Benim annemin agzi var dili yok boyle bir teklif gelmez.kimseye karismaz yonetmeye calismaz.Aynı teklif sizin taraftan da gelebilirdi. O an eşinizin ne yapmasını isterdiniz? Bence buradaki kadınların yapacakları değil, aynı şey yaşandığında eşinizden nasıl bir tepki beklediğiniz önemli olan.
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?Büyüklere yeri geldi mi bakılır ama elden ayaktan düşmeden kimse kimsenin evinde kendine yer bellemesin
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?Bildiğin geline hasta bakıcı veya hizmet edici muamelesi yapma kv sağlıklı ve anlaşılan çok yaşlı değil,oğulsa gezmeci, gelin arada derede..
Eyvallah bakılır hastaya tabiki ama oğlu dışardan ayağını kesecek..Yoksa hanımı yalnız bırak, kendi keyfine bak oldu
Turgut Uyar'ın bir sözü var:
"Gitsin harcansın bir şeyler sen dur "
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?Kimsenin evinde kalmam,
Gunduz/aksam oturur, gerekirse yardim ederim ama gece olunca evime gecip dusumu alip pijamalarimi cekip uyumam lazım.
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?Herkesin hayatına kimse karışamazKişiden kişiye değişir ama hastalık durumlarında çok hassas ve yardımcı davranırım. Ama devam eden sürekli aynı çizgide olan bir durumsa değişir. Ara sıra uğrarım.
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?
Benim annemin agzi var dili yok boyle bir teklif gelmez.kimseye karismaz yonetmeye calismaz.
Merhaba.Fikrinizi merak ettgim konu şu;kayinpederiniz kanser hastasi normal seyrinde giden.Gorumceniz baska sehirde calisiyor.Sadece kocasi ve oğlu ile yasayan kayinvalideniz ,oglunu evlendirdiginde bi bocalama yasayip esinin de hasta olus sebebiyle yaninda yatmamizi kalkmamizi isteyebilir mi ?(ister tabiki).İsterse ne derdiniz? Veya istemesine mahal birakmadan hergun olmasa bile sık sık kalirmiydiniz nasil bi durum izlerdiniz? Bu arada oglu gununu pek evde gecirmeyen biri .aksamlari haftanin en az 6 gununu disarda, 1 gununu evde gecirir
Hayır.Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?