Doğuma Hazırlık Fikir alış verişi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Selamlar herkese..

Arkadaşlar bir sorum olacak benim,konu bebek karyolası.

Bebek karyolasını altları iki kat çekmeceli ve yanında güzel bir dolabı olan karyola istiyorum.

Nette çok sade tam istediğim gibi modeller var ama altta iki kat çekmecesi yok.

Hem daha uygun,hem daha dayanıklı olur diye duyduk marangoza yaptırırsak.

Yani sorum şu;Marangoz netten beğendiğim bir resmin aynısını istediğim gibi yapabilir mi?(tabiki marangoz usta olmalı)

Fakat kimisi nette olan modelleri yapamaz diyor,aklım karıştı.

Neden yapamasın ki marangoz öyle değil mi?

Var mı bebek karyolasını marangoza yaptıran?

Kullanacağı malzemenin kaliteli olması şartı ile tabiki.

bencede yapabilir iyi bi usta marangoz olduktan sonra hazırdan daha bile içine siner bence.sonuçta atölyesinde yaptığı dolap vs.bişeler illaki vardır görürsün iyi yapıp yapmadığı konusunda da fikir vermiş olur sana.
sağlıkla kucağına al bebeğini.

bencede yapabilir iyi bi usta marangoz olduktan sonra hazırdan daha bile içine siner bence.sonuçta atölyesinde yaptığı dolap vs.bişeler illaki vardır görürsün iyi yapıp yapmadığı konusunda da fikir vermiş olur sana.
sağlıkla kucağına al bebeğini.

Allah razı olsun,sende sağlıkla alırsın umarım bebişini: )
Haklı olduğunu düşünüyorum..İnşAllah olumlu bi cevap alırız marangozdan.

Allah razı olsun,sende sağlıkla alırsın umarım bebişini: )
Haklı olduğunu düşünüyorum..İnşAllah olumlu bi cevap alırız marangozdan.

bende mesela yatak odası almayı düşünüyorum ama hazırlar bir türlü içime sinmiyor.kiminin rafı az kiminin rengi vs.
herşeyine karar verip istediğim gibi yaptırmak istiyorum ileriki zamanda.
bebişimişde park yatak düşnyorum nasipse.daha öle şeyleri tam anlamıyla kafa yormadım daha var diye.
ama göz açıp kapayana kadar geçiyo zaman.

iyi bir marangoz nettekinden daha iyi yapabilir canım. ben evime taşındığımda lazzoniden dolaplar tv üniteleri ortasehpaların resmini götürdüm beğendiklerimi ve lazzoniden daha şık ve sağlam geldi. üstelik daha ucuzdu.

Back
X