• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almaya geldim :(

Ya ben ortada hiç boşanmak için bi sebep göremedim. Dile getirmeyin bence böyle şeyleri hatta düşünmeyin bile. Yazdıklarınızda 2 tane yıpranmış ve gergin insan gördüm ben. Zamanla düzelecektir, bu sıralar daha az iletişim kurmayı biraz farklı yerlerde vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz

Ya neden hemen boşanma oluyor ki ben boşanmak için bir sebep göremedim.

Biraz zaman verin birbirinize sakinleşmek için. Tedavi kabul ederse mükemmel eder..

Ya ben ortada hiç boşanmak için bi sebep göremedim. Dile getirmeyin bence böyle şeyleri hatta düşünmeyin bile. Yazdıklarınızda 2 tane yıpranmış ve gergin insan gördüm ben. Zamanla düzelecektir, bu sıralar daha az iletişim kurmayı biraz farklı yerlerde vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz
zaten yıpranmışlık ve gerginlikten bu hale geldik
Bir süre ayrı kalmayı düşünüyorum

Ya neden hemen boşanma oluyor ki ben boşanmak için bir sebep göremedim.

Biraz zaman verin birbirinize sakinleşmek için. Tedavi kabul ederse mükemmel eder..
Tedavi kabul ederse zaten herşey düzene girer
Kimseye güveni yok herkes onu bi gün mutlaka terkedicekmiş gibi düşünüp kimseye bağlanamıyor

Eşin tedavi olsun, barışmak ve affetmek için bunu şart koş. Ailesiyle olan problemleri nedeniyle mantıklı davranamıyor muhtemelen. Önünde düzgün bir rol model Yok çünkü. Tedavi olursa biraz psikolojik destekle, sende kavga anında üstüne gitmezsen halledersiniz bence. Kavga anında sakinliğini korumaya çalış, sonra herşeyi bir bir söyle, eşinin öfke kontrolü Yok muhtemelen, birbirinize saygıyı yitirmezsiniz böylece.

aa bu kadar basit bişeyden..
belliki bişeylere dolmuşsunuz ikiniz de. yapma etme bu kadar kolaymı yuvayı bozmak.
sinirliyken neler neler çıkıyor ağzımızdan. önemli olan tekrarı halinde nasıl davranmanız gerektiği. şimdilik konuşun düzeltin bence

Eşin tedavi olsun, barışmak ve affetmek için bunu şart koş. Ailesiyle olan problemleri nedeniyle mantıklı davranamıyor muhtemelen. Önünde düzgün bir rol model Yok çünkü. Tedavi olursa biraz psikolojik destekle, sende kavga anında üstüne gitmezsen halledersiniz bence. Kavga anında sakinliğini korumaya çalış, sonra herşeyi bir bir söyle, eşinin öfke kontrolü Yok muhtemelen, birbirinize saygıyı yitirmezsiniz böylece.
Evet aynen öyle ona örnek olabilecek rol model hiç olmamış ilk evlendiğimizden beri bunun sıkıntısını hep yaşadım babamın yanında ayaklarını uzatır yatar yada yemeğe ilk başlar bizde hal ve hareketler çok önemlidir ki babam çok önem verir saygıya bakalım düzelecek mi genel anlamda

aa bu kadar basit bişeyden..
belliki bişeylere dolmuşsunuz ikiniz de. yapma etme bu kadar kolaymı yuvayı bozmak.
sinirliyken neler neler çıkıyor ağzımızdan. önemli olan tekrarı halinde nasıl davranmanız gerektiği. şimdilik konuşun düzeltin bence
Uzun süredir bir gerginlik vardı patladı en sonunda
Bugün konuşucaz tekrar karar vericez bakalım hayırlısı

Yaşanan bir problem çözümlenmeden diğerini yaşamaya başlamışsınız anladığım kadarıyla.
Ayrıca ailenizin "boşan" tutumu da çok yanlış.
Kaldı ki bebeğiniz var, onu hiç mi düşünmüyorsunuz?

Herşey bir yana, boşanmayı gerektiren temel sebepleri göremedim ben?
Tabii ki illa adam dövecek, içecek, aldatacak vs. değil.
Fakat ikinizde gereksiz yere fevrisiniz gibi geldi bana.
Bu kadar sudan sebeplerde boşanma geliyorsa aklınıza (her iki taraf için de geçerli) neden evlendiniz?

Yaşanan bir problem çözümlenmeden diğerini yaşamaya başlamışsınız anladığım kadarıyla.
Ayrıca ailenizin "boşan" tutumu da çok yanlış.
Kaldı ki bebeğiniz var, onu hiç mi düşünmüyorsunuz?

Herşey bir yana, boşanmayı gerektiren temel sebepleri göremedim ben?
Tabii ki illa adam dövecek, içecek, aldatacak vs. değil.
Fakat ikinizde gereksiz yere fevrisiniz gibi geldi bana.
Bu kadar sudan sebeplerde boşanma geliyorsa aklınıza (her iki taraf için de geçerli) neden evlendiniz?
Ben de o Zaman bebeğim için ağlaya ağlaya evime dönmüştüm yani tabii ki onu düşünüyorum
Büyük sebepler yok ufak ufak sebepler birikince böyle oldu işte

Sizde laf olsun diye boşanmak istiyorum demişsiniz.. gerçekten kararlı olsanız ailenizin evine giderdiniz zaten. Blöf yapıp ilgi özür vs beklemişsiniz ama umduğunuzu bulamamışsınız. Küfür eden adamla sahilde oturup sohbet,gerçekten iyiymiş..

Sizde laf olsun diye boşanmak istiyorum demişsiniz.. gerçekten kararlı olsanız ailenizin evine giderdiniz zaten. Blöf yapıp ilgi özür vs beklemişsiniz ama umduğunuzu bulamamışsınız. Küfür eden adamla sahilde oturup sohbet,gerçekten iyiymiş..
Laf olsun diye değil onun gerçekten istemediğini bildiğim için korksun diye ben de boşanmak istiyorum dedim
İlgi özür o anlık tabii ki beklemedim
Ayrıca havadan sudan konuşmadık problemlerimizi çözmeye çalıştık ortada Bebek var

her kavgada boşanmaktan bahsetmeyin bence çok sık dile getirirseniz zamanla bu fikre alışırsınız..her evlilikte kavgalar olur anne evine gitmek bence bu kadar minik bi mevzuda çok yanlış olurdu..sahilde sakinleşme fikrini sevdim kendi kendinize çözmüşsünüz sorunu aslında

her kavgada boşanmaktan bahsetmeyin bence çok sık dile getirirseniz zamanla bu fikre alışırsınız..her evlilikte kavgalar olur anne evine gitmek bence bu kadar minik bi mevzuda çok yanlış olurdu..sahilde sakinleşme fikrini sevdim kendi kendinize çözmüşsünüz sorunu aslında
büyük küçük her kavgada boşanma konusu açılır bizde çok yanlış farkındayım
Sakinleşmek sessizce oturmak ve biraz da konuşmak gerçekten iyi geldi bugün konuştuk biraz telefonda genel olarak hatasının farkında

Back
X