Bazen saçma bazen iyi bazen kötü, ne güzel iyi uyku uyuyormuşsunuz, sizi mutsuz edecek seviyeye geldiyse altında yatan başka bir şey olabilir, stresli ve tedirginseniz rüyalar kötüleşebilir.Peki rüyalarınız saçma ve kötü mü acaba? Bende çok fazla rüya görüyorum çok iyi uyku uyumama rağmen. Bu rüyalar psikolojimi bozuyor artık. Siz bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Merhaba ben başlıkta gezerken sağ kaburga altındaki ağrılar ile ilgili yazılanları gördüm. Üye olup cevaplamak istedim. Üç dört sene önce tam olarak bahsettiğiniz bölgede ağrı nedeniyle doktora gittim. Renkli tomografi çekildi birşey çıkmadı. Doktor çok gerekli görmedi ancak endoskopi de önerdi. Gerekli görmediği için yaptırmadım. Ara ara ağrımaya devam etti bu bölge. doğumla birlikte boşaltımla ilgili sorunlarım başladı bu ağrı da beni korkutuyor açıkçası bir sorun olmadığına inansam da zaman zaman korkular zihni ele geçirebiliyor. Sizlerde de bir sorun çıkmamış ama ağrı devam ediyor. Ben de bunu paylaşmak istedim..Merhaba ayni skintilari bnde yasiyorum . Sag kaburga altim agriyor ( pankreas karaciger bolgesi ) acaba bir care bula bildinizmi ?
Ayni benMerhaba,
Ben 2024’te anksiyete tanısı almıştım. Ancak bu o kadar yaygındı ki… Hiç önemsemedim. 2025 Şubattan beri hayatım kaydı resmen. Sürekli hastalıkları düşünüyorum… Aslında her şey boyun tutukluğum ile başladı. Kasım ayından Şubata kadar boynum tutuktu. Fıtık, boyun düzleşmesi çıktı. İlaçlar işe yaradı. Ama devamında kulak, baş, göğüs, sırt ağrısı peşimi bırakmadı. Martta nörolojide beyin mr çektirdim tertemizdi. Sonra göğüs ağrım için ekg çektirdim. Fizyoterapi ve Fizik Tedaviden randevu aldım çok iyi bir profesöre gittim. Eliyle muayene etti her yeri. Kostakondrit dedi. Sinüzit hastası olduğum için ve geçen kış influenza geçirdiğim için kalıcı olabilir dedi. Kulak ağrım için ve saçımdaki bir yağ bezesi için doktora gittim. KBB’ye. Her şey normal ve yolunda ilaca bile gerek duymuyorum bişeyin yok çünkü dedi. Neye ilaç vereyim dedi.
Ağustos sonunda elimi demir kesmişti, tetanoz aşısı ol ne olur ne olmaz dediler. 2 hafta geçmesine rağmen kolumda hala ağrı var
Vücudumdaki tüm ağrıları çok şiddetli hissediyorum… Sürekli ağrılarlayım. O kadar yoruldum ki, ne yaşıyorum ben anlamıyorumYaşayanlardan yorum bekliyorum.
Bendede oncelerı hergun bıyerlerımın agrıması,tum vucudumda devamlı tutulmalar,uykusuzluk,10 13 saat uyusam bıle uyumamıs gıbı kalkmalar vs vsMerhabalar. 10 yıldır fm hastasıyım. Başlıkta eski yazılarım var zaten. 50 mg lu….l, 1 mg st…..n ve 60 mg du…t (meşhur fibromiyalji ilacı) kullanıyorum. Bunlardan birini kesmeye çalıştığımda çok kötü atak geçiriyorum. Yakın bir zamanda ilaçlarımı azaltmaya çalıştım ama sadece 2 ay dayanabildim çok kötü oldum ve eski düzenime döndüm. Bu aralar ne yapsam da ağrılarım çok. Kan tahlillerime baktırdım herşey çok iyi ama ben hergün yorgunum ve ağrım var. Meşhur ilacı 60 mg.dan fazla kullanan veya herhangi bir başka ilaç kullanıp faydasını gören var mı bu aralar çok çaresizim.
Prozac kullanan tanıdıklarım hep kilo verme, biraz mide problemleri yaşıyomuş ancak ben artık bunu önemsemiyorumBendede oncelerı hergun bıyerlerımın agrıması,tum vucudumda devamlı tutulmalar,uykusuzluk,10 13 saat uyusam bıle uyumamıs gıbı kalkmalar vs vs
O ara mıde rahatsızlıklarıda vardı,doktora gıttıgımde hafıf gastrıt denılıp gonderılıyordum
Ayda yada ıkı ayda bır belım bacaklarım heryerım tutuluyor acile gidip dikloron igne vurulmadan ayaga kalkamıyordum
Sonra prozac kullanmaya basladım aslında bayada ıyı geldı
Ayrıca bende panık atak anksıyetede vardı . Kalp carpıntıları fılanda oluyordu
Ilac kullandıktan sonra bu ataklar gectı,vucuttakı tutulmalarda gectı . Bıcak gıbı bırden kesıldı ,cok sasırmıstım
Ilk zamanlar enerjı geldı spor dıyet yaptım 12 kılo verdım cok ıyıdı ama zamanla ilac az geldı yada bagısıklık yaptı gıbı ,depresyon devam ettı bırsey yapma isteği olmuyor
Mutsuzluk vs yanı anksıyete,panık atak,fıbromılyjıye ıyı geldı ama depresyonu tamamen yok etmedı
Antıdepresanın baska yan etkılerınden vs dolayı bı 20 gun once bıktım ve ilacı bıraktım
Bir anda heryerım tutuldu . Ilacı azalttıgım temmuzun başından berı heryerım parmak uclarıma kadar agrıyor
Yıne dıkloron vurulmadan ayaga kalkamıyorum
Sımdı ıyıce tukenmıslık sendromu ,depresyon hersey dahada fazlalastı
Gecen kantesti yapıldı kansızlık dısında bırsey cıkmadı
Yarın yıne paşa paşa gidip antıdepresan yazıdracagım galıba
20 yıldır panık atak hastası olarak ılacsız bunların hıcbırı gecmıyor nokta…
Maalesef bunu ben de çok yaşıyorum. Huzursuz bir şekilde uyumaktan kaynaklı diye düşünüyorum.Peki rüyalarınız saçma ve kötü mü acaba? Bende çok fazla rüya görüyorum çok iyi uyku uyumama rağmen. Bu rüyalar psikolojimi bozuyor artık. Siz bununla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Kabus görmekten delirecek gibiyim artık. Korktuğum rüyaları düşünerek uyuyorum ve hep onları görüyorum.Merhaba. Fibromiyalji de rüya sorunu yaşayan var mı?
Merhaba. Fibromiyalji de rüya sorunu da yaşıyor musunuz acaba?
Prozacta pıyasadan cekılmıs gıttıgımde bulamıyorum. Bende bıraktım am suan cok kotuyumProzac kullanan tanıdıklarım hep kilo verme, biraz mide problemleri yaşıyomuş ancak ben artık bunu önemsemiyorumSanırım ben de gideceğim.
sizin neyiniz varProzacta pıyasadan cekılmıs gıttıgımde bulamıyorum. Bende bıraktım am suan cok kotuyum
nasıl geçti söylermisiniz. aynı sorun bendede varArkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
Ayy benim de sol kaburga altından hafif sağa doğru uzun süredir sızı yanma şeklinde birşey oluyor kafayı yicem uzun süredir böyle ama ara ara giriyor birgün hiç olmuyor bir gün yarım saatte bir 1 saatte bir ama akşam yatınca hiç birşey yok uyurken ağrı sızı yok sabah uyanınca gözümü açınca başlıyorMerhaba ayni skintilari bnde yasiyorum . Sag kaburga altim agriyor ( pankreas karaciger bolgesi ) acaba bir care bula bildinizmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?