Fikir ayrılığı :( huzursuzluk

Siyasi görüş sadece bir partiye oy vermek değil asla, yaşam şekli bir kere siyasi görüs. Ülkemizde A partisinin yaşam tarzı ile C partisinin çok farklı. Ben de siyasi görüşüme uzak insanla evlenemezdim ya. En fazla apolitik olan birisi diğer tarafı kaldırabilir.

Eşim galatasarayli ben fenerbahçeli. Finali GS vs FB olan maçta GS kazanıp kupa alınca eşimi dövesim gelirken su secimde eşim karşıt görüşe oy verip kazanırsa ağzına kürekle dalarım senin gibiler yüzünden ne hale geldik diye..

hayal hanim
diğer evlilikte ki farklılık konusunu görüp yazdınız di mi
vallahi siz yasadiginiza bile pismansiniz
esinizin siyasi gorusuyle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum
neden terapi görmek istemiyorsunuz
Kocanla birlikte olmak istemiyorsun adam gazlı daha bir çok konu açtınız. Aranızdaki problemin siyaset olduğuna eminmisiniz

bunun için evlendgime pişmanım demek cok fazla olmuş. sessizliginizi koruyun her ikinizde olmz mı ? zaten az kaldı bir hafta sonra dananın kuyrugu kopacak...

Oy verdim bittiyle olsaydı herkes herkesle anlaşırdı zaten, farklı farklı partiler neden var? Farklı fikirleri olduğu için, detaya inemiyorum ama şöyle düşünün içkili bir bara küçük bıyıklı adamlarla girebilir misiniz,kadınların elini sıklamayan tiplerle? Hayır, al işte görüşün hayata yansıması

Siyasi görüşe saygı duymayan kişilerle bağlantımı keserim. Ama hayatımda duyduğum en saçmalık olan şey, eşler arasındaki siyaset yüzünden çıkan tartışma. Buna neden izin verir ki insanlar.

Oy gizli verilir
Tamam de ona.
İstediğine at oyunu

siyasi partilerin sempatizanlarının bir çoğu kendi aralarında yaşam biçimleri ortaktır.

bu dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin sağ-sol-liberal gibi kavramlarla karşılaşırız. bunlar aslında yaşam biçimidir.

eğer bu farklılıklar yaşamınızın diğer alanlarında zorluk çıkarmıyorsa siyaset sizin için sadece verilen bir oydan ibarettir, yaşamınıza yansımış bir durumu yoktur.

sorun yapmayın.

aslında farklı goruslerde olmanız guzel 1 sey.bakıs acısına gore degısı tabı ama konusacak tartısacak okuyacak anlatacak bır ccok farklı sohbet konusu..aılemde herkes farklı polıtık goruste bazımız fanatık sekılde eskı esım ve aılesı tamamen farklı bır kultur ve cevreydı sımdı erkek arkadasım bambaska bır ıdeolojıde..konusabılmeyı basarmak gerek dıye dusunuyorum.kendınden farklı dusunen kısılerle kavga etmeye anlam veremıyorum ben.

Eğer farklı görüşleri duymayı, farklı görüşlere saygı duymayı beceremiyorsaniz hiç bu konulara girmemelisiniz. Siyasi görüş farklılığı yüzünden tartışan birbirine giren evli bir çift çok komik geldi bana. Biz de eşimle farklı düşünürüz, çok da konuşuruz 4 yıldır bir defa sesimizi yükseltmedik bu konulardan dolayı. Beceremiyorsaniz siyaset konuşmayın.

Kocanla birlikte olmak istemiyorsun adam gazlı daha bir çok konu açtınız. Aranızdaki problemin siyaset olduğuna eminmisiniz

birden beni alıntılayınca Allah Allah dedim benim bilmediğim bir kocam mı var
yanlış alıntı olmuş galiba konu sahibine yazacaktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…