünüyorum, cünkü veremiyorum birtülü cildirmak üzereyim!!!
Neyse bu haftanin listesi biraz gecikmis olsada...Iki haftadir bildirimde bulunmayan arkadaslari yine sildim, ve sonucu görün kac kisi kalmisiz
Eki Görüntüle 531250