Basit bir tartışma ise evi terk etmeniz büyük hata. Evi gidip temizleyip ekmek almanız daha da büyük hata. Erkeğe çocukça oyun oynuyor, aklınca sözünü geçirmeye çalışıyor, gidemez ki, kim yer bu numara ve kaprisleri gibi düşünceler hediye etmişsiniz. Konuşarak düzeltmeniz, olmuyorsa tavır almanız çok daha etkili olurdu. Bir de evi sudan sebeplerle terk etmek o evin erkeğe ait olduğu hissini verir. Umarım olmaz ama gelecekte yaşanabilecek ciddi sorunlar için kötü bir algıdır bu. Dönmek istiyorsanız da hiç değilse bunu ona yaptırın. Bir şekilde buluşup bu sorunu konuşmak istiyorum talebi ile başlayıp, konuşma sırasında çeşitli sitem, ima vs ile yeniden eve dön demesini sağlayın. Ve sorun her neyse bu konuda orta yolu bulmuşçasına, ikna olmuşçasına dönün. Amacım bu değildi ama beni anladığını düşünüyorum gibisinden ikna olun. Bu adam çocuk mu ne gerek var bu oyunlara demeyin. Çünkü erkek kişiliği biraz çocuk ve bolca düz mantık barındırır. Gider gider böyle geri gelir düşüncesi yerine ben ikna ettim de geldi yoksa bu iş uzardı düşüncesi kalsın aklında