• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibrokistik meme

Daha dün aşırı koltuk altı ağrısı yanması hatta üst kollarda da yayılmış ağrı sebebiyle meme USG çektirdim. Çok sayıda kistik yapı var fibrokistik meme yapısına sahipmişim. Üst kollarım cayır cayır yanıyor diyebilirim koltuk altım zonkluyor daha önce şikayetim yoktu iki aydır dönem dönem artan ağrılarla yaşıyorum yalnız değilsiniz yani.Brokoli kürü iyi geliyormuş bir de evening primrose oil bitkisel tabletlerinin yorumları cok iyi.Yarın alıp ona başlayacağım bakalım

Merhabalar suanki durumunuz nedir acaba. Kullandınız mı bişeyler. Ağrılar insanı korkutuyor.

Çok geçmiş olsun.Kahve, kola, cay, cikolatadan da uzak durun diyorlar.
Arkadaşlar fibrokistik memem var. Bu meme yapisinda memeye bir sey degse fln agri olur mu? Agri oluyor, koltuk altim, kolum agriyor uyusuyor. Arada sanci oluyor. Hayatim zindan oldu. Dun yanlislikla mememe annemin dirsegi vurdu geberdim agridan. Bu normal mi?

merhaba uc yıl once bendede bir kac tane kist cıkmştı ama hep elime bir kis gelirdi diğerlerini hic ele gelmedıler dun diyer kistime yakın yerde bir serlik far etim utrasyon cektim sonuclarım yarın beli olacak utrasyonu ceken doktor bir sey varmi dedim yok dedi sizce kotu bir durum varmı dedim yok dedi onlar anlarmı kotu bişey olsa

merhaba uc yıl once bendede bir kac tane kist cıkmştı ama hep elime bir kis gelirdi diğerlerini hic ele gelmedıler dun diyer kistime yakın yerde bir serlik far etim utrasyon cektim sonuclarım yarın beli olacak utrasyonu ceken doktor bir sey varmi dedim yok dedi sizce kotu bir durum varmı dedim yok dedi onlar anlarmı kotu bişey olsa
Merhabalar. Sizde fibrokist denilince o zamanda kistler ele gelme dıştan gözükme boyutundamıydı acaba.

hayır barmagimin ucuyla sadece bir tanesini his ediyordum ama doktor bana bir kactane oldugunu
Şuam nasılsınız? peki Sanırım bizler hep tetikte olacağız. İnternetten mem kanseri video çekenler genelde önceden fibrokist ya da fibrodemomlarım vardı diyor. Sanrıım hep korku içinde olacağız.

doktor senede bir kere kontol demişti ama ben uc yıl once yur dısına tasındım hamile kaldım dogum derken hic kotorole gitmedim ama dun meme utrasyonu cektim ceken doktor bir sikinti varmi dedim yok dedi bisey gordunuzmu dedim yok dedi onlar anlarlarmi bişey oldugunda onu merak etim

Şuam nasılsınız? peki Sanırım bizler hep tetikte olacağız. İnternetten mem kanseri video çekenler genelde önceden fibrokist ya da fibrodemomlarım vardı diyor. Sanrıım hep korku içinde olacağız.
doktor senede bir kere kontol demişti ama ben uc yıl once yur dısına tasındım hamile kaldım dogum derken hic kotorole gitmedim ama dun meme utrasyonu cektim ceken doktor bir sikinti varmi dedim yok dedi bisey gordunuzmu dedim yok dedi onlar anlarlarmi bişey oldugunda onu merak etim

Alıntı Yorumla

Alıntı Yorumla
tabiki anlarla doktorlar sonuçta umarım herşey yolunda gider.

Merhabalar suanki durumunuz nedir acaba. Kullandınız mı bişeyler. Ağrılar insanı korkutuyor.
YouTube da Ayşegül Özdemir i izleyin çok güzel açıklıyor. Benim de kistlerim ve ağrılarım var özellikle regl öncesi ve yumurtlama dönemi dokunamıyorum ağrımadığı gün yok denecek kadar az… o kanser videolarını da izlemeyin bence insan ister istemez etkileniyor bende kontrol olacağım bu ay strese giriyorum Allahım yardımcımız olsun

Altı ayda bir kontrole gidiyorum,kistlerde büyüme yada artma yok,dönemsel olarak memem aşırı ağrımaya ve koltukaltıma vurmaya devam ediyor.Ağrı kesiciyle idare ediyorum çok şükür
Meme usg Bırads 3 kategorisino zaman ben o kadar okudum araştırdım ki artık psikolojim bozuldu ama şimdi tevekkül ediyorum Allahım yardım eder diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Meme usg Bırads 3 kategorisino zaman ben o kadar okudum araştırdım ki artık psikolojim bozuldu ama şimdi tevekkül ediyorum Allahım yardım eder diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Birads 2 benim, tamamı basit ve zararsız kistler fakat benim ağrım çok olduğu için ben de çok kafaya taktım iki ultrason sonucu da iyi çıkınca biraz sakinleştim, hepimize Allah şifa versin.

YouTube da Ayşegül Özdemir i izleyin çok güzel açıklıyor. Benim de kistlerim ve ağrılarım var özellikle regl öncesi ve yumurtlama dönemi dokunamıyorum ağrımadığı gün yok denecek kadar az… o kanser videolarını da izlemeyin bence insan ister istemez etkileniyor bende kontrol olacağım bu ay strese giriyorum Allahım yardımcımız olsun
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Herkes iyi olsun hem de çoook. Birbirimize yorumlarımız bile insanı rahatlatıyor. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kalın.

Solda çok olmakla birlikte benimde fibrokistlerim var. Yumurtlama döneminde agrisi başlayıp adet bitimine kadar devam ediyor. Özelikle memenin koltuk altına doğru olan kısmında yanma batma ignelenme ağrı oyulma gibi ağrılar oluyor.hatta bazen elektirik carpmasi gibi de oluyor. 3 farklı doktora ultrason çektirdim hepside fibrokist dedi. Ama bu basit biseyin böyle ağrı yapacağına inanamıyorum nedense. Dün gece sag memenin sag tarafında koltuk altına doğru olan kısımda can yakıcı bi ağrı başladı sanki orasını oyuyorlar gibi yanma da var hala ara ara devam ediyor. En son kasımda ultrason çektirmistim tedirgin oldum. Agrilari benim gibi olan var mı

Back
X