fikir almaya o kadar ihtiyacım var ki lütfen bi şeyler söleyin :(((((

Hatasız insansan yoktur ..unutma sen ona söylemişsindir o farketmiştir.
ama o sana farketirmeden ne yalanlar söylemiştir kim bilir..
Bence aramaman gerek !

Hatasız insansan yoktur ..unutma sen ona söylemişsindir o farketmiştir.
ama o sana farketirmeden ne yalanlar söylemiştir kim bilir..
Bence aramaman gerek !

çok teşekkür ederim cvbın için o benim hayatımın aşkı ben kaybetmek istemediğim için acabalarla kalmıştım ama sende haklısın böyle düşünmemiştim hiç :(((( sanırım bendeki yüzüğü iade etmenin zamanı gelmiş :(((( saol canım....

Zor değil sen yeter ki iste..
Neler gördüm kimleri gördüm unutup geçtiler.
Şunu unutma o insanı unutmak istiyorsan güzel anıları sil kötü şeylerle hatırla ilk uzaklaş öylelikle.
Hem kendinide ezme ..
Herkes yalan söyler ama şu vardır yalan doğru değil ama bazen o durumdan kurtarmak içinde kaçnlmaz birşeydir..
Ve emin ol ayakta uyuyorsundur ..
Erkekler yalan konusunda daha yeteneklidir belli ettirmez ve ..
Ağlama sevme meselesindede öyledirler.
Bizi sevip ağlıyorlarsa ..madem..neden gitmek istesinler değil mi ..
Öyle düşün..

arkadaşlar ben sizlere kendi derdimi anlatıcam bana bi akıl verin ne olur ben boşanmış bi insanım bi oğlum var ve 7 senelik bi ilişkim var onunda bi kızı vardı o bazı nedenlerden dolayı resmi olarak ayrılmamıştı çünkü kadın çok yapışkan ve illet bi kadındı biz çok ayrıldık bu sebebten dolayı bu ilişki boyunca her defasındada barıştık daha sonra iş ciddiye bindi artık oda kafasına koydu çocuğu için ayrılamaıyodu o kadın da zaten hep ordan vuruyodu ayrılmaya karar verdi çok özel anlatıcam onunla aynı evde ama onunla yatmıyodu bunu biliyorum ilişkimizde dürüstlük vardı çünkü erkek olupta kendini tutmak büyük erdem evet ama takii bigün çok içtiğinde kendini bilmediği bi halde kadın yanına gelmiş çünkü yattında tektim diyo ve bu kendini rüyada ve beni görerek onunla birlikte olmuş ve bunu bana söylemedi ayrıca hamile kalmış ve bütün herkesin kendi annesinin bile ısrarına rağmen doğurcam diye çocuğu doğurmuş sonra kadın mahkemeye gitti ve boşandılar ve benim bunlardan bebek 2 aylık doğduktan sonra söyledi öncesinde söyleyememiş beni kaybedeğinden bunu diyo sonuç değişmedi ben yine ayrıldım bu çocuğu o istedi ben istemedim diyo şimdide ama ben kabullenemiyorum bi türlü o kadının bi sürü oyunla bu hale getirmesi benim ilişkimin içine etti hayallerimin benden haber, yok bu arada olsa kimbilir ne olur ya ben napıcam ondan başkasıyla olamam onu seviyorum ama bunu kabullenemiyorum o kadından çocuk yaptı ya ben napım Allah aşkına bi akıl verin kalbim ağrıyo

Zor değil sen yeter ki iste..
Neler gördüm kimleri gördüm unutup geçtiler.
Şunu unutma o insanı unutmak istiyorsan güzel anıları sil kötü şeylerle hatırla ilk uzaklaş öylelikle.
Hem kendinide ezme ..
Herkes yalan söyler ama şu vardır yalan doğru değil ama bazen o durumdan kurtarmak içinde kaçnlmaz birşeydir..
Ve emin ol ayakta uyuyorsundur ..
Erkekler yalan konusunda daha yeteneklidir belli ettirmez ve ..
Ağlama sevme meselesindede öyledirler.
Bizi sevip ağlıyorlarsa ..madem..neden gitmek istesinler değil mi ..
Öyle düşün..

çok güzel yazmışsın canım sağol ...hep söyledim kendime gerçekten sevenin aklı değil yüreği kazanır diye ve o yalan söylemedi belki ama bi çok şeyi sakladı benden gizlenen gerçeklerde birer yalan değil midir ki başkasını istemesemde kendimi ezdirmem bundan sonra çok çektim tamam çokta çektirdim ama bir ümit en azından dogum gününü kutlmayı hakediyor diye düşünmüştüm fikirlerinizi alana kadar belkide kendime söyleyemediğim gerçeklerle yüzleştirdiniz beni asla peşinden gidip aciz duruma düşmem bundan sonra...

Acizlik diye düşünme ama bence arama !
Geldiğindede affetme sen oyuncak değilsin kendine güvenin olsun önüne bak..

Ve unutma en iyii en güzeli hep insan ilk kendi hak eder kendi değerini hiçe sayıp benim gibi karşıdakine değer verme.
Yoksa tepene çömezlenir..

arkadaşlar ben sizlere kendi derdimi anlatıcam bana bi akıl verin ne olur ben boşanmış bi insanım bi oğlum var ve 7 senelik bi ilişkim var onunda bi kızı vardı o bazı nedenlerden dolayı resmi olarak ayrılmamıştı çünkü kadın çok yapışkan ve illet bi kadındı biz çok ayrıldık bu sebebten dolayı bu ilişki boyunca her defasındada barıştık daha sonra iş ciddiye bindi artık oda kafasına koydu çocuğu için ayrılamaıyodu o kadın da zaten hep ordan vuruyodu ayrılmaya karar verdi çok özel anlatıcam onunla aynı evde ama onunla yatmıyodu bunu biliyorum ilişkimizde dürüstlük vardı çünkü erkek olupta kendini tutmak büyük erdem evet ama takii bigün çok içtiğinde kendini bilmediği bi halde kadın yanına gelmiş çünkü yattında tektim diyo ve bu kendini rüyada ve beni görerek onunla birlikte olmuş ve bunu bana söylemedi ayrıca hamile kalmış ve bütün herkesin kendi annesinin bile ısrarına rağmen doğurcam diye çocuğu doğurmuş sonra kadın mahkemeye gitti ve boşandılar ve benim bunlardan bebek 2 aylık doğduktan sonra söyledi öncesinde söyleyememiş beni kaybedeğinden bunu diyo sonuç değişmedi ben yine ayrıldım bu çocuğu o istedi ben istemedim diyo şimdide ama ben kabullenemiyorum bi türlü o kadının bi sürü oyunla bu hale getirmesi benim ilişkimin içine etti hayallerimin benden haber, yok bu arada olsa kimbilir ne olur ya ben napıcam ondan başkasıyla olamam onu seviyorum ama bunu kabullenemiyorum o kadından çocuk yaptı ya ben napım Allah aşkına bi akıl verin kalbim ağrıyo

canım bi yerde birleşiyo hep hikayelerimiz inan erkekler sarhoşken o kadar dogruları konuşuyolar ki emin ol ne yaptıklarını da bilirler hiç bi kuvvet hiç bi erkeği bi başka kadının yanında zorla tutmaya yetmez hele ki senin dediğin gibi hiç sevmediği bi kadınsa... en azndan çocuklara belli etmemek adına o evden gecede olsa çeker gider...hala başkasıyla nikahı olan birine sakın ola bel bağlama belki seninim diyerek sana inandırıyo ama en azından soyadı başkasına ait bunu düşün senin için başkasını bırakan yarın başkası içinde seni bırakır yanlış anlama ama yuva yıkanın yuvası olmaz taş bas bağrına ama hataya düşme Allah yar ve yardımcın olsun...

Acizlik diye düşünme ama bence arama !
Geldiğindede affetme sen oyuncak değilsin kendine güvenin olsun önüne bak..

Ve unutma en iyii en güzeli hep insan ilk kendi hak eder kendi değerini hiçe sayıp benim gibi karşıdakine değer verme.
Yoksa tepene çömezlenir..

ilk dönüşünde bir yıl kabul etmedim ve yine yaptı aynısını bundan sonrada yapar sanırım elinde bildiği için .....ben de çok değer verdim yalan yok fazlasını da aldım ama hazmedemediğim şeyler varken artık katlanamıyorum...kaçan kovalanır dedikleri çok doğru sende kaçamadın sanırım ben gibi ve hala izlerini taşıyosun Rabbim dayanma gücü versin...

canım boşandılar zaten ama ben bu hatayı kabullenemiyorum onu seviyorum ama bunu nasıl yaptı sadece kafamda bu soru var kafayı yiycem kestirip atamıyorumda

Su an kalbin agriyor çünkü kalbini dinliyorsun. Mantığını dinle bence.

Böyle bir karakterden kurtulduğuna dua etmelisin. O acı dediğin şey var ya? Acı dili aslinda sana oyle geliyor su an.

Geçecek hem de cok çabuk.

canım boşandılar zaten ama ben bu hatayı kabullenemiyorum onu seviyorum ama bunu nasıl yaptı sadece kafamda bu soru var kafayı yiycem kestirip atamıyorumda

gerçekten kafa kurcalayan bi mevzu ne dese tilkiler dolaşır düşüncelerinde haliyle ...ama dediğimi yabana atma yinede senin için onu bıraktıysa dilerim başkası için senden geçmez bebek olduysa artık yapcak bişey yok kabulleniceksin öyle ya da böyle vazgeçemiyorum diyosan susmak düşer payına ve acılara katlanmak :(

Su an kalbin agriyor çünkü kalbini dinliyorsun. Mantığını dinle bence.

Böyle bir karakterden kurtulduğuna dua etmelisin. O acı dediğin şey var ya? Acı dili aslinda sana oyle geliyor su an.

Geçecek hem de cok çabuk.

o kadar zor ki insanın kalbi ve aklı arasında kalması ben de mantığımı ön planda tutabilsem sevdiğim adamın yüzünü dahi görmek istemem şimdi ama kalp işte özlüyor.....geçicek elbet geçmeli... ama; geçer delerde geçer hesabı.....

gerçekten kafa kurcalayan bi mevzu ne dese tilkiler dolaşır düşüncelerinde haliyle ...ama dediğimi yabana atma yinede senin için onu bıraktıysa dilerim başkası için senden geçmez bebek olduysa artık yapcak bişey yok kabulleniceksin öyle ya da böyle vazgeçemiyorum diyosan susmak düşer payına ve acılara katlanmak :(

benim için bırakmadı onu ayrıca içimde öyle bi nefret varki anlatamam o bebeğide onuda onuda hepsinin benim çektiğim acıları çekmesini diliyorum Allahtan
beni mahvettiler sigarayı 2 pakete çıkardım kalbim ağrıyo devamlı onlara göre bişey yok olan bana oldu hele o kadın aldı bebeği kucağına mutlu mesut yaşıyo hangi kadın ayrılacğı erkekten çocuk yapar ya allah aşkına bu mudur yani sizce bu nasıl bi ruh hali

benim için bırakmadı onu ayrıca içimde öyle bi nefret varki anlatamam o bebeğide onuda onuda hepsinin benim çektiğim acıları çekmesini diliyorum Allahtan
beni mahvettiler sigarayı 2 pakete çıkardım kalbim ağrıyo devamlı onlara göre bişey yok olan bana oldu hele o kadın aldı bebeği kucağına mutlu mesut yaşıyo hangi kadın ayrılacğı erkekten çocuk yapar ya allah aşkına bu mudur yani sizce bu nasıl bi ruh hali

canım olay orda zaten kadın erkek ayrımı değil kanı bozuk olmaya görsün hepsi bir kk kızlarının dediği gibi bizi üzen her şeyden uzak durmalıyız kendimizden değerli kimse yok önce can sonra canan hayat iki defa yaşanmıyor ......hepinize teşekkür ederim cvplarınız çok kıymetli benim için karar vermeme en büyük etken ve yardımcı oldunuz....

Back
X