Bana karışmamasi kendisinin kalmasi gerekiyorsa kalmasi.ama tabi eve getirip bizimle kalmasini da isteyebilir ,her nekadr hisuma.gitmeyecek olsa da anne neticede o da yapacak bir sey yok sanirim.
Ben kalırdım
Evde bir kanser hastası var ise durumlar çok değişik
Gücü, morali yetmiyor olabilir
Hasta aniden vefat edebilir, kadın böyle bir durumdan korkuyor olabilir
Ve dahası eşim babasıyla daha çok vakit geçirsin isterdim
Bir yaştan sonra hasta bakmak çok zor, böyle bir durumun içinde olsam yapabildiğim kadar yanlarında kalırım, eşimi de bu konuda hizaya sokarım, az gez babana vakit ayır diye
Merhaba.Fikrinizi merak ettgim konu şu;kayinpederiniz kanser hastasi normal seyrinde giden.Gorumceniz baska sehirde calisiyor.Sadece kocasi ve oğlu ile yasayan kayinvalideniz ,oglunu evlendirdiginde bi bocalama yasayip esinin de hasta olus sebebiyle yaninda yatmamizi kalkmamizi isteyebilir mi ?(ister tabiki).İsterse ne derdiniz? Veya istemesine mahal birakmadan hergun olmasa bile sık sık kalirmiydiniz nasil bi durum izlerdiniz? Bu arada oglu gununu pek evde gecirmeyen biri .aksamlari haftanin en az 6 gununu disarda, 1 gununu evde gecirir
öncelikle kocan neden haftanın 6 gününü dışarıda geçiriyor?
hasta adamın yanında kalabalıktan ziyade huzur lazım kv bunu kullanıyor olabilir sizin sürekli gitmeniz için.
yatmalı kalkmalı kısma karşı olmakla birlikte haftada 2-3 gün gidilebilir.
öncelikle kocan neden haftanın 6 gününü dışarıda geçiriyor?
hasta adamın yanında kalabalıktan ziyade huzur lazım kv bunu kullanıyor olabilir sizin sürekli gitmeniz için.
yatmalı kalkmalı kısma karşı olmakla birlikte haftada 2-3 gün gidilebilir.
Arkadslariyla disarda olmaktan keyif aliyor.evde yapilan bisey yok diyor.konusan yok herkesin elinde bi telefon .bi de bi ara evde huzurum olsa durmaz miyim diyordu.artik o dedigini kabul etmez oldu biraz enteresan bir tip:)
Bana karışmamasi kendisinin kalmasi gerekiyorsa kalmasi.ama tabi eve getirip bizimle kalmasini da isteyebilir ,her nekadr hisuma.gitmeyecek olsa da anne neticede o da yapacak bir sey yok sanirim.
Gerilmeye gerek yok bence. Burada okudugunuz her yorumu da ciddiye almayin lutfen. Benim annem arada onlarda kalmami istese ne var bunda yani? Belli ki kolay bir donemden gecmiyor. Evlenirken nasil yardim etmeyi anne baba gorevi olarak goruluyorsa bazi seylerde evlatlik gorevi. Evet siz evladi degilsiniz ama sizin ailenizde bunu istemeyeceginin garantisi yok. Bu konuda fikir almaniz bile bence cirkin. Evli olmadigim icin boyle dusunuyor olabilirim ama sadece empati yapiyorum.
Annem arada onda kalmamizi isteyecek ve elin adami laf edecek he!?
Sınırınızı belirleyin, her gun olmayacagini zaten esinizle karar veririsiniz. Sadece sakin konusmak ve sacmalamamak lazim.