arkadaşlar mrb... birkaç gündür yoğunluktan siteye hiç giremedim... ama lillyum senin yazdığın ilaçlarla ilgili kısa bir araştırma yaptım... hayatım bu ilaçlar bayağı ağır tedaviler için kullanılıyormuş... kabul bizimki de hafif bir durum değil.. ayrıca senin bahsetmiş olduğun göğüs kafesi ağrılarını ben de ataklar geldiğinde yaşıuorum... ben kalp doktoruna bile gitmiştim bir ara.. kalbim sıkışıuordu sol tarafım üzerine yatamıyordum.... zaten genelde de yatamam.. sola döndüğümde ağrım artıyor... ama araştırmalarıma göre senin bahsettiğin ilaçlar ileri derece psikiyatrik tedavilerde de kullanılıyortmuş ve kesildiğinde ya da orta ve uzun vadede bu defa yoksunluk sıkıntıları yaşanabiliyormuş...
çok yoğun olduğum halde dayanamayıp siteye giriyim seni ve arkadaşları da bu bildikerimden haberdar edeyim dedim... canım şimdi ilaçların faydasını görmüş olabilirsin ve doğal olarak da çok mutlusundur ki seni çok iyi anlıyorum... ben de bu ağrılardan tamamen kurtulmayı hayal bile edemiyorum... rüya gibi geliyor... ama ilaçların orta ve uzun vadedeki etkilerini duymak da beni endişelendirdi ve hemen sizlerle bunu paylaşayım dedim... bu durumu bir doktorunla ya da ikinci bir doktorla paylaşsan diyorum... endişem 6 ay sonra bu defa farklı bir sıkıntı hayatına girmesin yoksunluk belirtileri falan gibi fibromiyaljiyle uğraşırken.... bu ilaçların kesilmesi çok zor oluyormuş:

(