Peki rüyalarınız saçma ve kötü mü acaba? Bende çok fazla rüya görüyorum çok iyi uyku uyumama rağmen. Bu rüyalar psikolojimi bozuyor artık. Siz bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bazen saçma bazen iyi bazen kötü, ne güzel iyi uyku uyuyormuşsunuz, sizi mutsuz edecek seviyeye geldiyse altında yatan başka bir şey olabilir, stresli ve tedirginseniz rüyalar kötüleşebilir.
Merhaba ben başlıkta gezerken sağ kaburga altındaki ağrılar ile ilgili yazılanları gördüm. Üye olup cevaplamak istedim. Üç dört sene önce tam olarak bahsettiğiniz bölgede ağrı nedeniyle doktora gittim. Renkli tomografi çekildi birşey çıkmadı. Doktor çok gerekli görmedi ancak endoskopi de önerdi. Gerekli görmediği için yaptırmadım. Ara ara ağrımaya devam etti bu bölge. doğumla birlikte boşaltımla ilgili sorunlarım başladı bu ağrı da beni korkutuyor açıkçası bir sorun olmadığına inansam da zaman zaman korkular zihni ele geçirebiliyor. Sizlerde de bir sorun çıkmamış ama ağrı devam ediyor. Ben de bunu paylaşmak istedim..
Ben 2024’te anksiyete tanısı almıştım. Ancak bu o kadar yaygındı ki… Hiç önemsemedim. 2025 Şubattan beri hayatım kaydı resmen. Sürekli hastalıkları düşünüyorum… Aslında her şey boyun tutukluğum ile başladı. Kasım ayından Şubata kadar boynum tutuktu. Fıtık, boyun düzleşmesi çıktı. İlaçlar işe yaradı. Ama devamında kulak, baş, göğüs, sırt ağrısı peşimi bırakmadı. Martta nörolojide beyin mr çektirdim tertemizdi. Sonra göğüs ağrım için ekg çektirdim. Fizyoterapi ve Fizik Tedaviden randevu aldım çok iyi bir profesöre gittim. Eliyle muayene etti her yeri. Kostakondrit dedi. Sinüzit hastası olduğum için ve geçen kış influenza geçirdiğim için kalıcı olabilir dedi. Kulak ağrım için ve saçımdaki bir yağ bezesi için doktora gittim. KBB’ye. Her şey normal ve yolunda ilaca bile gerek duymuyorum bişeyin yok çünkü dedi. Neye ilaç vereyim dedi.
Ağustos sonunda elimi demir kesmişti, tetanoz aşısı ol ne olur ne olmaz dediler. 2 hafta geçmesine rağmen kolumda hala ağrı var
Vücudumdaki tüm ağrıları çok şiddetli hissediyorum… Sürekli ağrılarlayım. O kadar yoruldum ki, ne yaşıyorum ben anlamıyorum Yaşayanlardan yorum bekliyorum.