Fikir almam lazım ama konuyu da yazamıyorum!

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.098
398
Merhabalar,

Fikir almak istediğim bir konu var ama hakkında yazacağım kişinin buraya üye olduğunu biliyorum, okuma ihtimali de olacak. Engelleme özelliği var mı yazdıklarımı görmemesi için? Varsa da nickini bilmiyorum gerçi...

Ama bu konuyu muhakkak birilerine sormam gerekiyor. Değiştirilerek anlatılacak bi konu da değil. Ne yapsam ki

Edit: arkadaşlar buradan böyle yem atar gibi konu açacak biri değilim. Ama dediğim gibi aklıma bir çözüm gelmedi. Zaten başlıkta da belirtmiştim konuyu yazamadığımı.

Son düzenleme:
O seni engellemediği sürece görür yazdıklarını. Benim üzerimden anlat derdim ama yazacaklarından anlayacaktır kendisi olduğunu :) Konunun ne olduğunun pek önemi yok, dert oluyorsa görüşmeyi bırak.

Nickini öğrenebilirsem yazdığım mesajları görmesini engelleme şansım var mı? Böyle bir özellik var mı sitede?

Veya site üyelerinden oluşan bi whatsapp grubu falan var mı? Numaramı yazsam da biri beni eklese. Oradan yazıp fikir alsam en azından?

Whatsapp mı??
Kazen ve Mune görmesin :)

O seni engellemediği sürece görür yazdıklarını. Benim üzerimden anlat derdim ama yazacaklarından anlayacaktır kendisi olduğunu :) Konunun ne olduğunun pek önemi yok, dert oluyorsa görüşmeyi bırak.

Şöyle söyleyeyim, aslında muhabbetim olan biri değil ama eşyalarımı çaldığını düşünüyorum. Ne yapmalıyım da anlamalıyım diye içim içimi kemiriyor.

Ama buradan okursa da zaten aldığım fikirler de boşa gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…