E bu tipik kumarbaz tesellisibir senedir oynamıyormus ve o kadar fazla borçlanması da kaybını gidermek icinmis
haklısınız teşekkürler yorumunuz içinBorçlarını bitirip, sözünde durduğundan emin olana kadar; ciddi bir adım atmayın.
yaklaşık 2-3 sene kadar oynadığı için bağımlı olabilir o konuda bilgim yok malesef ama bana soylemeden oncesinde birakmis oynamayi suan calistigi iste geliri iyi onun rahatligiyla belki oynadi bilemiyorum gezmeyide seven biri olunca birikimi yapamamis herahlde bende calisicam mecburBağımlı olduğunu düşünüyor musunuz peki ? 20 bin bütçesinin ne kadar üstünde , 4 yıllık ilsikide ciddi adım atacağınızi biliyordu neden hiç birikim yapmadı ? Ne iş yapıyor ? Bir de nasıl evlenecksiniz? Ev geçindirmek çok çok zor
Amin cok haklısınız o yuzden tereddutteyim ailesinide üzmek istemiyor annesi babası şeker hastası zaten üzüntüye gelemediklerini gördü suan korkuyo zaten onuda terk edicem diye ama tabikide önce kendimi düşünmeliyimBorçlar başka sebepten olsa farklı fikirde olurdum ama iddia çok tehlikeli bence.. En yakınım dan abimden biliyorum çünkü..Yıllar önce bulaştı bi kere, ev almıştı satıldı ne yazık ki borçları için, çok zor kurtuldu..Şimdi uzun yıllardır oynamıyor tekrar ev aldılar kredi borcu ödüyor ama hala diken üstündeyiz açıkçası Allah bi daha şaşırtmasın...Emin olmadan ciddi adımlar atmayın derim.
evet gozlemliyorum dediginiz gibi ve cabaladigini görüyorum çoğu hareketinden benide haberdar ediyor fakat bağımlı mı suan oynamasa bile ileride Allah korusun oynar mi kafam çok karışıkparası yokken gezmeye tozmaya haddinden fazla para harcayan ( hepimiz insanız,bütçemize göre rahatlamak elbette hepimizin hakkı,ondan bahsetmiyorum) hele de 20 bin tl içeri giren bir adamla evlenmezdim. en azından ertelerdim. bu adam ev geçindiremez, ailesini mutlu edemez çünkü.
valla ben icraat görmeden inanmam. çok duyduk verilen sözler hatta edilen yeminleri... ama dereyi geçtikten sonra hemen hepsi tekrar başladılar.
o yüzden bence bir süre gözlemleyin,takipte kalın. gerçekten pişman mı ve gerçekten bıraktı mı bunları, para kazanmak için,evliliğiniz için uğraşıyor mu bir bakın.
herkes 2. şansı hak eder, herkes değişme potansiyeli taşır içinde. en azından 1 kez bağışlayıcı olmalı insan bence. hemen kestirip atmak,sana inanmıyorum demek de doğru değil o yüzden. dediğim gibi,bir gözlemleyin bakalım.
4 katı falan evlilik için birikim yapıyor ve borçlardan kurtulmak için ek mesailere kalıyor bunlar sizce gecerli caba mi sizce20 bin borç gelirinin kaç katı o önemli
Asıl önemli olansa gerçekten bırakıp bırakmadığını gözlemleyin hatta evlilik için birikim filan yapana kadar evlenmeyin bence
Maaşının 4 katı iddia borcu mu?4 katı falan evlilik için birikim yapıyor ve borçlardan kurtulmak için ek mesailere kalıyor bunlar sizce gecerli caba mi sizce
ilk öğrendiğim zaman iletişim falan kestim uzun bi süre dediğiniz gibi sadece aşk sevgi olmaz bende farkındayım çabasını gördüğüm için şans verdim sizce hata mi ettm kompleEvlenip birgün eve geldiğinde para değeri yüksek tüm eşyalarının gittiğinii gördüğünde anlarsın heralde , yahu bunun acabasımı olur bugün iddaaa yarın kumar bu bi hastalık derecesine kadar gidebiliyo çok iyi bilyorum o yüzden uzak dur bu adamdan sadece sevgi aşk olmuyo gözünüze inen perdeyi kaldırın artık ne diyim
yaklaşık 2-3 sene kadar oynadığı için bağımlı olabilir o konuda bilgim yok malesef ama bana soylemeden oncesinde birakmis oynamayi suan calistigi iste geliri iyi onun rahatligiyla belki oynadi bilemiyorum gezmeyide seven biri olunca birikimi yapamamis herahlde bende calisicam mecbur
evet benimde aklım almıyor az zamanda değil genel olarak iyi biri karakterinde veya bana davranışında bi sıkıntı gormedigim icinde sans verdim belki hatadir aldigi zarari gördü artk bulasmaz diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum sizce4 senelik iliskiden bahsediyorsunuz, sozunde duracak biri bu 4 senede kumardan coktan vazgecerdi ama ne hikmetse yeni borclar eklenmis. boyle biri ile yola cikarsaniz yolda kalma ihtimaliniz cok yuksek.
Huylu huyundan vazgeçmiyo ben senelerce deneyimledim kendine yazık etme hemen bırak bidaha arkana dahi bakma abla tavsiyesiilk öğrendiğim zaman iletişim falan kestim uzun bi süre dediğiniz gibi sadece aşk sevgi olmaz bende farkındayım çabasını gördüğüm için şans verdim sizce hata mi ettm komple
hep mi böyledir bu iddia bataklığı umutlanmayim mi yaniİddia oynayıp bırakanı görmedim, üç dört yıl oynadıysa bağımlı olma ihtimali çok yüksek.
Şahsen böyle biriyle evlenmeyi düşünmezdim. İsterse 10 yıllık sevgilim olsun, hiç önemli değil. Hayatımı borç ödeyerek geçiremem.
teşekkür ederim yardımınız için kullandığı kart hesaplarını gosterdi borcun olduğu kartida gosterdi yani gizli bi kartı da olabilir mi yaniBağımlılıkla ilgili ücretsiz bilgi alabilirsiniz suphelniyorsaniz, kendisi de engellemekte sıkıntı yaisyorsa destek alabilir yesilaya ait . Bı bakın bakalım nasıl dengeli gidecek mi ? Hangi gerekçeyle bu kadar borç yaptı ? Belki daha fazladır , genelde söylenenden daha fazla çıkarYEDAM - Yeşilay Danışmanlık Merkezi
Yeşilay Danışmanlık Merkezi - YEDAM. Tütün, alkol, madde, teknoloji bağımlılarına ve yakınlarına, ücretsiz psikolojik ve sosyal hizmet desteği veriyoruz. Siz de aramıza katılın.www.yedam.org.tr
Umutlanmayın, iddia gerçek bir bataklık.hep mi böyledir bu iddia bataklığı umutlanmayim mi yani
yüzde 1 ihtimal demi yok ?Bekleyin o zaman sözünü tutabilecek mi? Yani ben görmedim sözünü tutanı bu iddiayı bırakanı bir ayrılma nedenimde buydu.
evet benimde aklım almıyor az zamanda değil genel olarak iyi biri karakterinde veya bana davranışında bi sıkıntı gormedigim icinde sans verdim belki hatadir aldigi zarari gördü artk bulasmaz diye düşündüm yanlış mı düşünüyorum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?