• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir ayrılığı

italianjob

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
288
443
103
Ankara
Merhaba hanımlar
Size danışmak istedim bi konu var. Sevgililerden biri yurtdışında yaşamak isterken diğeri Türkiye'de düzenim var onu bozamam derse bu işin sonu olur mu sizce? Ne dersiniz?

Zor. Taraflardan biri fedakarlık yapmak zorunda.

Zor. Taraflardan biri fedakarlık yapmak zorunda.

Biri fedakarlık yapacak.

Bana göre olmaz o ilişki, büyük fedakarlığa karşıyım.

Aslında sevgilimle mutluyum ama fedakarlık yapan ben olursam pişman olur muyum sonra?

Ya da bi daha onun gibi birini bulabilir miyim? Değer mi yurt dışı için? Hakkını yemeyeyim gerçekten çok iyi bi sevgili ve onu seviyorum

Canım yurtdışında yaşamak ve çalışmak da çok basit değil. Karşındaki bunu düşünmüştür. Burda güzel işi varsa neden onu riske atip gitsin ki. Her yurtdışına giden güzel is bulamıyor malesef. Ikiniznden biri fedakarlik yapmali.

Aslında sevgilimle mutluyum ama fedakarlık yapan ben olursam pişman olur muyum sonra?

Ya da bi daha onun gibi birini bulabilir miyim? Değer mi yurt dışı için? Hakkını yemeyeyim gerçekten çok iyi bi sevgili ve onu seviyorum
Sizin yurtdışı için planınız gerçekçi mi, hayalden mi ibaret?
Bu konuda isteği olmayan biri düzenini bozmaz.
Devam etmek istiyorsanız siz kalacaksınız gibi duruyor.
Değer mi değmez mi o sizin planlarınıza göre değişir.
Değecek bir planınız varsa da iptal ederseniz hep içinizde kalır.

O zaman şöyle yapın ,eğer gerçekten geleceğe yönelik planlariniz varsa ve hanginizin şartları kazancı daha iyiyse diğer taraf kabul etsin

Haklısınız. Onun işi var burda, çalışıyor. O yüzden gitme konusunda kararsız. Hatta direk yaşadığı yerde çok mutlu. Hiçbir yere gitmek istemiyor. Ben çalışmıyorum, düzenim de yok o yüzden bana her şey daha mümkün geliyor.

Gidersek ikimizde akademik düşünüyoruz. Aslında orası daha iyi bile olabilir kariyer için. Ama burda mutluymuş o.

Gerçekçi bir yurtdışı planın varsa ben yurtdışı derim ama sadece bir hayalden ibaretse sevgilimle sürdürürm. Mesela okul vasıtasıyla çıkacaksam yurtdışında kesinlikle yurtdışı.

O zaman şöyle yapın ,eğer gerçekten geleceğe yönelik planlariniz varsa ve hanginizin şartları kazancı daha iyiyse diğer taraf kabul etsin

Haklısınız. Onun işi var burda, çalışıyor. O yüzden gitme konusunda kararsız. Hatta direk yaşadığı yerde çok mutlu. Hiçbir yere gitmek istemiyor. Ben çalışmıyorum, düzenim de yok o yüzden bana her şey daha mümkün geliyor.

Gidersek ikimizde akademik düşünüyoruz. Aslında orası daha iyi bile olabilir kariyer için. Ama burda mutluymuş o.

valla ben kalmak isteyeni haklı bulurum burda.mevcut düzeni yıkmak çok zor.bence siz iyi düşünün.ben sizin yerinizde olsam kalırdım.illa da gideceğim diye diretirseniz ilişkiye yazık eden taraf siz olacaksınız.ve bence haklı olan taraf sevgiliniz tarafı.yok eğer güvenmiyor ya da çok sevmiyorsanız hayalinizi gerçekleştirmeniz daha doğru

Sevgili icin bu kadar büyük bir risk alinmaz. Kalmak isteyen hakli. Yurtdisi derken avrupa ya da amerikayi kastettiginizi dusunerek söylüyorum ki gitme imkaniniz varsa siz de gidin. Ayni sekilde siz de sevgilinize bel baglayarak burda durmayın.

valla ben kalmak isteyeni haklı bulurum burda.mevcut düzeni yıkmak çok zor.bence siz iyi düşünün.ben sizin yerinizde olsam kalırdım.illa da gideceğim diye diretirseniz ilişkiye yazık eden taraf siz olacaksınız.ve bence haklı olan taraf sevgiliniz tarafı.yok eğer güvenmiyor ya da çok sevmiyorsanız hayalinizi gerçekleştirmeniz daha doğru

Başka yerde de düzen kurulmaz mı? Ki bence Avrupa'da kurulan bi düzen her şekilde türkiye'den iyidir diye düşünüyorum. Arada güvensizlik ya da sevgisizlik yok ama değişime bu kadar kapalı olmayı da anlamıyorum

Sevgili icin bu kadar büyük bir risk alinmaz. Kalmak isteyen hakli. Yurtdisi derken avrupa ya da amerikayi kastettiginizi dusunerek söylüyorum ki gitme imkaniniz varsa siz de gidin. Ayni sekilde siz de sevgilinize bel baglayarak burda durmayın.
is

Ben ona bel bağlayıp durmazsam kopacagimizi düşünüyorum açıkçası. Çünkü master nerden baksanız iki yıl. O iki yılda ne kadar görüşülebilir ki?

Biz açıkçası seneye evlenmeyi düşünüyoruz ancak ben hem mesleki açıdan hem de yaşam standartları açısından Avrupa'da olmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yani kısaca ne gidebiliyorum ne de kalabiliyorum.

bahse
Başka yerde de düzen kurulmaz mı? Ki bence Avrupa'da kurulan bi düzen her şekilde türkiye'den iyidir diye düşünüyorum. Arada güvensizlik ya da sevgisizlik yok ama değişime bu kadar kapalı olmayı da anlamıyorum

bahsettiğin değişim öyle ufak tefek bi değişim değil.bunu değişime açık ya da kapalı olmaya ilişkin bi kıstas olarak görme bence.ben senden çok sevgiline hak verdim açıkçası.
ha bir de avrupa'da her türlü burdan daha iyi olur mantığı hep işlemez, orada yanılıyorsun bana sorarsan.umarım en doğru kararı verirsin.

İlk okuduğumda iki tane sevgilin var gibi anladım.
Benim bugünlük zeka kotam dolmuş.
İysimi yatıp zıbarayım.
İyi geceler bebeyim.
Sorunu yarın sabahki sivri zekamla cevaplıcam.

Back
X