E ezgim1 Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2013 26 0 16 İstanbul 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgim1 #1 Merhaba hanımlar açmak istediğimiz bir alışveriş sitesi var bayanlara özel sizin tavsiyelerinize ve önerilerinize çok güveniyorum sizin bir alışveriş sitesinden beklentiniz nedir merak ediyorum bir kaç tavsiye verirmisiniz :)
Merhaba hanımlar açmak istediğimiz bir alışveriş sitesi var bayanlara özel sizin tavsiyelerinize ve önerilerinize çok güveniyorum sizin bir alışveriş sitesinden beklentiniz nedir merak ediyorum bir kaç tavsiye verirmisiniz :)
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 53 163 İstanbul 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgim1 #2 uygun fiyat , bol çeşit ve hızlı teslimat
E ezgim1 Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2013 26 0 16 İstanbul 19 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgim1 #3 changing .!.: uygun fiyat , bol çeşit ve hızlı teslimat Genişletmek için tıkla... cevabınız için teşekkürler dikkate alacağız :)
changing .!.: uygun fiyat , bol çeşit ve hızlı teslimat Genişletmek için tıkla... cevabınız için teşekkürler dikkate alacağız :)