fikir istiyorum

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Öncelikle başımız sagolsun...
Arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım sizlerden akıl almak istiyorum. Suan çok yolunda giden bi evliligim var yani şöyle tartışma hir gur yok bu günlere çok zor geldik tabi.genel manada evliligim ise kocam istedigim hersyi alır hayatta parasına bakmaz işi bitince eve gelir her bos vaktinde benimle zaman geçirir yani öyle arkadaşlarımla buluscam gibi istekleri yoktur. Telefonu ortadadır sosyal hesaplarına yanimda da girer ki ben karistirmam..bana kimsrue laf soylettirmez yani evde birbirimizide yesek disarda belli edip kimseye laf ettirtmez ailesii karistirmaz aile ivi islerimize...bana kendince bi gelevk sağlamaya çalışıyor allah korusun dünya hali ölüm bizim için diyor. Ama bir da hayatta sevgi sözcükleri kullanmaz aslında kullanıyordu ama çok kavga ettik evliliğimizin başında o yuzden artık kullanmıyor kendince beni cezalandırıyor..esim zamanında çok fazla yıprandığı tabiri caizse kullanıldığı için suan çevresinde ki herkese karşı bi acabasi var banada varmış gibi geliyor ve bu benim canimi çok acitiyor.kavga ettigimizde hep diyorjm sen zamaninda cok kullanilmissin bana gelinve beni seytan gibi goruyorsin diyorum..ve çevresindeki insanların ben gerçek zihniyetlerin biliyorum ama esim ısrarla bana zararları yok beni bizden başka kimse ilgilendirmiyor kim ne yaparsa yapsam ben kendime bakarım diyor..birinin en küçük bi iyiliği olmuşsa bütün diğer kötülüklerin unutup iyidir o diyor...uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin ama ben artık çok üzülüyorum konuşmak istiyrm eşimle ama nasıl konusuvam bilmiyrm..

eşinizin o kadar iyi yönlerini anlatmışsınız ki, insanın aman o da olmayıversin idare edin diyesi geliyor. :KK53::KK48:
siz sürekli aşkım,hayatım,canım gibilerinden konuşsanız onunla belki zamanla o da yumuşar.

eşinizin o kadar iyi yönlerini anlatmışsınız ki, insanın aman o da olmayıversin idare edin diyesi geliyor. :KK53::KK48:
siz sürekli aşkım,hayatım,canım gibilerinden konuşsanız onunla belki zamanla o da yumuşar.
Hiç biseyi abartmadan yazdım gerçekten onlar iyi yanları hakkını yiyemem.ben çoğu zaman hayatim falan diye hitap ederim ama buaralar hiç sarf etmiyorum canım askim falan.. ama ışte beni uzen yanlafini kafama takip üzülürüm ve içten içe ofkeleniyorum

ne kadarlık evlisiniz? birde bazı insanlar yapı olarak hoslanmayabilir kaç yaşında eşin canım yaş geçtikçede erkekler çok sevgi sözleriyle yaklaşmıyor benım gördüğüm.ayrıca sen kafana takıp kendini üzme bak insan eksileri görmeye başladımı kendine engel olamaz sürekli eksileri görür ve kendini mutsuz eder biraz görmemeye çalıssan ?

ne kadarlık evlisiniz? birde bazı insanlar yapı olarak hoslanmayabilir kaç yaşında eşin canım yaş geçtikçede erkekler çok sevgi sözleriyle yaklaşmıyor benım gördüğüm.ayrıca sen kafana takıp kendini üzme bak insan eksileri görmeye başladımı kendine engel olamaz sürekli eksileri görür ve kendini mutsuz eder biraz görmemeye çalıssan ?
Elinde değil yapamiyrm bide bu durum benim günlük islerimide engelliyor yapmak gereken işleri yapamiyrm böyle kafaya takip uzulunce.. 4 yila yaklaştık canım .evet esim yarı itibarı ile de pek sevmiyor öyle kelimeler çok çocuksu geliyormuş ben sevgiyi lafta arıyormuşum ama o hareketlerinde sevgisini belli ediyormus

Elinde değil yapamiyrm bide bu durum benim günlük islerimide engelliyor yapmak gereken işleri yapamiyrm böyle kafaya takip uzulunce.. 4 yila yaklaştık canım .evet esim yarı itibarı ile de pek sevmiyor öyle kelimeler çok çocuksu geliyormuş ben sevgiyi lafta arıyormuşum ama o hareketlerinde sevgisini belli ediyormus

kadınlar daha cok ılgıyı kulaklarıylada duymak ıstıyor bende aynıyım senın gıbı sureklı askım canım cıcım ıstıyorum ama esımde aynı savunmayı yapıyor onemlı olan mutlu olmamız değil mi gösterişe ne gerek var.evet doğru söylüyorlar ama bazen çoookkta istiyor insan askım canım cicimi ..yani o zaman soruna geliyim canım sakin konuşulabilen bir yapısı varsa sen güzel bir sofra kur keyfi yerindeyken konuşmak istiyorum hayatım de yanı kadın olarak psıkolojık olarak ıhtıyacın olduğunu açıkla insanların sadece maddi değil manevi mutluluğada ihtiyacın olduğunu açıkla inş olur :)

kadınlar daha cok ılgıyı kulaklarıylada duymak ıstıyor bende aynıyım senın gıbı sureklı askım canım cıcım ıstıyorum ama esımde aynı savunmayı yapıyor onemlı olan mutlu olmamız değil mi gösterişe ne gerek var.evet doğru söylüyorlar ama bazen çoookkta istiyor insan askım canım cicimi ..yani o zaman soruna geliyim canım sakin konuşulabilen bir yapısı varsa sen güzel bir sofra kur keyfi yerindeyken konuşmak istiyorum hayatım de yanı kadın olarak psıkolojık olarak ıhtıyacın olduğunu açıkla insanların sadece maddi değil manevi mutluluğada ihtiyacın olduğunu açıkla inş olur :)
buaralar esiminde birazcok güzelliklere ihtiyacı var kendi için uzun zamandır hiç bişey yapmadı çok çalışıyor dün akşam dedim hiç bişey yapamıyoruz uzun zamandan beri ben hiç mutlu değilim o yuzden dedim haklısın dedi ama konusma yarim kaldı misafir geldi :(

bnce ck abartlcal bısey yok cnm sanada gore fazladr belkı ama ne dertler var bu dunyada... cozulemeyecek bı durum yok gıbı bnce....allah yardmcnz olsun dahada huzurlu olrsunuzınsaallah...

buaralar esiminde birazcok güzelliklere ihtiyacı var kendi için uzun zamandır hiç bişey yapmadı çok çalışıyor dün akşam dedim hiç bişey yapamıyoruz uzun zamandan beri ben hiç mutlu değilim o yuzden dedim haklısın dedi ama konusma yarim kaldı misafir geldi :KK43:

sans iste o zaman canım sen bu yorgunluğun üzerine eşine daha ilgili davran(ama sıkmadan ) bu iş yoğunluğu geçtiğindede seninle daha çok ilgilenir ama sen bu dönem sadece tolerans göster ki oda sana anlayıslı olsun erkekler belli etmeselerde öok dikkat ediyorlar aslında onlara nasıl davrandığımıza bir sure daha idare et ilk fırsattada kırıldığını dile getir ama tartısma ortamında değil guzel yumusak bır ortamda kırgınca sakınce oda etkılenır dıye dusunuyorum :)

Eşinizdeki şu özellikler birçok kadının eşinde arayıp bulamadığı özellikler.
"Aşkım" da demeyiversin...
Biz çok kötü zmanalr yaşadık eşimle bosanmamnin eşiğine geldik her gün kavga ettiğimiz zamanlar vardı gerçi esim evliliğimiz hatta tanismamizin başından beri hep aynıydı bana sadce o çok kavga ettiğimiz dönemde baya yiprandik.. askim kelimesine çok takilmiyorum aşkın demez ama tv seyrederken dibinde oturmami ister bida benim için güzel bisy benim en çok kafama taktigim esim çok yıpranmış bu yüzden kendide diyor önceki gibi aptal değilim diyor ama bende bütün akilliligini bende test ediyor diye düşünüyorum

bnce ck abartlcal bısey yok cnm sanada gore fazladr belkı ama ne dertler var bu dunyada... cozulemeyecek bı durum yok gıbı bnce....allah yardmcnz olsun dahada huzurlu olrsunuzınsaallah...
Yok zaten allaha bin şükür asilamayacak bu sorunum yok insanlar ne derrlerle boğuşuyor.amin rabbim herkesin yuvasına huzur versin

sans iste o zaman canım sen bu yorgunluğun üzerine eşine daha ilgili davran(ama sıkmadan ) bu iş yoğunluğu geçtiğindede seninle daha çok ilgilenir ama sen bu dönem sadece tolerans göster ki oda sana anlayıslı olsun erkekler belli etmeselerde öok dikkat ediyorlar aslında onlara nasıl davrandığımıza bir sure daha idare et ilk fırsattada kırıldığını dile getir ama tartısma ortamında değil guzel yumusak bır ortamda kırgınca sakınce oda etkılenır dıye dusunuyorum :)
Öyle yapmak en mantillisi galiba :) güzelce konusuvam

Biz çok kötü zmanalr yaşadık eşimle bosanmamnin eşiğine geldik her gün kavga ettiğimiz zamanlar vardı gerçi esim evliliğimiz hatta tanismamizin başından beri hep aynıydı bana sadce o çok kavga ettiğimiz dönemde baya yiprandik.. askim kelimesine çok takilmiyorum aşkın demez ama tv seyrederken dibinde oturmami ister bida benim için güzel bisy benim en çok kafama taktigim esim çok yıpranmış bu yüzden kendide diyor önceki gibi aptal değilim diyor ama bende bütün akilliligini bende test ediyor diye düşünüyorum

Demek ki psikolojik olarak epey etkilenmiş eşiniz.
Bence dert etmek yerine hoşgörü ile yaklaşın.

Bu kadar iyi adamın, bu yanını da görmeyin olsun bitsin. .:KK39:

Bu kadar iyi adamın, bu yanını da görmeyin olsun bitsin. .:KK39:
Benim kocam gerçekten iyi galiba:)) ben daha çok kötü yanlafoni görüp içten içe doluyorum..mesela ben erime sen sinirlenimve gozun hiç bişey görmüyor diyorum evet görmüyor sen bu hale getirdim diyor ve haklı ben o çok kavga ettiğimiz dönemde suan utanıyorum söylemeye ama kugurde ettim ve türlü asagiladim...bide mesela bizim evimizde ufak tefek eksikle var zaten evim küçük ama neden almıyoruz diye ustune gittigimde ya ben yazlık alacağım ufak hesaplar peşinde değilim hem sen o almadiklafkma takip beni başka yönden vuruyorsun arkadaşlarının doldurusuna geliyorsun diyor ben seninle heryere gdiyorum her sene tatile cikiyrz beğendiğimiz kıyafeti aliyrz ufak tegek şeyler takma bende evimizin çokgüzel olmasını istiyrm ama sabret diyor haklimi sizce yoksa beni mi oyalıyor.alamayız diyincebende sen evine bişey alma zaten diyip triplere giriyorum ..ben bu detaylara takiliyorum

Back
X