- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Şimdi çocuk okuduğuna göre, sürekli markette değildir diye düşünüyorum.Baska fikri olan yokmu acaba:)
bende özlüyorum ya..aşık olup peşinde dolanmayı baktımı bakıyomu diye meralarımı gençlik güzeldi...yooo niye düşesinki.özlemişim bu duyguları ya.lütfen geçnliğinizi kasmadan yaşayın.herşey zamanında güzel.git markete alışverişini yap sohbetinide et
evet ya sorma.ne saf ne temiz duygulardıbende özlüyorum ya..aşık olup peşinde dolanmayı baktımı bakıyomu diye meralarımı gençlik güzeldi...
Haftada iki gün calısıyor bide sordum ben bi tek çarsambamı çalışıyorsn dedim. bu haftada gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum cok belli olacak eğer bu haftada gidersem havalanırmı ki peşinden koşuyormuşum.gibi olmasın sonraŞimdi çocuk okuduğuna göre, sürekli markette değildir diye düşünüyorum.
Haftanın kaç günü çalışıyor ki? Saatleri az ise ve siz markette sık karşılaşırsanız onun için gittiğiniz bariz ortada olur.
Bence zaten tanışmışsınız. 1 hafta - 10 gün bekleyip, azıcık gizem yaratmak daha iyi . Ya da ikinci karşılaşmanız okulda olsun en azından
ne dicek babasınaKızlar şöyle bir durumda var babalrımız tanışıyor rezil olmaktan korkuyorum kulağına falan gider mi acaba cocuk gidip babasına söylemez herhalde dimi
O zamn sen salı günü git tumurunleri incele tarihi geçmiş bişey al çarşamba günü git dün almıştım tarihi geçmiş de çocukta farketmez aynı gün geliyor demez yani biz kadınlar ne fenayz ayolHaftada iki gün calısıyor bide sordum ben bi tek çarsambamı çalışıyorsn dedim. bu haftada gitsemmi gitmesemmi bilemiyorum cok belli olacak eğer bu haftada gidersem havalanırmı ki peşinden koşuyormuşum.gibi olmasın sonra
25 yaşında insan havalanıp kendini bişey sanmaz heralde dimi peşinden koşuyormuşum.gibi olurmu bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?