Fikir alabilirmiyim

kartaneesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
38
16
3
Kızlar fikrinize ihtiyacım var Eşimle çok mutluyuz fakat malum her evde kavga olur kavga ettiğimizde gönül almıyor özür dilemiyor. Aslında bunu daha önce oturup konuşmuştuk oda dikkat edeceğini söylemişti. Gece uyurken sarıldı yanaştı bende arkamı döndüm uyudum. Dikkat ettiğini gösterdi bi nebze. Kavgamız sabah’da devam etti iki gündür annemdeyim akşam mahalleye geldi hadi eve gidelim dedi. Bende gelmiyorum canın sıkılmış senin biraz kafanı dinle bence dedim eline anahtarı verdim Annemgile çıktım. Ne o yazıyor nede ben yazıyorum. İnsan karısının elinden tutup götürmesini bilmez mi hiç? Tamam ailemden çekiniyor biraz Uğraşmıyor işte ona kızdığım tek şey bu.. İkimizde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz. Yedek anahtarım var dün bi uğradım eve eşim işteyken. Evi temizledim bide ekmek aldım masaya koydum çıktım. Elbette benimde hatalarım oldu ikimizde çok öfkelendik. Wtsaap’da aşk şarkıları paylaşıyor iki durum attı diye hemen yelkenleri suya indirip Sizce aramalımıyım? Bi tarafımda sessiz kalıp onun uğraşmasını aramasını bekle şımartma diyor?

Her tartışmasa ev terkedilmez. Hem annenize gidiyorsunuz Hem yedek anahtarla evi temizliyorsunuz, ekmek alıyorsunuz. Bence siz de ne yaptığınızı bilmiyorsunuz blofunuz elinizde patlamış. Karşılıklı hatalarınızı beklentilerinizi konuşun ama her fırsatta anneme gidiyorum demeyin.

Cok buyuk bir kavga etmediyseniz bence geri donun arayi acmayin evde tartismakla evden uzaklasip barismayi beklemek cok farkli. Herkes ayni mi bilmem ama erkek adim attimi reddedersen bidaha denemiyorlar ya niye oyleler bilmiyorum ama bence geri donun evde halledin sorununuzu

Yok hiçbir zaman öyle anneme gidiyorum demiyorum. Evide terk etmedim sadece bir süre yalnız kalalım dedim. İşten gelince önünde sıcacık yemeği olmadığında anlayacaktır kıymetimi..

Bence söylediğinizi dikkate almış ve adım atmış. Hadi eve gidelim demesinden belli değil mi bu bir adım değil midir küçük sorunlar için bence de aranızı bu şekilde açmayın mutluluklar

Basit bir tartışma ise evi terk etmeniz büyük hata. Evi gidip temizleyip ekmek almanız daha da büyük hata. Erkeğe çocukça oyun oynuyor, aklınca sözünü geçirmeye çalışıyor, gidemez ki, kim yer bu numara ve kaprisleri gibi düşünceler hediye etmişsiniz. Konuşarak düzeltmeniz, olmuyorsa tavır almanız çok daha etkili olurdu. Bir de evi sudan sebeplerle terk etmek o evin erkeğe ait olduğu hissini verir. Umarım olmaz ama gelecekte yaşanabilecek ciddi sorunlar için kötü bir algıdır bu. Dönmek istiyorsanız da hiç değilse bunu ona yaptırın. Bir şekilde buluşup bu sorunu konuşmak istiyorum talebi ile başlayıp, konuşma sırasında çeşitli sitem, ima vs ile yeniden eve dön demesini sağlayın. Ve sorun her neyse bu konuda orta yolu bulmuşçasına, ikna olmuşçasına dönün. Amacım bu değildi ama beni anladığını düşünüyorum gibisinden ikna olun. Bu adam çocuk mu ne gerek var bu oyunlara demeyin. Çünkü erkek kişiliği biraz çocuk ve bolca düz mantık barındırır. Gider gider böyle geri gelir düşüncesi yerine ben ikna ettim de geldi yoksa bu iş uzardı düşüncesi kalsın aklında

Yok hiçbir zaman öyle anneme gidiyorum demiyorum. Evide terk etmedim sadece bir süre yalnız kalalım dedim. İşten gelince önünde sıcacık yemeği olmadığında anlayacaktır kıymetimi..
Vallahi kavga etti diye hadi biraz ayrı kalalım diye annesine giden birini ben de illa gel diye çağırmam. Ki o yine gelmiş ama yetmemiş size yalvarmamış yakarmamış değil mi?2.si Benim kıymetimi evde sıcak yemek diye anlayacaksa eksik kalsın. Gelip sıcak yemeğini yapıp yiyip benimle ilgili sebeplerle kıymetimi anlasin isterim derim.

ilk yıllarda bende her kavgada evi terk etmeye kocamın arkamdan gelmesini beklerdim
baktım adam o karekterde biri değil ,

şimdi onu evden kovalıyorum , gitmiyor böylesi daha güzel ,

Saçmalamşsınz.. büyük bir kavga olmadığı müddatçe bir tartşmayla ev terk edilmez.. Ayrıca adam adım da atmış niye uzatıyorsunuz. Barışmaya niyetiniz yoksa niye gidip.evi temizliyorsnuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…