Parfümünüzü tanıdığına emin misiniz? Hep aynı parfümü mü kullanırsınız?Iyi bayramlar herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı ) Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
Corona öncesi denk geldik bir kere beni çeken oydu ancak içinde biri olduğunu görünce kapıyı bile açmadı gidip diğer asansöre binmişti, ancak bina girişinde karşılaşırsak selamlasiriz o da zor denk gelmekAyni anda asansöre binmeyi denk getiremez misiniz diycem ama covit durumlarindan insanlar ayni anda binmiyor diye biliyorum daracik yere.Apartman cikisini ayni anda denk getirip ,bi günaydin deyin bence.Tepkisi nasil olucak anlarsiniz zaten tavirlarindan.
Tanır parfümüm hep aynıdırParfümünüzü tanıdığına emin misiniz? Hep aynı parfümü mü kullanırsınız?
İşte önceden cikin ,telefona mesaj gelmiş ,ya da evin önünde birini bekliyormuş gibi dikilin kapinin önünde.Cikinca günaydin deyin.Bu kadari yeter bence adim atmaniza.Ondan sonra top onda olucak.Corona öncesi denk geldik bir kere beni çeken oydu ancak içinde biri olduğunu görünce kapıyı bile açmadı gidip diğer asansöre binmişti, ancak bina girişinde karşılaşırsak selamlasiriz o da zor denk gelmek
Öyle bir şey ki isteyince denk gelmiyor bi türlüDenk getirin bi merhaba diyin konuşun
Bekar tanışıyoruz zaten hatta ailesi evlilik niyetiyle tanıştırdı bizi ama ilerleyemedik karışık durum biraz şuan amacım onu etkilemekEvli mi bekar mi neyin nesi once onu bi arastirmaniz lazim? Hakkinda bilginiz var mi peki?
Aa hatirladim konunuzu. Ama cocuk sizinle aylarca iletisim kurmamisti. Bilemedim ki simdi ne yapmak lazimBekar tanışıyoruz zaten hatta ailesi evlilik niyetiyle tanıştırdı bizi ama ilerleyemedik karışık durum biraz şuan amacım onu etkilemek
Amacım evlilik ancak bu adam evlilikten korkuyor kanımca onu etkilersem bir şeyler olur belki ve sosyal medya kullanmıyorBence en iyisi sosyal medya
Postegro diye uygulama var hesabına girip gittiği yerlere gidin
Onun dikkatini çekecek paylaşımlar yapın
, oğlanın gerilmesinin hatta kaçmasının sebebei ailesinin evlenin diye söylemiş olmasıdır
Arkadaş gibi hiç tanımıyor amacınız wvlilik değil gibi sosyal medyadan yabancı gibi ilerleyiniz biririnize
Adam korkmuş ailesi direk evlilik söyleminde bukununca artık zor gibi, bende evlilikten artık korkan biriyimAmacım evlilik ancak bu adam evlilikten korkuyor kanımca onu etkilersem bir şeyler olur belki ve sosyal medya kullanmıyor
Evet evlilik fobisi , ilgisi var ama bu korku yüzünden olmayacak galiba 30 yaş üstü erkeklerde genelde görülüyor bu da bana denk geldi gözümün önünde olmasa vazgecerdim unuturdum her an gördüğün kişiyi de unutmak zor birde annesi sürekli ondan bahsediyor yanımda gözüme bakarakAdam korkmuş ailesi direk evlilik söyleminde bukununca artık zor gibi, bende evlilikten artık korkan biriyim
Annem şu oğlan iyi eş olur diyince bile kalbim sıkışıyor, evlilik için yada evlilik niyetli insanlarda kaçıyorum
Halbuki kendimde evlilik istediğim halde
Bi tür psikolojik sorun bu
Senden hep kaçacak sanırsam
Bazen farklı makyajlar yapın, dikkat çekici kırmızı bir ruj sürebilirsiniz mesela. Selam verirken gülümseyin ama çok ilgili de durmayınIyi bayramlar herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı ) Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
Deniycem mutlakaBazen farklı makyajlar yapın, dikkat çekici kırmızı bir ruj sürebilirsiniz mesela. Selam verirken gülümseyin ama çok ilgili de durmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?